Vælg et annonceformat

De tekstannoncer, der vises ved siden af Googles søgeresultater, er blot et af de annonceformater, som du kan oprette med Google Ads. Du kan også promovere dine produkter og tjenester med videoannoncer, billedannoncer, app-annoncer eller annoncer med digitalt indhold og andre formater.

Hvert annonceformat har sine fordele. Det er f.eks. nemt og billigt at vise tekstannoncer, mens videoannoncer giver mulighed for at fortælle levende og farverige historier. Du kan vise flere typer annoncer på den samme Google Ads-konto og i nogle tilfælde også fra den samme kampagne.

Tilgængelige annonceformater på en Google Ads-konto

Format

Beskrivelse

Vigtige fordele

Tekstannoncer

Kun ord. *

Solbjergs smukkeste stueplanter – forårsudsalget er i fuld gang
Annonce www.eksempel.dk
Blomsterhandler og planteskole.
To butikker. Giv stuen et pift!

Vedligehold annoncer hurtigt og nemt. Nå ud til kunder, når de søger på Google. Brug Annonceudvidelser til at angive flere detaljer og kontaktoplysninger, der kan gøre dine annoncer mere relevante for kunderne.
Responsive annoncer Responsive annoncer justerer automatisk deres størrelse, udseende og format, så de passer til de tilgængelige annoncepladser. De kan "forvandle" sig til tekst- eller billedannoncer. Du kan i løbet af blot få minutter oprette annoncer, der passer til næsten alle annoncepladser. Responsive annoncer kan desuden vises som indbyggede annoncer, hvilket kan booste effekten, da de passer perfekt ind på udgiverens websites.
Billedannoncer Statisk eller interaktiv grafik. Du kan bruge animerede annoncer i .gif- eller Flash-format.

Billedannonce

Præsenter dit produkt eller din tjeneste visuelt. Nå ud til kunder på websites, der samarbejder med Google.
App-promoveringsannoncer Generer appdownloads og engagement med app-promoveringsannoncer. Send dine kunder hen til en appbutik for at at hente din app, eller medtag et dybt link direkte til din app. Bemærk! Annoncer vises kun på enheder, der er kompatible med dit indhold.
Videoannoncer Videoannoncer, der vises online. Brug selvstændige videoannoncer, eller indsæt dem i streamingvideoindhold.

Videoannonce

Giv dine kunder en interaktiv og fængslende oplevelse. Nå ud til kunder på websites, der samarbejder med Google.
Shopping-produktannoncer I Shopping-annoncer vises der et billede af dit produkt, en titel, en pris, et butiksnavn og nærmere oplysninger om dit produkt.  Vis en annonce med dit produkt for personer, der søger online efter det pågældende produkt eller relaterede produkter.
Fremhævede Shopping-annoncer Et billede og en beskrivelse, der udvides, når der klikkes, så der vises flere relaterede produkter og oplysninger om butikken. Vis en Shopping-annonce for personer, der søger oplysninger om, hvor de kan købe et bestemt produkt, men måske ikke er interesserede i at købe det her og nu.

Fremhævede Shopping-annoncer er tilgængelige i Australien, Canada, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Malaysia, New Zealand, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, Taiwan, Tyskland og USA. Du kan oprette fremhævede Shopping-annoncer med den nye Google Ads-oplevelse og Google Ads API (AdWords API). Hvis du ønsker at annoncere for individuelle produkter, kan du se nærmere på Shopping-produktannoncer

Opkaldsannoncer
Ring på: 86 12 34 56
Annonce www.eksempel.dk
Beskrivelseslinje 1
Beskrivelseslinje 2
Generer telefonopkald til din virksomhed med annoncer, der indeholder dit telefonnummer. Potentielle kunder kan klikke på annoncerne og ringe direkte op til din virksomhed. Annoncerne vises udelukkende på enheder, der er kan foretage opkald. Alle felter i annoncerne kan skjules, så de passer til små skærme.

* Tekstannoncer kan se anderledes ud på Displaynetværket.

Kampagnetyper og annonceformater

Hvilke annonceformater der er tilgængelige for dig, afhænger af din kampagnetype (Kun Søgenetværket, Kun Displaynetværket og Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket) og kampagnens undertype (f.eks. Standard eller Alle funktioner). Få flere oplysninger om de forskellige kampagnetyper, der er tilgængelige.

Mobilannoncer og -kampagner

Nogle kampagnetyper viser kun annoncer på mobilenheder, f.eks. app-promoveringskampagner og opkaldskampagner. Hvis du vil se, hvordan disse annoncer vises for kunder på farten, kan du få flere oplysninger om de forskellige typer af mobilannoncer.

Her kan du se, hvilke annonceformater der er tilgængelige til hver kampagnetype.

Kampagnetype

Tekstannonce

Billedannonce

App-promoveringsannonce

Shopping-annonce

Dynamisk søgeannonce

Videoannonce

Opkaldsannonce

Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket – standard Tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig
Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket – alle funktioner Tilgængelig Tilgængelig Tilgængelig Tilgængelig Tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig
Kun Søgenetværket – kun opkald Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Tilgængelig
Kun Søgenetværket – installationer af mobilapps Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig
Kun Søgenetværket – standard Tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig
Kun Søgenetværket – alle funktioner Tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Tilgængelig Tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig
Kun Søgenetværket – dynamiske søgeannoncer Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig
Kun Displaynetværket – alle funktioner Tilgængelig Tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Tilgængelig Ikke tilgængelig
Kun Displaynetværket – marketingmål > Installation af din mobilapp Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig
Kun Displaynetværket – marketingmål > Køb på dit website  Tilgængelig Tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Tilgængelig Ikke tilgængelig
Husk!

Hvis du vælger "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket – alle funktioner" eller en kampagne af typen "Kun Displaynetværket", har du adgang til Annoncegalleriet, som er et værktøj til at oprette annoncer. Hvilke annonceformater der rent faktisk er tilgængelige for dig i Annoncegalleriet, afhænger dog af den specifikke kampagnetype, du vælger. Få flere oplysninger om Annoncegalleriet.

Sådan vælger du et annonceformat

1. Vælg den kampagne og annoncegruppe, hvor du vil oprette din nye annonce.
  2. Klik på fanen Annoncer.
  3. Klik på rulleknappen + Annonce.
  4. Vælg formatet til den annonce, som du vil oprette, og følg den vejledning, der passer til det valgte annonceformat.
  5. Klik på Gem annonce.

Når du gemmer din annonce, kan du se din nye annonce på fanen Annoncer. Annoncerne vises dog muligvis ikke, før de er blevet gennemgået eller godkendt, hvilket kan tage få sekunder eller flere dage afhængigt af formatet.