Varamaksutavan lisääminen Google Adsiin

Jos käytät automaattisia maksuja, sinun on asetettava yksi maksutapa ensisijaiseksi. Voit lisätä tilillesi myös varaluottokortin, joka toimii toissijaisena maksutapana. Jos ensisijainen maksutapasi ei jostain syystä toimi, veloitamme maksun varaluottokortiltasi, jotta mainostesi näyttämistä voidaan jatkaa. Näin varmistetaan, että mainoksesi näkyvät keskeytyksettä.

Lisää varamaksutapa seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut. Siirry laskutukseen
  3. Klikkaa sivun reunassa näkyvää Maksutavat-linkkiä.
  4. Etsi haluamasi maksutapa ja klikkaa Määritä ensisijaiseksi- tai Määritä varamaksutavaksi ‑linkkiä.

Huomioitavaa

Varamaksutavaksi voidaan määrittää luottokortti tai (useimmissa maissa) maksukortti. Pankkitiliä ei voi määrittää varamaksutavaksi.