Tietoja laitekohdistuksesta

Voit kohdistaa Display‑kampanjoiden ja Videokampanjoiden mainokset tiettyihin laitetyyppeihin, käyttöjärjestelmiin, laitemalleihin, mainosjakaumiin (eli julkaisijoiden tarjoamiin mainospaikkoihin), operaattoreihin ja langattomiin verkkoihin. Osa näistä mobiililaitteita ja tabletteja koskevista lisäasetuksista ei ole käytettävissä muissa kampanjatyypeissä.

Esimerkki

Oletetaan, että myyt matkapuhelintarvikkeita ja haluat näyttää mainoksia käyttäjille, joilla on käytössään Mobiililaite X. Kun kohdistat mainokset laitemalliin, voit luoda viestin, joka on tarkoitettu juuri kyseiselle laitteelle: "Persoonallisia suojakuoria Mobiililaitteelle X".

Laitekohdistuksen määrittäminen

Voit määrittää kohdistettuja hintatarjouksen muokkauksia tableteille, matkapuhelimille ja pöytätietokoneille. Vanhassa AdWordsissa voit kohdistaa mainoksesi tietyille laitteille ja mainospaikoille Laitteet-osion Asetukset-kohdassa. Voit kohdistaa mainokset tietyille laitteille ja mainospaikkoihin klikkaamalla sivuvalikosta Laitteet

Tietokoneet: Pöytätietokoneet ja kannettavat tietokoneet, joiden näytön koko on vähintään 7". Tämä valinta antaa käyttöösi koko mainosjakauman, jota näytetään tietokoneissa.

Mobiili: Nämä ovat kädessä pidettäviä laitteita, jotka sisältävät puhelimen.

Tabletti: Tabletit ovat mobiililaitteita, joissa ei välttämättä ole puhelinta.

TV-näytöt: Nämä ovat laitteita, joilla voi suoratoistaa TV-sisältöä. Tällaisia ovat esimerkiksi älytelevisiot, pelikonsolit ja televisioon liitettävät laitteet, kuten Chromecast. Tämä kohdistusvaihtoehto on käytettävissä vain Display- ja Video-kampanjoissa.