Uuden tekstimainoksen luominen

Tärkeää
  • 30.6.2022 alkaen et voi enää luoda tai muokata laajennettuja tekstimainoksia.
  • Laajennetut tekstimainokset näkyvät jatkossakin, ja näet edelleen niiden tuloksia koskevia raportteja.
  • Voit myös edelleen keskeyttää tai jatkaa laajennettuja tekstimainoksia tai tarvittaessa poistaa ne.
  • Suosittelemme, että siirryt käyttämään responsiivisia hakumainoksia.
  • Lue lisää tästä laajennettuihin tekstimainoksiin tulevasta muutoksesta.

Tekstimainoksia ei enää tueta Haussa tai Display-verkostossa. Nykyiset vakiotyyppiset tekstimainokset saattavat kuitenkin näkyä. Jos sinulla on vakiotyyppisiä tekstimainoksia, poista ne ja luo responsiivisia mainoksia. Näin tavoitat käyttäjät paremmin, sillä responsiiviset mainokset mukautuvat saumattomasti miljooniin sovelluksiin ja miljoonille verkkosivustoille.

Responsiivisia mainoksia käyttäessäsi voit

• lisätä kolmannen otsikon
  • lisätä toisen kuvauksen
  • käyttää kummassakin kuvauksessa 90:tä merkkiä.
Jos haluat lisätietoja, lue artikkeli Tietoja responsiivisista hakumainoksista.