Kvalificeret: Definition

Denne status gives til annoncer, som Google er i gang med at gennemgå, men som muligvis stadig kan køre i følgende tilfælde:

• Hvis du ser denne status for aktivbaserede annoncer (f.eks. responsive annoncer eller appkampagneannoncer), betyder det, at en kombination af dine aktiver er godkendt og muligvis kører.

• Hvis du ser denne status for videoannoncer, betyder det, at videoen er blevet gennemgået og godkendt til at køre i visse sammenhænge.

Når du opretter eller redigerer en annonce, gennemgår Google annoncen for at sikre, at den overholder vores annonceringspolitikker, og at den er sikker og passende for brugerne. Find din annonces status.

Vi gennemgår normalt annoncer inden for én hverdag, men det kan tage længere tid, da nogle annoncer kræver en mere kompleks gennemgang. Hvis din annonce har statussen "Kvalificeret" i mere end én hel arbejdsdag, kan du kontakte os, hvorefter vi hjælper dig videre.

Få flere oplysninger