Olika faktureringsalternativ

OOO Google (Google Russia) filed for bankruptcy in Russia in June 2022 and is no longer operating. On 18 October 2023, the bankruptcy court announced the start of the liquidation phase of Google Russia’s bankruptcy proceedings. During this phase, a court-appointed liquidator will manage Google Russia and its liquidation.

These insolvency proceedings are governed by the Insolvency Law of the Russian Federation. More information about these proceedings is available on the court’s website (link) and the official bankruptcy register (link).

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställning och betalningsmetod.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. När du registrerar dig för ett nytt Google Ads-konto har du följande alternativ för betalningsinställningar, beroende på vilka val du gör gällande land, valuta och betalningsmetod:

• Automatisk betalning: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen den första dagen i varje månad eller när du når ett förinställt belopp (din gräns), beroende på vad som inträffar först. Du kan även göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort för automatiska betalningar.
  • Manuell betalning: Betala för framtida kostnader när du vill. Med den här inställningen betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.

Du kan växla mellan automatiska och manuella betalningar i faktureringsinställningarna för ditt konto. Så här ändrar du betalningsinställningen:

1. Klicka på ikonen Fakturering Faktureringsikon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Gå till avsnittet Hur du betalar och klicka på Alternativa betalningsalternativ för att se andra tillgängliga alternativ.
  4. Följ anvisningarna i popup-fönstret för att bekräfta ändringen.
Obs! Endast användare med administratörs- eller redigeringsbehörighet till betalningsprofilen kan göra denna ändring. Du kan kontrollera din åtkomsttyp genom att klicka på faktureringsikonen Faktureringsikon, välja Inställningar och sedan klicka för att öppna avsnittet Betalningsanvändare.

Observera att den här funktionen kanske inte är tillgänglig i alla dina konton om du har fler än ett Google Ads-konto.

Månadsvis fakturering (kreditgräns)(tillgängligt för kvalificerade kunder som har avtal med Google Ireland): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med den här inställningen samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Läs mer om månadsvis fakturering.

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder för att betala dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Din momsinformation

Alla Google-annonsörer som betalar via banköverföring och har en faktureringsadress i Ukraina ska betala moms på 20 % enligt den ukrainska lagstiftningen.

Om ditt konto hanteras av Google Ukraine, enligt skattereglerna i Ukraina, och du köper varor eller tjänster från ett företag som omfattas av det allmänna skattesystemet, är momsen inräknad i priset. Eftersom Google Ukraine omfattas av det allmänna skattesystemet betalar du även moms för Google Ads.

Om ditt konto hanteras av Google Ireland och du betalar med kreditkort debiterar Google 20 % moms för kunder med skattestatusen Privatperson samt för enskilda näringsidkare med momsregistreringsstatusen Inte registrerad.

Mer information om skatter finns på den här sidan.

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställning och betalningsmetod. Betalningsmetoden avser hur du betalar och betalningsinställningen avser när du betalar.

I allmänhet avgör ditt land och dina valuta vilka betalningsmetoder och betalningsinställningar som är tillgängliga i ditt konto. I vissa situationer kan det dock hända att en betalningsmetod eller betalningsinställning som normalt är tillgänglig i ditt land och med din valuta tillfälligt inte kan användas i ditt konto.

Betalningsinställning: när du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatisk betalning: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen den första dagen i varje månad eller när du når ett förinställt belopp (din gräns), beroende på vad som inträffar först. Du kan även göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort för automatiska betalningar.
  • Manuella betalningar: Betala för framtida kostnader när du vill. Med den här inställningen betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
    Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i länderna och territorierna som anges nedan. Om du inte ser det här alternativet när du skapar kontot måste du välja alternativet med automatiska betalningar för att skapa kontot. Du kan inte byta till manuella betalningar för ditt konto i följande länder och territorier.

