Wachten tot uw saldo na een betaling wordt geüpdatet

De verwerkingstijd van een betaling voordat deze in uw Google Ads-account wordt vermeld, is afhankelijk van de manier waarop u uw facturen betaalt. U kunt het volgende verwachten:

• Cheque. Na ontvangst van uw cheque kan het nog vijf werkdagen duren voordat uw Google Ads-saldo is geüpdatet. Als u uw betaling naar het buitenland verzendt, kan het langer duren.
  • Overboeking. Nadat we het bedrag hebben overgeboekt, kan het nog vijf werkdagen duren voordat het saldo in uw Google Ads-account is geüpdatet.

Hieronder vindt u informatie over waar u uw betalingen kunt vinden nadat ze in uw Google Ads-account worden vermeld en vindt u tips voor betalingen.

Als u het nieuwe, verbeterde Google Ads gebruikt, ziet u geen tandwielpictogram in uw account. Klik rechtsboven op het gereedschapspictogram . Onder de koptekst Instellingen vindt u Facturering en betaling.

Waar uw betaling wordt weergegeven

Nadat we uw betaling hebben verwerkt, kunt u deze op onderstaande plaatsen bekijken. Klik hiervoor op het tandwielpictogram en selecteer Facturering en betaling.

• Overzicht: Zoek in het gedeelte 'Openstaand bedrag' naar 'Uw laatste betaling was op' en bekijk de datum en het bedrag van de betaling die als laatste is verwerkt.
  • Facturen: Wanneer een betaling is toegepast op een of meer facturen, worden de kolommen 'Betaald bedrag' en 'Saldo' in de tabel geüpdatet.
  • Transacties: Betalingen worden als regelitems weergegeven in uw maandelijkse tabellen. Kies 'Overzichtsweergave' om uw betalingen snel apart van uw kosten weer te geven.
Ga naar Google Ads

Tip

• Als uw saldo niet binnen de gebruikelijke periode voor uw betalingstype is geüpdatet, neemt u contact op met de crediteurenafdeling van Google Ads in uw land via collections@google.com.