Mainosten keskeyttäminen tai jatkaminen

Kun mainoksesi ovat käytössä, haluat mahdollisesti jossain vaiheessa keskeyttää niiden näyttämisen. Jos mainostat toppatakkeja, et ehkä halua mainoksen näkyvän kesällä. Kuitenkin lokakuussa haluat ottaa mainoksesi uudelleen käyttöön. Kun keskeytät mainoksesi, voit tallentaa sen myöhempää käyttöä varten eikä sinun tarvitse kirjoittaa ja lähettää sitä uudestaan arvioitavaksi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit keskeyttää tai ottaa uudelleen käyttöön yksittäisen mainoksen tai useita mainoksia kerralla.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Näin voit keskeyttää yksittäisen mainoksen näyttämisen tai jatkaa sitä

Voit keskeyttää mainoksesi näyttämisen tai jatkaa sitä Kampanjat-välilehden Mainokset-välilehdeltä. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset-välilehteä.
  3. Klikkaa tilakuvaketta, joka sijaitsee mainoksesi vieressä olevassa sarakkeessa (jos mainoksesi on käytössä, näet vihreän pisteen).
  4. Keskeytä mainoksen näyttäminen valitsemalla avattavasta valikosta mainoksen tilaksi Keskeytetty. Jatka mainoksen näyttämistä valitsemalla sen tilaksi Käytössä.
Kokeile

Usean mainoksen näyttämisen keskeyttäminen tai jatkaminen

Voit keskeyttää usean mainoksen näyttämisen tai jatkaa sitä Mainokset-välilehdeltä. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset-välilehteä.
  3. Valitse keskeytettävien tai jatkettavien mainosten valintaruudut. Check multiple ads
  4. Klikkaa mainostaulukon yläosassa olevaa avattavaa Muokkaa-valikkoa. Change ad status
  5. Keskeytä mainosten näyttäminen valitsemalla avattavasta valikosta tila Keskeytetty. Jatka mainosten näyttämistä valitsemalla tilaksi Käytössä.
Kokeile

Jos haluat tehdä kerralla muutoksia useisiin kampanjoihin, mainoksiin, mainosryhmiin tai muuhun sisältöön, voit käyttää joukkolatauksia tai Google Ads Editoria. Lataa tuotteen taulukko, tee muutokset offline-tilassa ja päivitä sitten muutokset lataamalla taulukko tilillesi.

Muistettavaa

• Sinä hallitset mainoksiasi. Voit keskeyttää mainoksesi kuinka pitkäksi aikaa haluat, ja voit jatkaa niiden näyttämistä milloin haluat.
  • Mainoksesi eivät kerrytä kuluja, kun ne ovat keskeytettyinä.

Vinkki

Kokeile käyttää automaattisia sääntöjä keskeyttämiseen ja jatkamiseen sellaisille mainoksille, jotka on ajoitettu tarkasti esimerkiksi tiettyyn markkinointitapahtumaan – tämä voi auttaa sinua säästämään kallisarvoista aikaa. Lisätietoja