Länder och territorier
    Amerika Afrika Europa Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet
    • Anguilla
    • Antigua och Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Kanada
    • Caymanöarna
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Franska Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • Nederländska Antillerna
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent och Grenadinerna
    • St. Pierre och Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad och Tobago
    • USA
    • Förenta staternas yttre öar
    • Uruguay
    • Venezuela
    • Jungfruöarna (brittiska)
    • Jungfruöarna (USA)

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kap Verde
    • Centralafrikanska republiken
    • Komorerna
    • Kongo
    • Kongo – Kinshasa
    • Elfenbenskusten
    • Ekvatorialguinea
    • Eritrea
    • Etiopien
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libyen
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauretanien
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Moçambique
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • Sao Tomé och Principe
    • Senegal
    • Seychellerna
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sydafrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunisien
    • Västsahara
    • Zambia
    • Albanien
    • Andorra
    • Österrike
    • Belgien
    • Bosnien och Hercegovina
    • Bulgarien
    • Kroatien
    • Cypern
    • Tjeckien
    • Danmark
    • Estland
    • Färöarna
    • Finland
    • Frankrike
    • Georgien
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Grekland
    • Grönland
    • Ungern
    • Island
    • Irland
    • Italien
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxemburg
    • Makedonien
    • Malta
    • Moldavien
    • Monaco
    • Nederländerna
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbien
    • Slovakien
    • Slovenien
    • Spanien
    • Svalbard och Jan Mayen
    • Sverige
    • Schweiz
    • Förenade kungariket
    • Armenien
    • Bahrain
    • Egypten
    • Irak
    • Israel
    • Jordanien
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudiarabien
    • Tadzjikistan
    • Turkmenistan
    • Förenade Arabemiraten
    • Amerikanska Samoa
    • Australien
    • Bhutan
    • Brunei
    • Kambodja
    • Östtimor
    • Fiji
    • Franska Polynesien
    • Franska sydterritorierna
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldiverna
    • Mikronesien
    • Mongoliet
    • Burma
    • Nauru
    • Nepal
    • Nya Kaledonien
    • Nya Zeeland
    • Niue
    • Norfolkön
    • Nordmarianerna
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Nya Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonöarna
    • Sydgeorgien och Sydsandwichöarna
    • Tokelauöarna
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis- och Futunaöarna

Du kan eventuellt växla mellan automatiska och manuella betalningar i faktureringsinställningarna för ditt konto. Alternativet för att växla från automatiska till manuella betalningar är endast tillgänglig i länder där alternativet Manuell betalning är tillgängligt. Om du använder manuella betalningar och det här alternativet inte längre är tillgängligt i ditt land kan du bara växla till automatiska betalningar, och du kan inte växla tillbaka till manuella betalningar. Läs mer om tillgängligheten till alternativet Manuell betalning här.

Så här ändrar du betalningsinställningen:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
    2. Skriv Inställningar i sökfältet högst upp på startsidan och välj Inställningar > Fakturering.
      • (Alternativt kan du använda kortkommandot G B för att gå direkt till Fakturering.)
    3. Klicka på redigeringsikonen Inställningen Redigera, pennikon bredvid Hur du betalar i avsnittet Betalningskonto.
    4. Välj önskad betalningsinställning i rullgardinsmenyn.
    5. Följ anvisningarna i popup-fönstret för att bekräfta ändringen.

Obs! Endast användare med administratörs- eller redigeringsbehörighet till betalningsprofilen kan göra denna ändring. Du kan kontrollera din åtkomsttyp genom att skriva inställningar i sökfältet högst upp på startsidan. Välj Inställningar > Fakturering och scrolla till avsnittet Betalningsanvändare längst ned på sidan.

Observera att den här funktionen kanske inte är tillgänglig i alla dina konton om du har fler än ett Google Ads-konto.

• Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med denna inställning samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Läs mer om månadsvis fakturering

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder för att betala dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställning och betalningsmetod.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatisk betalning: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen den första dagen i varje månad eller när du når ett förinställt belopp (din gräns), beroende på vad som inträffar först. Du kan även göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort vid automatiska betalningar.
  • Manuell betalning: Betala för framtida kostnader när du vill. Med den här inställningen betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
    Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i länderna och territorierna som anges nedan. Om du inte ser det här alternativet när du skapar kontot måste du välja alternativet med automatiska betalningar för att skapa kontot. Du kan inte byta till manuella betalningar för ditt konto i följande länder och territorier.

Länder och territorier
    Amerika Afrika Europa Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet
    • Anguilla
    • Antigua och Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Kanada
    • Caymanöarna
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Franska Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • Nederländska Antillerna
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent och Grenadinerna
    • St. Pierre och Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad och Tobago
    • USA
    • Förenta staternas yttre öar
    • Uruguay
    • Venezuela
    • Jungfruöarna (brittiska)
    • Jungfruöarna (USA)

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kap Verde
    • Centralafrikanska republiken
    • Komorerna
    • Kongo
    • Kongo – Kinshasa
    • Elfenbenskusten
    • Ekvatorialguinea
    • Eritrea
    • Etiopien
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libyen
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauretanien
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Moçambique
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • Sao Tomé och Principe
    • Senegal
    • Seychellerna
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sydafrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunisien
    • Västsahara
    • Zambia
    • Albanien
    • Andorra
    • Österrike
    • Belgien
    • Bosnien och Hercegovina
    • Bulgarien
    • Kroatien
    • Cypern
    • Tjeckien
    • Danmark
    • Estland
    • Färöarna
    • Finland
    • Frankrike
    • Georgien
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Grekland
    • Grönland
    • Ungern
    • Island
    • Irland
    • Italien
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxemburg
    • Makedonien
    • Malta
    • Moldavien
    • Monaco
    • Nederländerna
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbien
    • Slovakien
    • Slovenien
    • Spanien
    • Svalbard och Jan Mayen
    • Sverige
    • Schweiz
    • Förenade kungariket
    • Armenien
    • Bahrain
    • Egypten
    • Irak
    • Israel
    • Jordanien
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudiarabien
    • Tadzjikistan
    • Turkmenistan
    • Förenade Arabemiraten
    • Amerikanska Samoa
    • Australien
    • Bhutan
    • Brunei
    • Kambodja
    • Östtimor
    • Fiji
    • Franska Polynesien
    • Franska sydterritorierna
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldiverna
    • Mikronesien
    • Mongoliet
    • Burma
    • Nauru
    • Nepal
    • Nya Kaledonien
    • Nya Zeeland
    • Niue
    • Norfolkön
    • Nordmarianerna
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Nya Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonöarna
    • Sydgeorgien och Sydsandwichöarna
    • Tokelauöarna
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis- och Futunaöarna

Du kan eventuellt växla mellan automatiska och manuella betalningar i faktureringsinställningarna för ditt konto. Alternativet för att växla från automatiska till manuella betalningar är endast tillgänglig i länder där alternativet Manuell betalning är tillgängligt. Om du använder manuella betalningar och det här alternativet inte längre är tillgängligt i ditt land kan du bara växla till automatiska betalningar, och du kan inte växla tillbaka till manuella betalningar. Läs mer om tillgängligheten till alternativet Manuell betalning här.

Så här ändrar du betalningsinställningen:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
    2. Skriv Inställningar i sökfältet högst upp på startsidan och välj Inställningar > Fakturering.
      • (Alternativt kan du använda kortkommandot G B för att gå direkt till Fakturering.)
    3. Klicka på redigeringsikonen Inställningen Redigera, pennikon bredvid Hur du betalar i avsnittet Betalningskonto.
    4. Välj önskad betalningsinställning i rullgardinsmenyn.
    5. Följ anvisningarna i popup-fönstret för att bekräfta ändringen.

Obs! Endast användare med administratörs- eller redigeringsbehörighet till betalningsprofilen kan göra denna ändring. Du kan kontrollera din åtkomsttyp genom att skriva inställningar i sökfältet högst upp på startsidan. Välj Inställningar > Fakturering och scrolla till avsnittet Betalningsanvändare längst ned på sidan.

Observera att den här funktionen kanske inte är tillgänglig i alla dina konton om du har fler än ett Google Ads-konto.

• Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med den här inställningen samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Läs mer om månadsvis fakturering

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder för att betala dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Dina skatteuppgifter

Vilka skatter som gäller för ditt konto beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt konto. Se vilka skatter som gäller i ditt land i avsnittet om skatter i hjälpcentret.

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställning och betalningsmetod.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Manuell betalning: Betala för framtida kostnader när du vill. Med den här inställningen betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
    Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i länderna och territorierna som anges nedan. Om du inte ser det här alternativet när du skapar kontot måste du välja alternativet med automatiska betalningar för att skapa kontot. Du kan inte byta till manuella betalningar för ditt konto i följande länder och territorier.

