Olika faktureringsalternativ

Om du använder månadsvis fakturering: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av maj 2019.

Om du använder automatiska eller manuella betalningar: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av juli 2019.

Skapa ett nytt konto med IDR för att kunna fortsätta annonsera. Läs mer

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställningen och betalningsmetoden. Betalningsmetoden avser hur du betalar och betalningsinställningen avser när du betalar.

I allmänhet avgör ditt land och dina valuta vilka betalningsmetoder och betalningsinställningar som är tillgängliga i ditt konto. I vissa situationer kan det dock hända att en betalningsmetod eller betalningsinställning som normalt är tillgänglig i ditt land och med din valuta tillfälligt inte kan användas i ditt konto.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatiska betalningar: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen 30 dagar efter den senaste automatiska debiteringen eller när du når ett fördefinierat belopp (utbetalningströskeln), beroende på vad som inträffar först. Du kan också göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort för automatiska betalningar.
  • Manuella betalningar: Betala för framtida kostnader när du vill. Med denna inställning betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
    Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i länderna som anges nedan. Fortsätt med automatiska betalningar för att slutföra ditt nya konto om du inte ser detta alternativ när du registrerar dig. Du kan inte byta till manuella betalningar för ditt konto i följande länder.

Länder
    • Nordamerika
      • Kanada
      • USA
    • Sydamerika
      • Chile
    • Afrika
      • Sydafrika
    • Europa
      • Österrike
      • Belgien
      • Tjeckien
      • Danmark
      • Finland
      • Frankrike
      • Tyskland
      • Grekland
      • Irland
      • Italien
      • Luxemburg
      • Nederländerna
      • Norge
      • Portugal
      • Polen
      • Spanien
      • Sverige
      • Schweiz
      • Storbritannien
    • Mellanöstern
      • Israel
      • Saudiarabien
      • Förenade Arabemiraten
    • Asien och Stillahavsområdet
      • Australien
      • Hongkong
      • Japan
      • Malaysia
      • Nya Zeeland
      • Singapore
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med denna inställning samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Kontakta en Google Ads-onlinespecialist om du vill ha mer information eller vill veta mer om månadsvis fakturering.

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder när du betalar dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Om du använder månadsvis fakturering: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av maj 2019.

Om du använder automatiska eller manuella betalningar: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av juli 2019.

Skapa ett nytt konto med IDR för att kunna fortsätta annonsera. Läs mer

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställningen och betalningsmetoden.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatiska betalningar: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen 30 dagar efter den senaste automatiska debiteringen eller när du når ett fördefinierat belopp (utbetalningströskeln), beroende på vad som inträffar först. Du kan också göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort för automatiska betalningar.
  • Manuella betalningar: Betala för framtida kostnader när du vill. Med denna inställning betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
    Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i länderna som anges nedan. Fortsätt med automatiska betalningar för att slutföra ditt nya konto om du inte ser detta alternativ när du registrerar dig. Du kan inte byta till manuella betalningar för ditt konto i följande länder.

Länder
    • Nordamerika
      • Kanada
      • USA
    • Sydamerika
      • Chile
    • Afrika
      • Sydafrika
    • Europa
      • Österrike
      • Belgien
      • Tjeckien
      • Danmark
      • Finland
      • Frankrike
      • Tyskland
      • Grekland
      • Irland
      • Italien
      • Luxemburg
      • Nederländerna
      • Norge
      • Portugal
      • Polen
      • Spanien
      • Sverige
      • Schweiz
      • Storbritannien
    • Mellanöstern
      • Israel
      • Saudiarabien
      • Förenade Arabemiraten
    • Asien och Stillahavsområdet
      • Australien
      • Hongkong
      • Japan
      • Malaysia
      • Nya Zeeland
      • Singapore
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med denna inställning samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Kontakta en Google Ads-onlinespecialist om du vill ha mer information eller vill veta mer om månadsvis fakturering.

