Kelvollinen-tilan määritelmä

Tämä tila määritetään mainoksille, jotka ovat edelleen Google-tiimin tarkistettavana mutta joita voidaan silti näyttää seuraavissa tilanteissa:

• Jos tämä tila näkyy elementtipohjaisen mainoksen (kuten responsiivisen mainoksen tai sovelluskampanjamainoksen) yhteydessä, jokin sisältökohteidesi yhdistelmä on hyväksytty ja sitä saatetaan jo näyttää.

• Jos tämä tila näkyy videomainoksen yhteydessä, video on tarkistettu ja hyväksytty näytettäväksi joissain yhteyksissä.

Kun olet luonut mainoksen tai muokannut sitä, Google-tiimi tarkistaa sen. Näin varmistetaan, että mainos on mainostuskäytäntöjemme mukainen sekä turvallinen ja sopiva käyttäjille. Selvitä mainoksesi tila.

Tarkistamme useimmat mainokset yhden arkipäivän kuluessa. Jotkin mainokset vaativat tarkemman käsittelyn, joten niiden tarkistaminen saattaa kestää kauemmin. Jos mainoksen tila on Kelvollinen kauemmin kuin yhden kokonaisen arkipäivän, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme.