Alue- ja kieliasetusten valinta

Alue- ja kieliasetuksilla voit varmistaa, että mainoksesi tavoittavat juuri oikeat asiakkaat. Tässä artikkelissa kerrotaan vaihe kerrallaan, kuinka voit valita nämä asetukset uudelle kampanjalle.

Alueasetusten avulla voit kohdistaa mainoksesi tietyille maantieteellisille alueille. Kieliasetusten avulla voit näyttää mainoksiasi Google-tuotteissa ja kolmansien osapuolten sivustoilla kielillä, joita asiakkaasi puhuvat.

Esimerkki

Oletetaan, että sinulla on yritys Norjassa ja olet kohdistanut mainoksesi Norjaan ja asettanut kohdekieleksi norjan. Mainoksiasi voidaan tällöin näyttää Googlessa asiakkaille, jotka ovat Norjassa ja joiden tietokoneen kieliasetuksena on norja.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa navigaatiopaneelista Kaikki kampanjat.
  3. Siirry kampanjasivulle valitsemalla vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Valitse kampanjatyyppi ja tavoite. Valitse sitten Jatka.
  6. Jos kohdistat kampanjan tietyille alueille, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:
    • Valitse sijainti annetuista vaihtoehdoista…
    • tai kirjoita sijainti hakukenttään.
  7. Jos haluat muokata kohdekieltä, lisää kieli hakukenttään.
  8. Klikkaa sen kielen viereistä valintaruutua, johon haluat kohdistaa mainonnan.
  9. Kun olet valinnut myös muut kampanja-asetukset, valitse Tallenna ja jatka.

Kielten määrittäminen usealle kampanjalle kerralla

Voit määrittää kielet useille kampanjoille kerralla seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa navigaatiopaneelista Kaikki kampanjat.
  3. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  4. Valitse niiden kampanjoiden vieressä olevat ruudut, joita haluat muuttaa.
  5. Valitse Muokkaa-valikosta Vaihda kieltä.
  6. Kirjoita kieli tekstikenttään ja valitse haluamasi kieli luettelosta.
  7. Valinnainen: Valitse Esikatselu, niin voit esikatsella kampanjoiden kielimuutoksia.
  8. Valitse Käytä.

Aluekohdistuksen määrittäminen usealle kampanjalle kerralla

Voit määrittää aluekohdistuksen useille kampanjoille kerralla seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse navigaatiopaneelista Kaikki kampanjat.
  3. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  4. Valitse niiden kampanjoiden vieressä olevat ruudut, joita haluat muuttaa.
  5. Valitse Muokkaa-valikosta Muuta sijainteja. Voit tehdä jommankumman seuraavista toimista:
    • Korvaa valittujen kampanjoiden nykyiset sijainnit uusilla.
    • Säilytä nykyiset sijainnit ja lisää uusia.
  6. Kirjoita sijainti tekstikenttään ja valitse haluamasi sijainti luettelosta.
  7. Valinnainen: Valitse Esikatselu, niin voit esikatsella kampanjoiden sijaintimuutoksia.
  8. Klikkaa Käytä.