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder när du betalar dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Din skatteinformation

Vilka skatter som gäller för ditt konto beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt konto. Se vilka skatter som gäller i ditt land i avsnittet om skatter i hjälpcentret.

Om du använder månadsvis fakturering: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av maj 2019.

Om du använder automatiska eller manuella betalningar: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av juli 2019.

Skapa ett nytt konto med IDR för att kunna fortsätta annonsera. Läs mer

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställningen och betalningsmetoden.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatiska betalningar: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen 30 dagar efter den senaste automatiska debiteringen eller när du når ett fördefinierat belopp (utbetalningströskeln), beroende på vad som inträffar först. Du kan också göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort för automatiska betalningar.
  • Manuella betalningar: Betala för framtida kostnader när du vill. Med denna inställning betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
    Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i länderna som anges nedan. Fortsätt med automatiska betalningar för att slutföra ditt nya konto om du inte ser detta alternativ när du registrerar dig. Du kan inte byta till manuella betalningar för ditt konto i följande länder.

Länder
    • Nordamerika
      • Kanada
      • USA
    • Sydamerika
      • Chile
    • Afrika
      • Sydafrika
    • Europa
      • Österrike
      • Belgien
      • Tjeckien
      • Danmark
      • Finland
      • Frankrike
      • Tyskland
      • Grekland
      • Irland
      • Italien
      • Luxemburg
      • Nederländerna
      • Norge
      • Portugal
      • Polen
      • Spanien
      • Sverige
      • Schweiz
      • Storbritannien
    • Mellanöstern
      • Israel
      • Saudiarabien
      • Förenade Arabemiraten
    • Asien och Stillahavsområdet
      • Australien
      • Hongkong
      • Japan
      • Malaysia
      • Nya Zeeland
      • Singapore
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med denna inställning samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Kontakta en Google Ads-onlinespecialist om du vill ha mer information eller vill veta mer om månadsvis fakturering.

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder när du betalar dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Din momsinformation

Google Ads-konton med företagsadress i EU måste betala mervärdesskatt (moms). Nedan följer några saker du bör känna till. Vänd dig till skattemyndigheten om du vill ha mer information.

• Ditt Google Ads-konto debiteras inte moms. Däremot ansvarar du själv för att redovisa och betala moms enligt momssatsen i ditt EU-land.
  • Om din företagsadress finns i Irland debiteras du moms enligt aktuell irländsk momssats.

Om du använder månadsvis fakturering: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av maj 2019.

Om du använder automatiska eller manuella betalningar: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av juli 2019.

Skapa ett nytt konto med IDR för att kunna fortsätta annonsera. Läs mer

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställningen och betalningsmetoden.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. I ditt land tillhandahåller vi följande betalningsinställningar:

• Manuella betalningar: Betala för framtida kostnader när du vill. Med denna inställning betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med denna inställning samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Kontakta en Google Ads-onlinespecialist om du vill ha mer information eller vill veta mer om månadsvis fakturering.

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta är vad du använder för att sätta in pengar på kontot. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress, och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Din momsinformation

Alla Google Ads-annonsörer med faktureringsadress i Ryssland debiteras 20 % moms för samtliga betalningar, utan undantag.

Om du använder månadsvis fakturering: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av maj 2019.

Om du använder automatiska eller manuella betalningar: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av juli 2019.

Skapa ett nytt konto med IDR för att kunna fortsätta annonsera. Läs mer

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställningen och betalningsmetoden.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Manuella betalningar: Betala för framtida kostnader när du vill. Med denna inställning betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med denna inställning samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Kontakta en Google Ads-onlinespecialist om du vill ha mer information eller vill veta mer om månadsvis fakturering.

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta är vad du använder för att sätta in pengar på ditt konto eller betala dina räkningar. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress, och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Din momsinformation

Enligt Shanghai VAT Pilot Program måste Google Advertising (Shanghai) debitera alla kunder 6 % moms även om de inte är baserade i Shanghai, utan undantag.

