Odottavat laskutustiedot

Joskus Laskutus-välilehden tietojen vieressä voi näkyä Odottava-tila. Tästä ei kannata huolestua – varmistamme vain, että kaikki tilisi muutokset ovat oikeita.

Kun tilisi tiedot päivitetään, tarkistamme nämä tiedot ja saatamme pyytää sinua vahvistamaan muutokset. Tässä on muutamia esimerkkejä:

• Yrityksen nimen, osoitteen ja verotietojen vahvistaminen ennen tilin hyväksymistä kuukausilaskutukseen.
  • Myyjän puolestasi tekemien muutosten hyväksyminen ennen tilisi päivittämistä.

Tarkistukset valmistuvat yleensä kahden työpäivän kuluessa. Muista tarkistaa sähköpostisi tai kysyä ensisijaiselta laskutuksen yhteyshenkilöltä siltä varalta, että tarkistuksen valmistuminen edellyttää vastausta.

Saat lisätietoja tarkastuksesta klikkaamalla Tiedot-painiketta sen ilmoituksen vieressä, joka näyttää, että sinulla on tarkastusta odottavia tietoja.