Over het tabblad Overzicht

Dit artikel is van toepassing op de vorige versie van AdWords. Bepaal eerst welke versie van AdWords u gebruikt.

Als u gebruikmaakt van de nieuwe AdWords-versie, leest u Navigeren in de nieuwe AdWords-ervaring.

Het tabblad Overzicht geeft informatie over uw account die er voor u het meest toe doet. U kunt het tabblad aanpassen door de prestatiemodules te selecteren die u wilt zien en filters in te stellen om uw prestaties meer gedetailleerd te controleren.

Hoe het werkt

We hebben een aantal filters ingesteld zodat u aan de slag kunt gaan, maar u kunt voor uw account opgeslagen filters instellen, zodat u uw tabblad Overzicht verder kunt aanpassen. Deze filters geven u eenvoudig toegang tot uw belangrijkste zoekwoorden en campagnes en tot belangrijke accountactiviteiten, zoals wanneer u uw dagbudget nadert of een aanzienlijke daling van het verkeer ervaart.

Voorbeeld

Stel dat u wilt zien welke zoekwoorden wel vertoningen maar geen klikken ontvangen (dit betekent dat uw advertentie wordt weergegeven wanneer iemand op uw zoekwoorden zoekt). U kunt een filter maken om zoekwoorden weer te geven met ten minste twintig vertoningen, maar nul klikken. Zodra u dat filter opslaat, kunt u het toevoegen aan het tabblad Overzicht en die zoekwoorden onmiddellijk controleren elke keer dat u zich aanmeldt.

U kunt ook in de linkerbovenhoek van het tabblad 'Overzicht' op de link 'Modules aanpassen' klikken. Door op deze link te klikken kunt u filters toevoegen of verwijderen en de manier wijzigen waarop het tabblad Overzicht wordt weergegeven. Probeer de vensters die u wilt zien te slepen en neer te zetten of samen of uit te vouwen om het tabblad Overzicht nog verder aan te passen.

Hoe u het kunt gebruiken om prestaties te controleren

• Diagram: aan de bovenkant van het tabblad bevindt zich een prestatiediagram waarmee u snel veranderingen in de prestaties kunt identificeren.U kunt de prestaties vergelijken tussen twee perioden, of tussen verschillende waarden.
  • De module Zoekwoordprestaties: het tabblad bevat verschillende modules betreffende zoekwoordprestaties waarmee u aan de slag kunt, maar u kunt ook uw eigen 'best presterende' of 'slechtst presterende' limieten definiëren door opgeslagen filters te maken.
  • Bepaalde campagnes bijhouden: u kunt nog steeds de campagnes selecteren die u wilt controleren door bepaalde opgeslagen filters in te stellen voor de campagnes die u wilt bekijken. Zorg ervoor dat u het selectievakje aanvinkt om het filter op te slaan zodat het filter beschikbaar is als gedeelte op uw tabblad.

Hoe het werkt op uw mobiele apparaat

U kunt de informatie op het tabblad Overzicht weergeven op een mobiel apparaat door via de browser van uw telefoon naar AdWords te gaan. Als u wijzigingen aanbrengt in dingen die u op het tabblad Overzicht heeft gemaakt, zoals filters en meldingen, worden deze weergegeven op uw mobiele telefoon.

• Als u een compatibel mobiel apparaat gebruikt, wordt u automatisch doorgestuurd naar AdWords voor mobiel.
  • Als u een Mijn Klantencentrum-account heeft, wordt u doorgestuurd naar de desktopversie van AdWords.

VIDEO

AdWords voor mobiel