Brug et kreditkort, eller løs et problem med et kreditkort

Du kan bruge et kreditkort til at foretage automatiske betalinger (betaling, efter dine annoncer vises) eller manuelle betalinger (betaling, før dine annoncer vises). Det gøres på følgende måde, alt efter hvilken betalingsindstilling du har valgt for din konto.

Hvis du bruger den nye Google Ads-oplevelse, kan du ikke se tandhjulsikonet () på din konto. Du skal i stedet klikke på værktøjsikonet () øverst til højre. Du finder Fakturering og betalinger under overskriften "Konfiguration".

Automatiske betalinger

Vil du bruge et kreditkort med denne betalingsindstilling, skal du bare føje det til din Google Ads-konto og gøre det til din primære betalingsmetode. Klik på et af nedenstående links for at få en vejledning i, hvordan du gør følgende:

Tilføj et nyt kreditkort på din konto
  1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på tandhjulsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger.
  3. Klik på linket Betalingsmetoder i menuen til venstre.
  4. Klik på Tilføj ny betalingsmetode.
  5. Vælg Kreditkort, og udfyld dine kortoplysninger.
  6. For at gøre dette til din primære betalingsmetode skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Vælg denne til fremtidige betalinger. Hvis du ikke tildeler denne betalingsmetode, bliver den ikke brugt.
  7. Klik på knappen Gem
Gå til Google Ads
Rediger oplysningerne for et eksisterende kreditkort på din konto
  1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på tandhjulsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger.
  3. Klik på linket Betalingsmetoder i menuen til venstre.
  4. Find den betalingsmetode, du vil opdatere, og klik på Rediger.
  5. Indtast dine nye oplysninger, og klik på knappen Gem
Gå til Google Ads

Manuelle betalinger

Se den nedenstående fremgangsmåde for at bruge et kreditkort med denne betalingsindstilling:

Foretag en betaling med et nyt kreditkort
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på tandhjulsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger.
  3. Klik på knappen Foretag en betaling.
  4. Vælg Tilføj et nyt kreditkort , og indtast derefter din kreditkortoplysninger.
  5. Indtast det beløb, du vil foretage en betaling for, og klik derefter på knappen Foretag betaling for at gennemgå og afslutte din betaling.
Gå til Google Ads
Foretag en betaling med et kreditkort, der findes på din konto
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på tandhjulsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger.
  3. Klik på knappen Foretag en betaling.
  4. Vælg den eksisterende betalingsmetode.
  5. Indtast det beløb, du vil foretage en betaling for, og klik derefter på knappen Foretag betaling for at gennemgå og afslutte din betaling.
Gå til Google Ads

Bemærk! Hvis din kortudsteder eller bank befinder sig i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, kan de kræve, at du gennemgår en ekstra godkendelsesproces, f.eks. en engangskode, der sendes til din telefon, for at bekræfte ejerskabet af dit kort.  Din kortudsteder eller bank kan kræve denne ekstra bekræftelse, når du betaler eller tilføjer et nyt betalingskort, eller i andre tilfælde hvor kortudstederen eller banken vurderer, at det nødvendigt.

Google overholder de nye sikkerhedskrav i direktiv 2 (PSD2) om betalingstjenester for banker og betalingsudbydere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte din kortudsteder eller bank direkte.

Betalingsgodkendelse

Når du foretager en betaling, godkender vi først dit kreditkort for debiteringsbeløbet. Det betyder, at vores system hos din kreditkortleverandør kontrollerer, at der er tilstrækkelig kredit på dit kreditkort til at dække din betaling. Når det er gjort, opdateres din saldo, og dine annoncer vises sædvanligvis igen, hvis deres visning blev stoppet.

Der kan gå op til 24 timer, før betalingsprocessen er helt gennemført.

Betalingsgodkendelsen kan blive vist på din kreditkortopgørelse, men den er ikke en faktisk debitering. Den fjernes automatisk.

Hvordan vises debiteringer på dit kontoudtog?

Google Ads-debiteringer kan se forskellige ud på dit kreditkort- eller bankkontoudtog, alt efter hvilket kreditkort du benytter. Her kan du se, hvordan det typisk ser ud, hvis du benytter følgende betalingsmetode:

Visa eller MasterCard

Hvis du er blevet debiteret af Google Ads, og du bruger Visa eller MasterCard til at betale med, ser du muligvis en af følgende debiteringer på dit kontoudtog:

• GOOGLE ADS. CC@GOOGLE.COM
  • GOOGLE*GOOG[ticifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOGLE*SVCS[ticifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOGLE ADS[ticifret Google Ads-kunde-id]

Hvis du bemærker, at der er mere end ét kunde-id på din opgørelse, kan det betyde, at du har mere end én Google Ads-konto, der er tilknyttet den pågældende betalingsmetode.

American Express

Hvis du er blevet debiteret af Google Ads, og du bruger American Express til at betale med, ser du muligvis en af følgende debiteringer på dit kontoudtog:

• GOOGLE LTD. CC@GOOGLE.COM GOOGLE ADS ADVERTISING
  • GOOGLE INC. CC@GOOGLE.COM GOOGLE ADS ADVERTISING
  • GOOGLE*SVCS[ticifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOGLE ADS[ticifret Google Ads-kunde-id]

Hvis du bemærker, at der er mere end ét kunde-id på din opgørelse, kan det betyde, at du har mere end én Google Ads-konto, der er tilknyttet den pågældende betalingsmetode.

Bankkonto (direkte debitering)

Hvis du er blevet debiteret af Google Ads, og du bruger direkte debitering til at betale med, ser du muligvis en af følgende debiteringer på dit kontoudtog:

• Goog_[ticifret Google Ads-kunde-id]
  • Google_[ticifret Google Ads-kunde-id]
  • Google[ticifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOGLE[ticifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOOGLE_A[ticifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOGLE_[ticifret Google Ads-kunde-id]
  • GOOGLE ADS[ticifret Google Ads-kunde-id]