Om du använder månadsvis fakturering: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av maj 2019.

Om du använder automatiska eller manuella betalningar: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av juli 2019.

Skapa ett nytt konto med IDR för att kunna fortsätta annonsera. Läs mer

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställningen och betalningsmetoden.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatiska betalningar: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen 30 dagar efter den senaste automatiska debiteringen eller när du når ett fördefinierat belopp (utbetalningströskeln), beroende på vad som inträffar först. Du kan också göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort för automatiska betalningar.
  • Manuella betalningar: Betala för framtida kostnader när du vill. Med denna inställning betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med denna inställning samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Kontakta en Google Ads-onlinespecialist om du vill ha mer information eller vill veta mer om månadsvis fakturering.

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder när du betalar dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Din momsinformation

Mervärdesskatten (moms) är 5 % på varor och tjänster och betalas till skattemyndigheten i Taiwan. Google utfärdar en GUI (Government Uniform Invoice) varje gång du gör en betalning om du använder manuell betalning, eller varje gång du får en månadsfaktura med ett beskattningsunderlag om du har en kreditgräns. Det enda undantaget är om din betalningsmetod är kreditkort (antingen automatisk eller manuell betalning). I sådant fall debiteras du ingen moms och Google utfärdar ingen GUI.

Om du använder månadsvis fakturering: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av maj 2019.

Om du använder automatiska eller manuella betalningar: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av juli 2019.

Skapa ett nytt konto med IDR för att kunna fortsätta annonsera. Läs mer

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställningen och betalningsmetoden.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatiska betalningar: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen 30 dagar efter den senaste automatiska debiteringen eller när du når ett fördefinierat belopp (utbetalningströskeln), beroende på vad som inträffar först. Du kan också göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort för automatiska betalningar.
  • Manuella betalningar: Betala för framtida kostnader när du vill. Med denna inställning betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav.Med denna inställning samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Kontakta en Google Ads-onlinespecialist om du vill ha mer information eller vill veta mer om månadsvis fakturering.

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder när du betalar dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Din skatteinformation

Vilka skatter som gäller för ditt konto beror på i vilket land du har din faktureringsadress, vilken valuta du har valt i ditt konto, din betalningsmetod och din betalningsinställning. Se vilka skatter som gäller i ditt land.

Relaterade länkar

Om du använder månadsvis fakturering: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av maj 2019.

Om du använder automatiska eller manuella betalningar: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av juli 2019.

Skapa ett nytt konto med IDR för att kunna fortsätta annonsera. Läs mer

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställningen och betalningsmetoden.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatiska betalningar: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen 30 dagar efter den senaste automatiska debiteringen eller när du når ett fördefinierat belopp (utbetalningströskeln), beroende på vad som inträffar först. Du kan också göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort för automatiska betalningar.
  • Manuella betalningar: Betala för framtida kostnader när du vill. Med denna inställning betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
    Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i länderna som anges nedan. Fortsätt med automatiska betalningar för att slutföra ditt nya konto om du inte ser detta alternativ när du registrerar dig. Du kan inte byta till manuella betalningar för ditt konto i följande länder.

Länder
    • Nordamerika
      • Kanada
      • USA
    • Sydamerika
      • Chile
    • Afrika
      • Sydafrika
    • Europa
      • Österrike
      • Belgien
      • Tjeckien
      • Danmark
      • Finland
      • Frankrike
      • Tyskland
      • Grekland
      • Irland
      • Italien
      • Luxemburg
      • Nederländerna
      • Norge
      • Portugal
      • Polen
      • Spanien
      • Sverige
      • Schweiz
      • Storbritannien
    • Mellanöstern
      • Israel
      • Saudiarabien
      • Förenade Arabemiraten
    • Asien och Stillahavsområdet
      • Australien
      • Hongkong
      • Japan
      • Malaysia
      • Nya Zeeland
      • Singapore
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med denna inställning samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Kontakta en Google Ads-onlinespecialist om du vill ha mer information eller vill veta mer om månadsvis fakturering.

