Typer geografisk målretning efter land

Præcis som gode manerer og strømstik er forskellige fra land til land, varierer typerne af geografiske mål fra land til land. Google Ads giver dig mulighed for at målrette mod forskellige typer steder, herunder postnumre, byer, regioner og meget mere. Men vær opmærksom på, at nogle målretningstyper ikke er tilgængelige i alle lande.

Bemærk! Nogle målretningstyper er ikke tilgængelige i alle lande eller for alle kampagner. Hotelannoncekampagner kan kun målrettes efter land eller område.

Du kan også vælge at vise dine annoncer for personer på bestemte interesseplaceringer, f.eks. lufthavne eller universiteter.

Typer af geografiske mål

På diagrammet nedenfor kan du se eksempler på typer af geografiske mål i Google Ads:

Måltype Eksempler
Lufthavne
  • Toronto Pearson International Airport
  • John F. Kennedy International Airport
Selvstyrende region
  • Andalusien, Spanien
  • Valencia, Spanien
Bykommune
  • Benito Juarez, Mexico
Canton
  • Bern, Schweiz
  • Zürich, Schweiz
By
  • San Francisco, Californien
  • Paris, Frankrig
Byområde
  • North East Suburbs, Australien
Valgkreds
  • CA-12: 12. valgkreds i Californien
  • AL-4: fjerde valgkreds i Alabama
Land
  • Mexico
  • Sverige
Region
  • Claire, Irland
  • Nord-Trøndelag, Norge
  • Vukovar-Syrmia, Kroatien
Afdeling
  • Loire, Frankrig
  • Val-de-Marne, Frankrig
Nielsen® DMA®-regioner (DMA, Designated Market Areas)
  • Detroit, MI
  • Cincinnati, OH
Guvernorat
  • Gharbiya, Egypten
  • Beheira, Egypten
Kommune
  • Burgas, Bulgarien
  • Espoo, Finland
  • Buccinasco, Italien
Nabolag
  • Billingham, Storbritannien
  • Strand, Storbritannien
Okrug
  • Det sydlige administrative Okrug, Rusland
  • Admiralteysky-distriktet, Rusland
Postnummer
  • 76622, USA
  • RM17, Storbritannien
Præfektur
  • Aichi, Japan
  • Fukuoka, Japan
Provins
  • Navarra, Spain
  • Mersin-provinsen, Tyrkiet
Region
  • Asti, Italien
  • Busan, Sydkorea
Stat
  • Alaska, USA
  • Uttar Pradesh, Indien
  • Saarland, Tyskland
Område
  • Northwest Territories, Canada
  • Yukon, Canada
Tv-region
  • London, Storbritannien
  • Midlands, Storbritannien
Unionsterritorium
  • Delhi, Indien
  • Lakshadweep, Indien
Universitet
  • Stanford University
  • McGill University

Alle tilgængelige geografiske mål

Du kan se den komplette liste over tilgængelige geografiske mål i Google Ads, herunder specifikke lande, byer, regioner m.m. i tabellen Mål i dokumentationen til Google Ads API (AdWords API). Her er et par tips til, hvordan du bruger tabellen:

• Filtrér efter måltype: Find rullemenuen under overskriften "Måltype". Vælg den måltype, som du ønsker at filtrere din tabel efter. Vælg f.eks. by, og tryk derefter på Anvend for at se alle de byer, der kan målrettes mod i Google Ads.
  • Filtrér efter landekode: Angiv en landekode under overskriften Landekode for at se alle de geografiske mål, som er tilgængelige i det pågældende land. Du kan også filtrere efter måltype. Du kan f.eks. indtaste "FR" som landekode, vælge By og derefter trykke på Anvend for at se alle de byer, der kan målrettes mod i Frankrig.
  • Sortér: Klik på en kolonneoverskrift i tabellen for at sortere dine resultater alfabetisk efter den pågældende kolonne. Du kan f.eks. klikke på Navn for at sortere navnene i alfabetisk rækkefølge i tabellen.