Mainosten keskeyttäminen tai jatkaminen

Kun mainoksesi ovat käytössä, haluat mahdollisesti jossain vaiheessa keskeyttää niiden näyttämisen. Jos mainostat toppatakkeja, et ehkä halua mainoksen näkyvän kesällä. Kuitenkin lokakuussa haluat ottaa mainoksesi uudelleen käyttöön. Kun keskeytät mainoksesi, voit tallentaa sen myöhempää käyttöä varten eikä sinun tarvitse kirjoittaa ja lähettää sitä uudestaan arvioitavaksi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit keskeyttää tai ottaa uudelleen käyttöön yksittäisen mainoksen tai useita mainoksia kerralla.

Ohjeet

Näin voit keskeyttää yksittäisen mainoksen näyttämisen tai jatkaa sitä

Yksittäisen mainoksen näyttämisen keskeyttäminen tai jatkaminen:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  3. Klikkaa keskeytettävän mainoksen vieressä olevaa vihreää pistettä.
  4. Keskeytä mainoksen näyttäminen valitsemalla valikosta Keskeytä tai jatka sen näyttämistä valitsemalla Ota käyttöön.

Usean mainoksen näyttämisen keskeyttäminen tai jatkaminen

Usean mainoksen näyttämisen keskeyttäminen tai jatkaminen:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  3. Valitse keskeytettävien tai jatkettavien mainosten valintaruudut.
  4. Klikkaa taulukon yläosassa Muokkaa.
  5. Keskeytä mainoksen näyttäminen valitsemalla valikosta Keskeytä tai jatka sen näyttämistä valitsemalla Ota käyttöön. Tässä avattavassa valikossa ovat myös seuraavat vaihtoehdot:

• Poista mainoksesi kokonaan. Lisätietoja
    • Klikkaa Muuta tekstimainoksia, jos haluat korvata usean mainoksen tiedot samalla otsikolla, kuvauksella ja laskeutumissivulla.

Muistettavaa

• Sinä hallitset mainoksiasi. Voit keskeyttää mainoksesi kuinka pitkäksi aikaa haluat, ja voit jatkaa niiden näyttämistä milloin haluat.
  • Mainoksesi eivät kerrytä kuluja, kun ne ovat keskeytettyinä.

Vinkki

Kokeile käyttää automaattisia sääntöjä keskeyttämiseen ja jatkamiseen sellaisille mainoksille, jotka on ajoitettu tarkasti esimerkiksi tiettyyn markkinointitapahtumaan – tämä voi auttaa sinua säästämään kallisarvoista aikaa. Lisätietoja