Definició de segment

Es tracta d'una categoria (com ara un tipus d'anunci o un dia de la setmana) que podeu afegir a les taules i als gràfics de la vostra campanya per organitzar les dades de rendiment segons un criteri concret.

• Afegiu els segments "Dispositiu" i "Dia de la setmana" per saber els dies en què els vostres clients tenen més probabilitats de veure l'anunci als seus dispositius mòbils.
  • Utilitzeu els segments de temps (com ara l'hora del dia o els mesos específics) per aïllar els canvis en el vostre rendiment. Per exemple, si segmenteu les dades segons el dia de la setmana i veieu que el rendiment dels anuncis és molt diferent els diumenges, podeu modificar les ofertes per contrarestar el canvi de comportament dels usuaris.
  • Les opcions de segmentació disponibles depenen de si esteu visualitzant les taules de paraula clau, d'anunci, de grup d'anuncis o de campanya.

Nota

Pot ser que les columnes no mostrin cap valor si hi apliqueu un segment incompatible. Per exemple, els segments basats en conversions, com ara "Acció de conversió" i "Lapse de temps fins a la conversió", només funcionen amb columnes relacionades amb la conversió, com ara Conversions, Totes les conv. i Valor de conversió. Per aquest motiu, altres columnes, com Clics, Impr. i Cost mostraran un valor en blanc "--" quan hi apliqueu segments basats en les conversions.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now