Ställa in en extra betalningsmetod i Google Ads

Om du använder automatiska betalningar måste du ange en primär betalningsmetod. Du kan även lägga till ett sekundärt kreditkort i kontot. Detta kort fungerar som ett skyddsnät. Om din primära betalningsmetod av någon anledning inte fungerar debiterar vi ditt sekundära kreditkort. På så sätt kan du vara säker på att dina annonser visas utan avbrott.

Så här ställer du in en extra betalningsmetod:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på verktygsikonen  och välj Fakturering och betalningar. Öppna Fakturering
  3. Klicka på länken Betalningsmetoder på sidan.
  4. Leta reda på betalningsmetoden och klicka på länken Ställ in som primär eller Ställ in som reserv.

Obs!

Du kan använda ett kreditkort eller (i de flesta länder) ett bankkort som alternativ, men inte ett bankkonto.