Seguiment de conversions: resolució de problemes amb l'estat del seguiment de conversions

Aquesta pàgina tracta sobre incidències i resolució de problemes relatius a les etiquetes de Google Ads. Si cerqueu informació sobre Google Tag Manager, llegiu l'article Resoldre problemes relacionat amb les etiquetes de Google.

Si heu configurat el seguiment de conversions de Google Ads per monitorar quan els anuncis generen accions valuoses (com ara compres al lloc web o trucades a un número de telèfon que hi figura), hi ha diverses maneres de comprovar que les conversions s'estiguin registrant correctament. Si no s'estan registrant correctament, podeu resoldre els problemes relacionats amb la vostra etiqueta de seguiment de conversions (el fragment de codi que heu instal·lat personalment o que ha instal·lat l'administrador web al vostre lloc web). Podeu:

• Verificar si Google Ads pot "veure" l'etiqueta i si s'enregistren les conversions que es produeixen al vostre compte.
  • Utilitzar altres eines i mètodes per comprovar si l'etiqueta està instal·lada al lloc adequat i utilitza els paràmetres de codi correctes.
  • Revisar alguns problemes habituals que cal comprovar quan les conversions no s'enregistren correctament.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
    • Aquí podeu veure una taula amb totes les vostres accions de conversió.
    • A la part superior de la pàgina, podeu veure totes les notificacions relacionades amb les conversions i les accions suggerides que podeu dur a terme per millorar el mesurament de conversions.
  4. La columna "Estat" proporciona informació sobre les accions de conversió i el rendiment que tenen fins ara.

Les accions de conversió tenen tres estats d'informació general diferents, que podeu consultar a la secció "Resum" de la pàgina "Conversions".

• Actiu: l'estat d'informació general de les accions de conversió "Actiu" es mostra destacat en verd i indica que tot funciona de la manera prevista. Passeu el cursor per sobre de l'estat per veure informació addicional.
  • Necessita atenció: l'estat d'informació general de les accions de conversió "Necessita atenció" es mostra destacat en groc i indica que hi ha accions pendents de resoldre. Passeu el cursor per sobre de l'estat per veure informació addicional i els passos que heu de seguir a continuació.
  • No s'està registrant: l'estat d'informació general de les accions de conversió "No s'està registrant" es mostra destacat en vermell. Això indica que el nostre sistema no ha rebut cap ping de l'etiqueta de mesurament de conversions durant més de 24 hores, que no s'ha enllaçat cap plataforma de mesurament (Google Play, Firebase, Gold o altres plataformes de tercers) o que el vostre compte no és a la llista d'accés permès (Visites a la botiga i Vendes a la botiga). Passeu el cursor per sobre de l'estat per veure informació addicional.
Quin estat es mostra amb l'acció de conversió?