Länder och territorier
    Amerika Afrika Europa Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet
    • Anguilla
    • Antigua och Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Kanada
    • Caymanöarna
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Franska Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • Nederländska Antillerna
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent och Grenadinerna
    • St. Pierre och Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad och Tobago
    • USA
    • Förenta staternas yttre öar
    • Uruguay
    • Venezuela
    • Jungfruöarna (brittiska)
    • Jungfruöarna (USA)

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kap Verde
    • Centralafrikanska republiken
    • Komorerna
    • Kongo
    • Kongo – Kinshasa
    • Elfenbenskusten
    • Ekvatorialguinea
    • Eritrea
    • Etiopien
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libyen
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauretanien
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Moçambique
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • Sao Tomé och Principe
    • Senegal
    • Seychellerna
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sydafrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunisien
    • Västsahara
    • Zambia
    • Albanien
    • Andorra
    • Österrike
    • Belgien
    • Bosnien och Hercegovina
    • Bulgarien
    • Kroatien
    • Cypern
    • Tjeckien
    • Danmark
    • Estland
    • Färöarna
    • Finland
    • Frankrike
    • Georgien
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Grekland
    • Grönland
    • Ungern
    • Island
    • Irland
    • Italien
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxemburg
    • Makedonien
    • Malta
    • Moldavien
    • Monaco
    • Nederländerna
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbien
    • Slovakien
    • Slovenien
    • Spanien
    • Svalbard och Jan Mayen
    • Sverige
    • Schweiz
    • Förenade kungariket
    • Armenien
    • Bahrain
    • Egypten
    • Irak
    • Israel
    • Jordanien
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudiarabien
    • Tadzjikistan
    • Turkmenistan
    • Förenade Arabemiraten
    • Amerikanska Samoa
    • Australien
    • Bhutan
    • Brunei
    • Kambodja
    • Östtimor
    • Fiji
    • Franska Polynesien
    • Franska sydterritorierna
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldiverna
    • Mikronesien
    • Mongoliet
    • Burma
    • Nauru
    • Nepal
    • Nya Kaledonien
    • Nya Zeeland
    • Niue
    • Norfolkön
    • Nordmarianerna
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Nya Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonöarna
    • Sydgeorgien och Sydsandwichöarna
    • Tokelauöarna
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis- och Futunaöarna

Du kan eventuellt växla mellan automatiska och manuella betalningar i faktureringsinställningarna för ditt konto. Alternativet för att växla från automatiska till manuella betalningar är endast tillgänglig i länder där alternativet Manuell betalning är tillgängligt. Om du använder manuella betalningar och det här alternativet inte längre är tillgängligt i ditt land kan du bara växla till automatiska betalningar, och du kan inte växla tillbaka till manuella betalningar. Läs mer om tillgängligheten till alternativet Manuell betalning här.

Så här ändrar du betalningsinställningen:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
    2. Skriv Inställningar i sökfältet högst upp på startsidan och välj Inställningar > Fakturering.
      • (Alternativt kan du använda kortkommandot G B för att gå direkt till Fakturering.)
    3. Klicka på redigeringsikonen Inställningen Redigera, pennikon bredvid Hur du betalar i avsnittet Betalningskonto.
    4. Välj önskad betalningsinställning i rullgardinsmenyn.
    5. Följ anvisningarna i popup-fönstret för att bekräfta ändringen.

Obs! Endast användare med administratörs- eller redigeringsbehörighet till betalningsprofilen kan göra denna ändring. Du kan kontrollera din åtkomsttyp genom att skriva inställningar i sökfältet högst upp på startsidan. Välj Inställningar > Fakturering och scrolla till avsnittet Betalningsanvändare längst ned på sidan.

Observera att den här funktionen kanske inte är tillgänglig i alla dina konton om du har fler än ett Google Ads-konto.

• Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med den här inställningen samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Läs mer om månadsvis fakturering

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder för att betala dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Dina skatteuppgifter

Vilka skatter som gäller för ditt konto beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt konto. Se vilka skatter som gäller i ditt land i avsnittet om skatter i hjälpcentret.

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställning och betalningsmetod.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatisk betalning: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen den första dagen i varje månad eller när du når ett förinställt belopp (din gräns), beroende på vad som inträffar först. Du kan även göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort vid automatiska betalningar.
  • Manuell betalning: Betala för framtida kostnader när du vill. Med den här inställningen betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
    Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i länderna och territorierna som anges nedan. Om du inte ser det här alternativet när du skapar kontot måste du välja alternativet med automatiska betalningar för att skapa kontot. Du kan inte byta till manuella betalningar för ditt konto i följande länder och territorier.

