Om Startside-fanen

Denne artikkelen gjelder den forrige versjonen av AdWords. Finn ut hvilken versjon av AdWords du bruker.

Hvis du bruker den nye versjonen av AdWords, bør du heller lese artikkelen Slik navigerer du i nye AdWords.

På Startside-fanen kan du se den mest interessante informasjonen om kontoen din. Du kan tilpasse fanen ved å velge hvilke resultatmoduler du vil se, og konfigurere filtre for å overvåke resultatene dine nøyere.

Slik fungerer den

Vi har konfigurert noen filtre for at du skal komme i gang, men du kan konfigurere lagrede filtre for kontoen din for å tilpasse Startside-fanen ytterligere. Med disse filtrene får du enkel tilgang til de viktigste søkeordene og kampanjene dine, samt viktige kontohendelser, som for eksempel når du nærmer deg dagsbudsjettet eller hvis trafikken synker betraktelig.

Eksempel

La oss si at du vil se hvilke søkeord som får visninger (dvs. at annonsen din vises når noen søker med søkeordene dine), men ingen klikk. Du kan for eksempel opprette et filter for å vise søkeord som har minst 20 visninger, men ingen klikk. Når du har lagret filtret, kan du legge det til på Startside-fanen og kontrollere disse søkeordene umiddelbart hver gang du logger deg på.

Du kan også bruke Tilpass modul-linken øverst til venstre på startsiden. Når du klikker på denne linken, kan du legge til eller fjerne filtre og endre visningen av Startside-fanen. Prøv å dra og slippe, eller skjule og vise, vinduer hvis du vil tilpasse visningen av Startside-fanen enda mer.

Slik kan den gjøre det enklere å overvåke resultatene dine

• Kurve: Du finner en resultatkurve øverst på fanen, slik at du raskt kan identifisere endringer i resultatene dine.Du kan sammenligne resultater for to ulike datoperioder eller for ulike beregninger.
  • Modul for søkeordresultater: Fanen inneholder en rekke moduler for søkeordresultater som du kan bruke for å komme i gang, men du kan også angi egne grenser for «beste resultater» eller «dårligste resultater» ved å opprette lagrede filtre.
  • Overvåk bestemte kampanjer: Du kan fortsatt velge hvilke kampanjer som skal vises, ved å opprette lagrede filtre for disse kampanjene. Husk å klikke i avmerkingsboksen for å lagre filtret, slik at det blir tilgjengelig som en del av fanen.

Slik fungerer den på mobilenheten din

Du kan få tilgang til informasjonen på Startside-fanen fra en mobilenhet ved å åpne AdWords i nettleseren på telefonen. Hvis du gjør endringer i noe du har opprettet på Startside-fanen, for eksempel filtre og varsler, vises disse på mobiltelefonen din.

• Hvis du bruker en kompatibel mobilenhet, videresendes du automatisk til AdWords for mobil.
  • Hvis du har en MCC-konto, kommer du til skrivebordsversjonen av AdWords.

VIDEO

AdWords for mobil