Øg brandbevidstheden

Formålet med en brandengagementkampagner er at øge bevidstheden om din virksomhed og dine produkter og tjenester samt at knytte positive associationer til dem. En kunde kan interagere med dit brand på en række forskellige måder, eksempelvis ved at se videoer, spille spil, bruge tid på dit website eller kommunikere med andre kunder.

Google Displaynetværket giver dig mulighed for at få kontakt til kunder på det helt rigtige sted og det helt rigtige tidspunkt på tusindvis af websites over hele verden, så du kan øge bevidstheden om dit brand. Du kan bruge placeringsmålretning i Google Ads som en hjælp til at nå ud til den relevante målgruppe for dit brand ved hjælp af rich media-annonceformater og CPM-budgivning.

Brandengagementkampagner kan hjælpe dig med at:

• Øge antallet af interaktioner med dit brand.
  • Etablere mere positive associationer for brandet.
  • Øge brandloyaliteten ved at knytte bånd til din målgruppe.
  • Motivere kunder til at vise interesse for dit varemærke og de relaterede produkter.

Sådan bruges placeringsmålretning, rich media-annonceformater og CPM-budgivning:

• Placeringsmålretning

Med placeringsmålretning kan du vælge "placeringer", eller bestemte websites eller afsnit af websites på Google Displaynetværket, hvor din kampagne kan køre. Du kan vælge websites ud fra bestemte emner eller den målgruppe, du gerne vil nå ud til, eller du kan vælge et hvilket som helst website, der passer til dine brandingkriterier.

• Annonceformater

Et af de primære mål med en kampagne med henblik på brandengagement kan være at interagere med målgruppen, og vi foreslår derfor, at du bruger rich media-annonceformater. Med Google Displaynetværket kan du nå ud til kunder med tekstannoncer, men du kan også prøve en række mere visuelle formater, for eksempel statiske billeder, HTML5-animation og videoer.

• Budstrategi

Målet med brandengagementkampagner er at få størst mulig eksponering af dit brand på relevante websites. CPM-budgivning er typisk et godt valg til kampagner som disse, eftersom du kan fastsætte dine bud direkte ud fra de effektivitetsmål, du har opstillet for din kampagne.

Tip!

Brug af YouTube til at øge brandbevidstheden

Hvis du har oprettet en videoannonce til brug på en lokal tv-kanal, kan du overveje at uploade den til YouTube. Du kan oprette en gratis YouTube-brugerkanal og tilpasse dens design efter dit brand (f.eks. baggrundsfarver og logoer). Det giver dig mulighed for at oprette et omdrejningspunkt for dit varemærke på det mest populære videowebsite på internettet. Få flere oplysninger om muligheder for YouTube-annoncering.

Næste trin