Tietoja tilin asetuksista

Ratasvalikon Tilin asetukset -vaihtoehto sisältää linkkejä viidelle sivulle, joiden avulla voit hallita tilin asetuksia, analysoida sivustotason käyttäjätietoja, muuttaa hälytyksiä ja ilmoituksia, muuttaa AdWords-tilisi asetuksia ja tarkastella tilissäsi tehtyjä muutoksia.

Sivut, joihin Tilin asetukset -valikossa on linkkejä

Tilin asetukset -siirtymisvalikossa on viisi välilehteä:

• Tilin käyttöoikeudet
    Voit tarkastella ja hallita sitä, ketkä voivat käyttää tiliäsi ja mitkä ovat kunkin käyttäjän käyttöoikeudet.
  • Linkitetyt tilit
    Voit tuoda sivuston sitoutumiseen liittyviä mittatietoja valitsemalla Google Analytics ja määrittämällä sitten Google Analytics -tilin tiedot. Tuo maksuttomat hakutulokset Verkkovastaavan työkaluista, niin näet, miten tehokkaasti mainoksesi ja maksuttomat hakuluettelot toimivat.
  • Ilmoitusasetukset
    Voit tarkastella ja muuttaa ilmoitusten sähköpostiosoitetta sekä sitä, minkä tyyppisiä ilmoituksia sinulle lähetetään.
  • Asetukset
    Voit tarkastella ja muuttaa näyttökieltä ja lukujen muotoa sekä ottaa automaattiset tunnisteet käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Voit lisäksi tarkastella tilisi sähköpostisoitetta ja aikavyöhykettä sekä Google-mainostusohjelman käyttöehtoja.
  • Muutoshistoria
    Voit tarkastella muutoksia, jotka olet tehnyt tilillesi kahden viime vuoden aikana. Näet tarkkoja tietoja esimerkiksi kampanjan keskeytysajasta, avainsanan lisääjästä ja aiemmista budjettisummista.