Credit-kortin poistaminen ja muuttaminen

Tililläsi on aina oltava ensisijainen maksutapa määritettynä. Tällä varmistetaan, että mainoksista voidaan aina maksaa automaattisesti. Voit vaihtaa tai poistaa käyttämäsi credit-kortin, kunhan tililläsi on toinen maksutapa määritettynä.

Jos haluat lopettaa mainosten näyttämisen, tee se keskeyttämällä kampanjasi.

Vinkki: Lisää varakortti

Suosittelemme, että määrität varamaksutavan. Näin vältät hylätyistä maksuista johtuvat mainosten keskeytykset. Jos ensisijainen maksutapasi ei jostain syystä toimi, veloitamme varakorttiasi, jotta mainoksesi pysyvät näkyvissä.

Huom. Jos korttisi myöntäjä tai pankkisi sijaitsee Euroopan talousalueella, sinulta saatetaan edellyttää ylimääräistä todennusprosessia kortin omistajuuden vahvistamiseksi. Tämä ylimääräinen todennus voi tapahtua esimerkiksi puhelimeen lähetettävällä kertakäyttökoodilla.  Kortin myöntäjä tai pankki voi edellyttää lisävahvistusta, kun teet maksuja, lisäät uuden credit- tai debit-kortin tai milloin tahansa muulloin, kun kortin myöntäjä tai pankki katsoo sen tarpeelliseksi.

Google noudattaa Euroopan talousalueella toimiville pankeille ja maksujen käsittelijöille PSD2-maksupalveludirektiivissä asetettuja uusia turvallisuusvaatimuksia. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suoraan korttisi myöntäjään tai pankkiisi.

Voit vaihtaa ensisijaisena maksutapana käytettävän credit-kortin seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Valitse vasemman reunan valikosta Maksutavat.
  4. Valitse Lisää uusi maksutapa.
  5. Näet kaikki maksutavat, jotka ovat käytettävissä tililläsi. Ne perustuvat yrityksen osoitteeseen, tilin valuuttaan ja maksutapaan (automaattiset maksut).
  6. Määritä maksutiedot ja valitse Tallenna.
  7. Määritä seuraavaksi tämä maksutapa ensisijaiseksi maksutavaksi klikkaamalla avattavasta Valitse…-valikosta Ensisijainen.
  8. Etsi aiempi maksutapasi ja valitse Poista.

Voit myös poistaa ensisijaisen maksutapasi ja korvata sen uudella maksutavalla seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Valitse vasemman reunan valikosta Maksutavat.
  4. Klikkaa ensisijaisen maksutavan kortin alareunasta Poista.
  5. Sinun on korvattava maksutapa toisella maksutavalla, joka on jo tallennettu tilillesi, tai lisättävä uusi maksutapa.
  6. Kun olet lisännyt korvaavan maksutavan, klikkaa Tallenna ja Poista.
  7. Näkyviin tulee valintaikkuna, jossa vahvistetaan, että ensisijainen maksutapasi on poistettu ja että aiemmin erääntyneet saldot veloitetaan nyt lisäämältäsi ensisijaiselta maksutavalta.

Jos ensisijainen maksutapa on liitetty muihin tilauksiin ja palveluihin, et voi poistaa sitä.

Huom. Käyttäjät tarvitsevat tällaisten muutosten tekemiseen järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet tai maksuprofiilin muokkausoikeudet.

Seuraava vaihe