Vælg indstillinger for sted og sprog

Brug indstillinger for sted og sprog for at være med til at sikre, at dine annoncer når ud til de relevante kunder. I denne artikel gennemgår vi, hvordan du vælger disse indstillinger for en ny kampagne.

Via dine stedindstillinger kan du målrette mod de geografiske områder, hvor dine annoncer kan blive vist. Brug sprogindstillinger til at vise dine annoncer på Google-produkter og tredjepartswebsites på de sprog, som dine kunder taler.

Eksempel

Lad os f.eks. sige, at du ejer en virksomhed i Danmark og har målrettet dine annoncer mod Danmark og samtidig angivet dit målsprog til dansk. Det betyder, at dine annoncer kan vises på Google for kunder i Danmark, der har angivet dansk som deres computersprog.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre for at nå kampagnesiden.
  4. Klik på plusknappen ().
  5. Vælg en kampagnetype og et mål, og klik derefter på Fortsæt.
  6. For at målrette mod steder kan du:
    • Vælge et sted blandt de viste muligheder...
    • Eller indtaste et sted i søgefeltet.
  7. Indtast et sprog i søgefeltet for at redigere målsproget.
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for det sprog, du vil målrette mod.
  9. Klik på Gem og fortsæt, når du har valgt de øvrige kampagneindstillinger.

Angiv sprog for flere kampagner på én gang

Sådan angiver du sprog for flere kampagner på én gang:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på Indstillinger på sidemenuen til venstre.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de kampagner, du vil ændre.
  5. Vælg Rediger sprog på menuen Rediger.
  6. Angiv et sprog i tekstfeltet, og vælg derefter det ønskede sprog på listen.
  7. Valgfrit: Klik på Se eksempel for at se, hvordan dine kampagners sprog blever ændret.
  8. Klik på Anvend.

Angiv målretning efter stedfor flere kampagner på én gang

Sådan angiver du målretning efter sted for flere kampagner på én gang:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på Indstillinger på sidemenuen til venstre.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de kampagner, du vil ændre.
  5. Vælg Rediger steder på menuen Rediger . Du kan gøre ét af følgnde:
    • Udskift de eksisterende steder for dine valgte kampagner.
    • Bibeholde de eksisterende steder, mens du tilføjer nye.
  6. Indtast et sted i tekstfeltet, og vælg derefter det ønskede sted på listen.
  7. Valgfrit: Klik på Se eksempel for at se, hvordan dine kampagners steder bliver ændret.
  8. Klik på Anvend.