Inici de sessió múltiple: definició

L'inici de sessió múltiple us ajuda a administrar més d'un compte alhora, la qual cosa us permet estalviar temps i comparar fàcilment els diversos comptes.

Podeu iniciar la sessió en diversos comptes de Google a la vegada al mateix navegador i després alternar entre els comptes. Per exemple, podeu tenir els comptes de Google Ads i el compte personal de Gmail oberts al mateix temps.

També podeu utilitzar un compte de Google per gestionar fins a cinc comptes de Google Ads diferents.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now

Tanca la cerca
Aplicacions de Google