Googles nätverk

Alla platser där dina annonser kan visas, inräknat Googles webbplatser, webbplatser som samarbetar med oss och andra placeringar, som mobilappar.

• Googles nätverk är indelat i grupper så att du får större kontroll över var din annons visas:
    • Söknätverket: Googles sökresultatsidor, andra Google-webbplatser som Maps och Shopping, och webbplatser som samarbetar med Google för att visa annonser.
    • Display-nätverket: Google-webbplatser som YouTube, Blogger och Gmail, och tusentals partnerwebbplatser.
  • Som standard visas annonserna i nya annonskampanjer i hela nätverket, så att de får så stor exponering som möjligt.
  • Om du märker att du inte får bra avkastning från ett visst område i nätverket, kan du utesluta enskilda webbplatser i Display-nätverket eller välja om kampanjen ska ingå i respektive nätverk.

Mer om Googles nätverk
Mer om Display-nätverket Mer om söknätverket