Kvalificerad: definition

En status som ges till annonser som Google ännu inte har granskat, men som ändå kan visas på Googles sökresultatsidor.

• Annonser med statusen Kvalificerad undergår fortfarande granskning. Vi granskar de flesta annonser inom en arbetsdag. Ibland kan det ta längre tid eftersom vissa annonser kräver en mer ingående granskning. Om din annons har statusen Kvalificerad i mer än en hel arbetsdag kan du kontakta oss så hjälper vi dig gärna.
  • Kvalificerade annonser kan visas på Googles söksidor innan de godkänns men visas inte för personer som aktiverat SafeSearch-filtrering. Kvalificerade annonser kan inte visas i Display-nätverket eller söknätverket innan de har granskats och godkänts.
  • När du skapar eller redigerar en annons, granskar vi annonsen och kontrollerar att den följer våra annonseringspolicyer samt är säker och lämplig för användarna. Hitta din annonsstatus