Een nieuwe tekstadvertentie maken

Belangrijk
  • Vanaf 30 juni 2022 kunt u geen uitgebreide tekstadvertenties meer maken of bewerken.
  • Uitgebreide tekstadvertenties worden nog steeds weergegeven en u kunt nog steeds rapporten over de prestaties bekijken.
  • U kunt uw uitgebreide tekstadvertenties ook nog altijd onderbreken, hervatten of zo nodig verwijderen.
  • We raden u ten zeerste aan over te stappen op responsieve zoekadvertenties.
  • Meer informatie over deze wijziging in uitgebreide tekstadvertenties

Tekstadvertenties worden niet meer ondersteund in het zoeknetwerk of het Display Netwerk. Bestaande standaardtekstadvertenties kunnen echter nog steeds worden weergegeven. Als u standaardtekstadvertenties heeft, verwijdert u die en maakt u responsieve zoekadvertenties. Hiermee kunt u mensen op een betere manier bereiken omdat responsieve zoekadvertenties naadloos worden aangepast aan miljoenen apps en websites.

Met een responsieve zoekadvertentie kunt u:

• een derde kop toevoegen,
  • een tweede beschrijving toevoegen,
  • tot wel 90 tekens gebruiken voor elke beschrijving.
Meer informatie over responsieve zoekadvertenties.