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder när du betalar dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Om du använder månadsvis fakturering: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av maj 2019.

Om du använder automatiska eller manuella betalningar: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av juli 2019.

Skapa ett nytt konto med IDR för att kunna fortsätta annonsera. Läs mer

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställningen och betalningsmetoden.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatiska betalningar: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen 30 dagar efter den senaste automatiska debiteringen eller när du når ett fördefinierat belopp (utbetalningströskeln), beroende på vad som inträffar först. Du kan också göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort för automatiska betalningar.
  • Manuella betalningar: Betala för framtida kostnader när du vill. Med denna inställning betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
    Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i länderna som anges nedan. Fortsätt med automatiska betalningar för att slutföra ditt nya konto om du inte ser detta alternativ när du registrerar dig. Du kan inte byta till manuella betalningar för ditt konto i följande länder.

Länder
    • Nordamerika
      • Kanada
      • USA
    • Sydamerika
      • Chile
    • Afrika
      • Sydafrika
    • Europa
      • Österrike
      • Belgien
      • Tjeckien
      • Danmark
      • Finland
      • Frankrike
      • Tyskland
      • Grekland
      • Irland
      • Italien
      • Luxemburg
      • Nederländerna
      • Norge
      • Portugal
      • Polen
      • Spanien
      • Sverige
      • Schweiz
      • Storbritannien
    • Mellanöstern
      • Israel
      • Saudiarabien
      • Förenade Arabemiraten
    • Asien och Stillahavsområdet
      • Australien
      • Hongkong
      • Japan
      • Malaysia
      • Nya Zeeland
      • Singapore

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder när du betalar dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Dina dokument och betalningsuppgifter

Klicka på kugghjulsikonen och välj Fakturering för att se transaktionshistorik, inställningar, betalningsmetoder och faktureringsprofil.

Om du använder månadsvis fakturering: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av maj 2019.

Om du använder automatiska eller manuella betalningar: Google Ads-konton i Indonesien som inte använder IDR inaktiveras senast i början av juli 2019.

Skapa ett nytt konto med IDR för att kunna fortsätta annonsera. Läs mer

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställningen och betalningsmetoden.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatiska betalningar: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen 30 dagar efter den senaste automatiska debiteringen eller när du når ett fördefinierat belopp (utbetalningströskeln), beroende på vad som inträffar först. Du kan också göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort för automatiska betalningar.
  • Manuella betalningar: Betala för framtida kostnader när du vill. Med denna inställning betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
    Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i länderna som anges nedan. Fortsätt med automatiska betalningar för att slutföra ditt nya konto om du inte ser detta alternativ när du registrerar dig. Du kan inte byta till manuella betalningar för ditt konto i följande länder.

Länder
    • Nordamerika
      • Kanada
      • USA
    • Sydamerika
      • Chile
    • Afrika
      • Sydafrika
    • Europa
      • Österrike
      • Belgien
      • Tjeckien
      • Danmark
      • Finland
      • Frankrike
      • Tyskland
      • Grekland
      • Irland
      • Italien
      • Luxemburg
      • Nederländerna
      • Norge
      • Portugal
      • Polen
      • Spanien
      • Sverige
      • Schweiz
      • Storbritannien
    • Mellanöstern
      • Israel
      • Saudiarabien
      • Förenade Arabemiraten
    • Asien och Stillahavsområdet
      • Australien
      • Hongkong
      • Japan
      • Malaysia
      • Nya Zeeland
      • Singapore
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med denna inställning samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Kontakta en Google Ads-onlinespecialist om du vill ha mer information eller vill veta mer om månadsvis fakturering.

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder när du betalar dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Obs!

Beklagar! Vi kunde inte fastställa ditt faktureringsland.

Välj ditt land på rullgardinsmenyn ovan för att se tillgängliga faktureringsalternativ. Där kan du också se faktureringsalternativen i andra länder.