Mainosten keskeyttäminen tai jatkaminen

Milloin mainokset kannattaa keskeyttää?

Kun mainoksesi ovat alkaneet näkyä, haluat ehkä jossain tilanteessa keskeyttää ne. Jos mainostat esimerkiksi villakangastakkeja, et todennäköisesti halua mainoksen näkyvän kesällä. Syksyn tullen mainos voi kuitenkin olla taas ajankohtainen.

Kun keskeytät mainoksen, se tallentuu myöhempää käyttöä varten. Näin sinun ei tarvitse luoda mainosta uudelleen ja lähettää sitä tarkastettavaksi toista kertaa.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Ohjeet

Yksittäisen mainoksen keskeyttäminen tai jatkaminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Mainokset.
  4. Klikkaa keskeytettävän mainoksen vierestä vihreää pistettä.
  5. Valitse Keskeytä, jos haluat keskeyttää mainoksen, tai Ota käyttöön, jos haluat jatkaa mainoksen käyttämistä.

Useiden mainosten keskeyttäminen tai jatkaminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Mainokset.
  4. Valitse keskeytettävien tai jatkettavien mainosten valintaruudut.
  5. Klikkaa taulukon yläosasta Muokkaa.
  6. Valitse Keskeytä, jos haluat keskeyttää mainoksen, tai Ota käyttöön, jos haluat jatkaa mainoksen käyttämistä. Avattavasta valikosta voit myös
    • poistaa mainokset kokonaan. Lue lisää
    • valita Muuta tekstimainoksia, jos haluat korvata usean mainoksen tiedot samalla otsikolla, kuvauksella ja laskeutumissivulla.

Hyvä muistaa

Sinä hallitset mainoksiasi. Voit keskeyttää mainoksesi kuinka pitkäksi aikaa haluat, ja voit jatkaa niiden näyttämistä milloin haluat. Mainoksesi eivät kerrytä kuluja, kun ne ovat keskeytettyinä.

Vinkki

Kokeile automaattisia sääntöjä sellaisten mainosten keskeyttämiseen ja jatkamiseen, jotka täyttävät tietyt ehdot (esim. liittyvät tiettyyn tarjouskampanjaan). Näin sinulta säästyy aikaa johonkin muuhun. Lue lisää