Vælg indstillinger for lokation og sprog

Brug indstillinger for sted og sprog for at være med til at sikre, at dine annoncer når ud til de relevante kunder. I denne artikel gennemgår vi, hvordan du vælger disse indstillinger for en ny kampagne.

Via dine stedindstillinger kan du målrette mod de geografiske områder, hvor dine annoncer kan blive vist. Brug sprogindstillinger til at vise dine annoncer på Google-produkter og tredjepartswebsites på de sprog, som dine kunder taler.

Flersprogede brugere kan få vist annoncer på et andet sprog, end de søger på, hvis Google er sikker på, at brugeren forstår annoncens sprog. Eksempelvis kan en bruger, der forstår engelsk, når vedkommende søger efter "zapatos azules" på spansk, få vist en engelsk annonce, der matcher søgeordet "blå sko". Få flere oplysninger om målretning efter sprog.

Eksempel

Lad os f.eks. sige, at du ejer en virksomhed i Danmark og har målrettet dine annoncer mod Danmark og samtidig angivet dit målsprog til dansk. Det betyder, at dine annoncer kan vises på Google for kunder i Danmark, der har angivet dansk som deres computersprog. Dine annoncer kan også blive vist for dem på dansk, hvis brugeren forstår dansk, men muligvis søger efter dit produkt på engelsk.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Klik på + Ny kampagne.
  6. Vælg en kampagnetype og et mål, og klik derefter på Fortsæt.
  7. For at målrette mod steder kan du:
    • Vælge en lokation blandt de viste muligheder...
    • Eller indtaste et sted i søgefeltet.
  8. Indtast et sprog i søgefeltet for at redigere målsproget.
  9. Markér afkrydsningsfeltet ud for det sprog, du vil målrette mod.
  10. Klik på Gem og fortsæt, når du har valgt de øvrige kampagneindstillinger.

Angiv sprog for flere kampagner på én gang

Sådan angiver du sprog for flere kampagner på én gang:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på fanen Indstillinger.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for de kampagner, du vil ændre.
  6. Vælg Rediger sprog på menuen Rediger.
  7. Angiv et sprog i tekstfeltet, og vælg derefter det ønskede sprog på listen.
  8. Valgfrit: Klik på Se eksempel for at se, hvordan dine kampagners sprog blever ændret.
  9. Klik på Anvend.

Angiv målretning efter stedfor flere kampagner på én gang

Sådan angiver du målretning efter lokation for flere kampagner på én gang:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på fanen Indstillinger.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for de kampagner, du vil ændre.
  6. Vælg Rediger steder på menuen Rediger . Du kan gøre ét af følgende:
    • Udskift de eksisterende steder for dine valgte kampagner.
    • Bibeholde de eksisterende steder, mens du tilføjer nye.
  7. Indtast et sted i tekstfeltet, og vælg derefter det ønskede sted på listen.
  8. Valgfrit: Klik på Se eksempel for at se, hvordan dine kampagners steder bliver ændret.
  9. Klik på Anvend.