Visningspartnere

Nettsteder i displaynettverket som samarbeider med Google om å vise annonser.

• Annonsene dine kan vises på partnernettsteder, i mobiltelefonprogrammer og på andre plasseringer du har valgt eller som er relatert til annonsene og søkeordene dine eller andre målrettingsmetoder du har lagt til.
  • Ved å gå gjennom de automatiske og administrerte plasseringene som er oppført i kampanjen, kan du se hvilke visningspartnere som har vist annonsene dine.
  • Hvis du ikke vil at annonsene dine skal vises hos visningspartnere, kan du velge bort displaynettverket.

Les mer om Google Displaynettverk
Slik endrer du nettverksinnstillingene for en kampanje
Se flere artikler