Vælg indstillinger for sted og sprog

Brug indstillinger for sted og sprog for at være med til at sikre, at dine annoncer når ud til de relevante kunder. I denne artikel gennemgår vi, hvordan du vælger disse indstillinger for en ny kampagne.

Via dine stedindstillinger kan du målrette mod de geografiske områder, hvor dine annoncer kan blive vist. Brug sprogindstillinger til at vise dine annoncer på Google-produkter og tredjepartswebsites på de sprog, som dine kunder taler.

Eksempel

Lad os f.eks. sige, at du ejer en virksomhed i Danmark og har målrettet dine annoncer mod Danmark og samtidig angivet dit målsprog til dansk. Det betyder, at dine annoncer kan vises på Google for kunder i Danmark, der har angivet dansk som deres computersprog.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

1. Klik på fanen Kampagner.
  2. Klik på Alle kampagner i panelet til venstre.
  3. Klik på knappen + Kampagne.
  4. Du videresendes til en side, hvor du kan opdatere dine kampagneindstillinger. Gå til afsnittet "Steder og sprog".
  5. For at målrette mod steder kan du:
    • Vælge et sted blandt de viste muligheder...
    •  Eller indtaste et sted i søgefeltet. Select locations
  6. For at redigere dit målsprog skal du klikke på Rediger i sektionen "Sprog". Edit languages
  7. Markér felterne ud for de sprog, du vil målrette mod. Select languages
  8. Klik på Gem og fortsæt, når du har valgt de øvrige kampagneindstillinger.
Angiv sprog for flere kampagner på én gang

Sådan angiver du sprog for flere kampagner samtidigt:

1. Log ind på din AdWords-konto på https://adwords.google.dk.
  2. Klik på fanen Kampagner foroven.
  3. Klik på underfanen Indstillinger.
  4. Markér feltet ud for hver af de kampagner, der skal ændres.
  5. Vælg Avancerede indstillinger > Sprog… i menuen Rediger.
  6. Vælg de ønskede sprog for de valgte kampagner i den dialogboks, der vises.
  7. Valgfrit: Vi anbefaler, at du klikker på Se eksempel på ændringer for at se, hvordan sprogene for dine kampagner bliver ændret.
  8. Klik på Foretag ændringer.

Tip!

På fanen Kampagneindstillinger kan du klikke på Filter for kun at få vist kampagner, der opfylder bestemte kriterier. Det kan gøre det lettere at foretage masseændringer af bestemte kampagner.

Angiv målretning efter sted for flere kampagner på én gang

Sådan angiver du målretning efter sted for flere kampagner samtidigt:

• Log ind på din AdWords-konto på https://adwords.google.dk.
  • Klik på fanen Kampagner foroven.
  • Klik på underfanen Indstillinger.
  • Markér afkrydsningsfeltet ud for alle de kampagner, som du vil ændre.
  • Vælg Sted… i menuen Rediger.
  • I den dialogboks, der vises, skal du vælge, om du vil føje steder til de valgte kampagner eller erstatte stederne i disse kampagner.
  • Indtast derefter et sted i tekstfeltet. Når du har valgt et sted, vises der yderligere tekstfelter, hvori du kan tilføje flere steder.
  • Valgfrit: Vi anbefaler, at du klikker på Se forhåndsvisning af ændringer for at se de ændringerne med hensyn til målretning efter sted for dine kampagner.
  • Klik på Foretag ændringer.

Tip!

På fanen Kampagneindstillinger kan du klikke på Filter for kun at få vist kampagner, der opfylder bestemte kriterier. Det kan gøre det lettere at foretage masseændringer af bestemte kampagner.