Om enhedsmålretning

Enhedsmålretning giver dig mulighed for at målrette dine annoncer mod personer ud fra, hvilken enhed de bruger.

Indstilling af enhedsmålretning

Du kan følge vejledningen nedenfor for at angive målrettede budjusteringer for bestemte enheder:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter på sektionsmenuen.
  3. Klik på Hvor og hvornår annoncer blev vist.
  4. Klik på fanen Enheder.

Følgende enheder er tilgængelige for målretning:

• Computere: Dette er stationære eller bærbare computere med skærme, der er større end 7 tommer diagonalt.
  • Mobil: Dette er håndholdte enheder, der indeholder en telefon.
  • Tablet: Tablets er mobilenheder, der ikke nødvendigvis indeholder en telefon.
  • Tv-skærme: Dette er enheder, der streamer tv-indhold, f.eks. smart-tv'er, spillekonsoller og tilsluttede enheder såsom Chromecast. Denne målretningsindstilling er kun tilgængelig for display- og videokampagner.

Hvad rapporteres i sektionen "Andre" i sektionen Enhed?

Som nævnt ovenfor leverer Google Ads-systemet filtre til computere, mobiltelefoner, tablets og tv-skærme. Der er dog nogle typer enheder, som ikke falder ind under nogen af disse sektioner, f.eks. klassiske mobiltelefoner eller mindre avancerede telefoner eller telefoner i mellemklassen.

Denne type enheder har primært adgang til internettet via browsere, så der forventes at blive rapporteret nogen aktivitet i sektionen "Andre" på fanen Enhed, selvom du kun målretter mod computere.

Avanceret målretning

Der er avancerede indstillinger tilgængelige for Demand Gen-, display- og videokampagner, som giver dig mulighed for at målrette mod specifikke enhedstyper, operativsystemer, enhedsmodeller og annoncebeholdning eller steder, hvor udgivere tillader visning af annoncer samt udbydere og trådløse netværk. Målretning mod specifikke enheder indsnævrer din rækkevidde til disse enheder. Nogle avancerede indstillinger for målretning mod mobilenheder og tablets er ikke tilgængelige for andre kampagnetyper.

Det kan f.eks. være, at du sælger tilbehør til mobiltelefoner, og du vil vise dine annoncer til personer, der ejer mobilenhed X. Med målretning mod enhedsmodeller kan du oprette et budskab i din annonce, der er langt mere fokuseret: "Tilpassede etuier til mobilenhed X".