Sådan fjerner eller ændrer du dit kreditkort

Du skal altid have en primær betalingsmetode på din konto. Dette sikrer, at der altid er en automatisk måde at betale dine annoncer på. Så kan du ændre eller fjerne det kreditkort, du bruger, så længe du har en anden betalingsmetode på din konto.

Hvis du prøver at stoppe visningen af dine annoncer, kan du sætte dine kampagner på pause i stedet.

Bemærk! Hvis din kortudsteder eller bank befinder sig i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, kan de kræve, at du gennemgår en ekstra godkendelsesproces, f.eks. en engangskode, der sendes til din telefon, for at bekræfte ejerskabet af dit kort.  Din kortudsteder eller bank kan kræve denne ekstra bekræftelse, når du betaler eller tilføjer et nyt betalingskort, eller i andre tilfælde hvor kortudstederen eller banken vurderer, at det nødvendigt.

Google overholder de nye sikkerhedskrav i direktiv 2 (PSD2) om betalingstjenester for banker og betalingsudbydere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte din kortudsteder eller bank direkte.

Sådan ændrer du det kreditkort, der bruges som primær betalingsmetode:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på tandhjulsikonet , og vælg Fakturering og betalinger.
  3. Klik på Betalingsmetoder på menuen til venstre.
  4. Klik på knappen Tilføj ny betalingsmetode.
  5. Du kan se de betalingsmetoder, der er tilgængelige på din konto. De er baseret på din virksomhedsadresse, din kontos valuta og den måde, du betaler på (automatiske betalinger).
  6. Angiv dine betalingsoplysninger, og klik derefter på Gem.
  7. Herefter skal du angive denne betalingsmetode som din primære betalingsmetode: Klik på rullemenuen Vælg som, og vælg Primær.
  8. Find din tidligere betalingsmetode, og klik på Fjern.

Tip! Tilføj et alternativt kreditkort.

For at undgå, at dine annoncer stopper med at blive vist på grund af en afvist betaling, anbefaler vi på det kraftigste, at du konfigurerer en alternativ betalingsmetode. Hvis din primære betalingsmetode af en eller anden årsag ikke virker, debiterer vi dit alternative kreditkort for at sikre, at dine annoncer fortsat vises.

Næste trin