Managerkontoer (MCC): Overvåk resultater for flere kontoer via managerkontoen

Med en Google Ads-managerkonto er det enkelt å se resultatene for alle kundekontoene dine.

Denne artikkelen forklarer hvordan du følger med på resultatene i kontoene dine fra ulike sider i managerkontoen. Du kan finne ut mer om rapporter for managerkontoer i artikkelen Opprett og planlegg resultatrapporter fra managerkontoen.

Se data på Resultater-siden

På Resultat-siden for managerkontoen din kan du se resultatdata på kontonivå for alle de administrerte kontoene dine. Du kan for eksempel se antallet klikk som en konto mottok i løpet av datoperioden du har valgt, og sammenligne den med antallet klikk andre kontoer mottok.

Du kan også se kostnadsrelatert informasjon for kontoer, for eksempel gjennomsnittlig CPC og gjennomsnittlig kostnad. Nederst i tabellen kan du se det samlede forbruket for de administrerte kontoene dine. Vær oppmerksom på at hvis du har administrerte kontoer som inneholder kostnadsdata i en annen valuta enn valutaen i managerkontoen din, ser du ikke det samlede forbruket, med mindre du bruker «Omregnet valuta»-laget på tabellen din.

Se data på Kampanjer-siden

På Kampanjer-siden kan du se komplett resultatstatistikk for kampanjene i de administrerte kontoene dine for datoperioden du velger. Hvis du vil, kan du også endre visningen din for å se bare de kontoene du er interessert i.

Merk

For spesielt store kontoer er det ikke sikkert at vi kan presentere standardvisningen med oversikt over samtlige kontoer. Det samme gjelder filtrerte kontoer hvis utvalget fortsatt omfatter store datamengder. I så fall ber vi deg om å avgrense utvalget av kontoer.

Nyttige funksjoner for Resultat- og Kampanjer-siden

Nedenfor finner du noen funksjoner for Resultat- og Kampanjer-siden, som kan være nyttige så du enkelt kan se resultatdata for flere kontoer:

• «Konto»-kolonnen: I denne kolonnen kan du se navnet på den administrerte kontoen som er tilknyttet dataene du ser.

• «Direkte administrator»-kolonnen: I denne kolonnen kan du se hvem som administrerer en bestemt konto direkte.
  • Filtre og segmenter: Med filtre eller segmenter kan du avgrense eller strukturere visningen av dataene dine etter eget behov.
  • Datovelgeren: Med datovelgeren kan du begrense eller utvide visningen av data til en bestemt tidsperiode.
  • Kontoetiketter: I Kontoetiketter-kolonnen kan du se og sortere kontoene etter egendefinerte kontoetiketter du har opprettet.
  • «Omregnet valuta»-laget: Hvis du har administrerte kontoer som inneholder kostnadsdata i en annen valuta enn valutaen i managerkontoen din, kan du bruke «Omregnet valuta»-laget på disse dataene. Dermed ser du konverterte valutaverdier nedenfor de lokale valutaverdiene i alle tabellkolonnene med kostnadsdata. Du kan også sortere og filtrere ved hjelp av de omregnede valutaverdiene, og du kan se totalsummer for kolonnene oppgitt i valutaen du bruker i managerkontoen.

Linker til relatert innhold

Emneside for managerkontoer (MCC)

Kontoadministrasjon

Annet