Mainosten näyttäminen mobiilisovelluksissa

Display-mobiilimainonnan kohdistus‑ ja poissulkemistoimintoja on yksinkertaistettu. Tavoitteenamme on tehdä kasvavan mobiilikäyttäjien joukon tavoittamisesta entistä helpompaa.

Sisällön poissulkeminen (G-mob-mobiilisovellus, muu kuin välimainos ‑poissulkeminen) on korvattu yksinkertaistetuilla laitekohdistusvaihtoehdoilla (tietokone, tabletti ja mobiili).

Voit hallita itse, mitä julkaisijoita tai sisältötyyppejä näytettävät mainoksesi käyttävät. Valittavissa olevia asetuksia ovat

• aiheet
  • laitekohdistus (tietokone, tabletti ja mobiili)
  • sovellusluokka
  • yksittäisten sovellusten poissulkeminen mobiilisovellusten sijoitteluiden poissulkemisilla ja yksittäisten verkkosivustojen poissulkeminen
  • sisällön poissulkemiset.

Voit tavoittaa alati kasvavan matkapuhelinten ja tablettien käyttäjien yleisön näyttämällä mainoksia mobiilisovelluksissa. Display-verkoston kampanjat on suunniteltu näyttämään mainoksia sovelluksissa oletuksena, jos sijoittelu (mainoksen kohde) vastaa kampanjalle määrittämääsi kohdistusta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit näyttää mainoksiasi sovelluksissa Display-verkostossa. Jos haluat mainostaa sovellustasi, lue lisää Sovelluskampanjoista. Jos haluat välttää mainosten näyttämisen tietyissä sijoitteluissa, lue lisää verkkosivujen, videoiden ja sovellusten poissulkemisesta.

Mikä on muuttunut mobiilikohdistuksessa?

Google Ads ei enää tue kohdistusta mobiilisovellusten mainospaikkoihin laiteasetusten ja adsenseformbileapps.com ‑sijoittelun kautta.

Mainonnan kohdistaminen mobiilisovellusluokkiin ja tiettyihin sovelluksiin

Jos haluat, että mainoksesi näkyvät vain tietyissä mobiilisovelluksissa, voit ilmoittaa sen kohdistusasetuksissa.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse navigaatiopaneelista Display-verkoston kampanjat.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta navigaatiopaneelista Sijoittelut.
  4. Valitse muokattava mainosryhmä.
  5. Jos haluat kohdistaa mainonnan tiettyihin luokkiin, laajenna sovelluskaupat kohdasta Sovellusluokat ja valitse sitten haluamasi luokat. Nämä luokat vastaavat luokkien nimiä kussakin kaupassa.
  6. Jos haluat kohdistaa tiettyihin sovelluksiin, valitse Sovellukset ja hae sovelluksia nimen mukaan.
  7. Jos tiedät niiden sovellusten tunnukset, joihin haluat kohdistaa mainonnan, klikkaa Lisää useita sijoittelukohteita ja ilmoita tunnukset seuraavissa muodoissa:
    • Google Play ‑sovellukset: mobileapp::2-<Google Play Kaupassa näkyvä paketin nimi>
      Esim. mobileapp::2-com.example.app
    • iOS-sovellukset: mobileapp::1-<yhdeksännumeroinen sovellustunnus>
      Esim. mobileapp::1-123456789
  8. Valitse Tallenna.
Jos haluat nähdä, missä sovelluksissa mainoksiasi tällä hetkellä näytetään, siirry navigaatiopaneelin Display-verkoston kampanjat ‑kohtaan ja valitse sitten sivuvalikosta Sijoittelut.