Tietoja laitekohdistuksesta

Voit kohdistaa Display‑ ja videokampanjoiden mainokset tiettyihin laitetyyppeihin, käyttöjärjestelmiin, laitemalleihin, mainosjakaumiin (eli julkaisijoiden tarjoamiin mainospaikkoihin), operaattoreihin ja langattomiin verkkoihin. Osa näistä mobiililaitteita ja tabletteja koskevista lisäasetuksista ei ole käytettävissä muissa kampanjatyypeissä.

Esimerkki

Oletetaan, että myyt matkapuhelintarvikkeita ja haluat näyttää mainoksia käyttäjille, joilla on käytössään Mobiililaite X. Kun kohdistat mainokset laitemalliin, voit luoda viestin, joka on tarkoitettu juuri kyseiselle laitteelle: "Persoonallisia suojakuoria Mobiililaitteelle X".

Laitekohdistuksen määrittäminen

Voit määrittää kohdistettuja hintatarjouksen muokkauksia tableteille, matkapuhelimille ja pöytätietokoneille. Aiemmassa AdWordsissa voit kohdistaa mainokset tiettyihin laitteisiin ja mainospaikkoihin Laitteet-osion Asetukset-kohdassa. Uudistuneessa Google Adsissa mainosten kohdistaminen tiettyihin laitteisiin ja mainospaikkoihin tapahtuu sivuvalikon Laitteet-kohdasta. Selvitä, kumpaa Google Adsia käytät.

Tietokoneet: Pöytätietokoneet ja kannettavat tietokoneet, joiden näytön koko on vähintään 7". Tämä valinta antaa käyttöösi koko mainosjakauman, jota näytetään tietokoneissa.

Mobiili: Nämä ovat kädessä pidettäviä laitteita, jotka sisältävät puhelimen.

Tabletti: Tabletit ovat mobiililaitteita, joissa ei välttämättä ole puhelinta.

TV-näytöt: Nämä ovat laitteita, joilla voi suoratoistaa TV-sisältöä. Tällaisia ovat esimerkiksi älytelevisiot, pelikonsolit ja televisioon liitettävät laitteet, kuten Chromecast. Tämä kohdistusvaihtoehto on käytettävissä vain Display- ja Video-kampanjoissa.