Typer målretning efter geografi efter land

• Præcis som gode manerer og strømstik er forskellige fra land til land, varierer typerne af placeringsmålretning fra land til land. Google Ads giver dig mulighed for at målrette mod forskellige typer placeringer, herunder postnumre, byer, regioner osv., men husk, at det ikke er alle målretningstyper, der er tilgængelige i alle lande.
  • Du kan også vælge at vise dine annoncer for personer på bestemte interesseplaceringer, f.eks. lufthavne eller universiteter.

Typer placeringsmålretning

Se diagrammet nedenfor for at se mulighederne for målretning efter geografi for Google Ads:

Målretningstype Eksempler
Lufthavne
  • Toronto Pearson International Airport
  • John F. Kennedy International Airport
Selvstyrende region
(kun Spanien)
  • Andalusien
  • Valencia
Bykommune
(kun Mexico)
  • Benito Juarez
Kanton
(kun Schweiz)
  • Bern
  • Zürich
By
  • San Francisco, Californien
  • Paris, Frankrig
Byområde
(kun Australien)
  • North East Suburbs
Valgkreds
(kun USA)
  • CA-12: 12. valgkreds i Californien
  • AL-4: fjerde valgkreds i Alabama
Land
  • Mexico
  • Sverige
Amt/region
  • Claire, Irland
  • Nord-Trøndelag, Norge
  • Vukovar-Syrmia, Kroatien
Departement
(kun Frank)
  • Loire
  • Val-de-Marne
Nielsen® DMA®-regioner (DMA = Designated Market Areas)
(kun USA)
  • Detroit, MI
  • Cincinnati, OH
Guvernement
(kun Egypten)
  • Gharbiya
  • Beheira
Kommune
(kun Bulgarien)
  • Burgas
  • Espoo
  • Buccinasco
Nabolag
  • Billingham
  • Strand
Okrug
(kun Moskva, Skt. Petersborg)
  • Sydlige administrative okrug
  • Admiralteysky-distriktet
Postnummer
(Kun USA, Storbritannien, Canada og Tyskland)
  • 76622
  • RM17
Præfektur
(kun Japan)
  • Aichi
  • Fukuoka
Provins
  • Navarra, Spain
  • Mersin-provinsen, Tyrkiet
Region
  • Asti, Italien
  • Busan, Sydkorea
Stat
  • Alaska, USA
  • Uttar Pradesh, Indien
  • Saarland, Tyskland
Område
(kun Canada)
  • Nordvestterritoriet
  • Yukon
TV-region
(kun Storbritannien)
  • London
  • Midlands
Unionsterritorium
(kun Indien)
  • Delhi
  • Lakshadweep
Universitet (kun Australien, Canada, Frankrig, Storbritannien, Tyskland og USA)
  • Stanford University
  • McGill University

Se den fuldstændige liste over målretningstyper, der er tilgængelige i hvert enkelt land.

Alle tilgængelige placeringsmål

Se tabellen "Mål" i vores Google Ads API-dokumentation for at se den fulde liste over tilgængelige placeringsmål i Google Ads, herunder bestemte lande, byer, regioner osv. Her er et par tips til, hvordan du bruger tabellen:

• Filtrer efter måltype: Find rullemenuen under overskriften "Måltype". Vælg den måltype, som du ønsker at filtrere din tabel efter. Du kan f.eks. vælge By for at få vist alle de byer, der kan målrettes mod i Google Ads.
  • Filtrer efter landekode: Indtast en landekode over overskriften Landekode for at få vist alle de placeringsmål, der er tilgængelige for det pågældende land. Du kan også filtrere efter måltype. Du kan f.eks. indtaste "FR" som landekode og vælge By for at få vist alle de byer, der kan målrettes mod i Frankrig.
  • Sortér: Klik på en vilkårlig kolonneoverskrift i tabellen for at sortere dine resultater i alfabetisk rækkefølge efter denne kolonne. Du kan f.eks. klikke på Navn for at sortere navnene i alfabetisk rækkefølge i tabellen.