Länder och territorier
    Amerika Afrika Europa Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet
    • Anguilla
    • Antigua och Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Kanada
    • Caymanöarna
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Franska Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • Nederländska Antillerna
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent och Grenadinerna
    • St. Pierre och Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad och Tobago
    • USA
    • Förenta staternas yttre öar
    • Uruguay
    • Venezuela
    • Jungfruöarna (brittiska)
    • Jungfruöarna (USA)

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kap Verde
    • Centralafrikanska republiken
    • Komorerna
    • Kongo
    • Kongo – Kinshasa
    • Elfenbenskusten
    • Ekvatorialguinea
    • Eritrea
    • Etiopien
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libyen
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauretanien
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Moçambique
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • Sao Tomé och Principe
    • Senegal
    • Seychellerna
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sydafrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunisien
    • Västsahara
    • Zambia
    • Albanien
    • Andorra
    • Österrike
    • Belgien
    • Bosnien och Hercegovina
    • Bulgarien
    • Kroatien
    • Cypern
    • Tjeckien
    • Danmark
    • Estland
    • Färöarna
    • Finland
    • Frankrike
    • Georgien
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Grekland
    • Grönland
    • Ungern
    • Island
    • Irland
    • Italien
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxemburg
    • Makedonien
    • Malta
    • Moldavien
    • Monaco
    • Nederländerna
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbien
    • Slovakien
    • Slovenien
    • Spanien
    • Svalbard och Jan Mayen
    • Sverige
    • Schweiz
    • Förenade kungariket
    • Armenien
    • Bahrain
    • Egypten
    • Irak
    • Israel
    • Jordanien
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudiarabien
    • Tadzjikistan
    • Turkmenistan
    • Förenade Arabemiraten
    • Amerikanska Samoa
    • Australien
    • Bhutan
    • Brunei
    • Kambodja
    • Östtimor
    • Fiji
    • Franska Polynesien
    • Franska sydterritorierna
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldiverna
    • Mikronesien
    • Mongoliet
    • Burma
    • Nauru
    • Nepal
    • Nya Kaledonien
    • Nya Zeeland
    • Niue
    • Norfolkön
    • Nordmarianerna
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Nya Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonöarna
    • Sydgeorgien och Sydsandwichöarna
    • Tokelauöarna
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis- och Futunaöarna

Du kan eventuellt växla mellan automatiska och manuella betalningar i faktureringsinställningarna för ditt konto. Alternativet för att växla från automatiska till manuella betalningar är endast tillgänglig i länder där alternativet Manuell betalning är tillgängligt. Om du använder manuella betalningar och det här alternativet inte längre är tillgängligt i ditt land kan du bara växla till automatiska betalningar, och du kan inte växla tillbaka till manuella betalningar. Läs mer om tillgängligheten till alternativet Manuell betalning här.

Så här ändrar du betalningsinställningen:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
    2. Skriv Inställningar i sökfältet högst upp på startsidan och välj Inställningar > Fakturering.
      • (Alternativt kan du använda kortkommandot G B för att gå direkt till Fakturering.)
    3. Klicka på redigeringsikonen Inställningen Redigera, pennikon bredvid Hur du betalar i avsnittet Betalningskonto.
    4. Välj önskad betalningsinställning i rullgardinsmenyn.
    5. Följ anvisningarna i popup-fönstret för att bekräfta ändringen.

Obs! Endast användare med administratörs- eller redigeringsbehörighet till betalningsprofilen kan göra denna ändring. Du kan kontrollera din åtkomsttyp genom att skriva inställningar i sökfältet högst upp på startsidan. Välj Inställningar > Fakturering och scrolla till avsnittet Betalningsanvändare längst ned på sidan.

Observera att den här funktionen kanske inte är tillgänglig i alla dina konton om du har fler än ett Google Ads-konto.

• Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med den här inställningen samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Läs mer om månadsvis fakturering

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder för att betala dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Din momsinformation

Google Ads-konton med företagsadress i EU måste betala mervärdesskatt (moms). Nedan följer några saker du bör känna till. Vänd dig till skattemyndigheten om du vill ha mer information.

• Ditt Google Ads-konto debiteras inte moms. Däremot ansvarar du själv för att redovisa och betala moms enligt momssatsen i ditt EU-land.
  • Om din företagsadress finns i Irland debiteras du moms enligt aktuell irländsk momssats.

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställningen och betalningsmetoden.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. I ditt land tillhandahåller vi följande betalningsinställningar:

• Manuella betalningar: Betala för framtida kostnader när du vill. Med denna inställning betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med denna inställning samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Läs mer om månadsvis fakturering

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta är vad du använder för att sätta in pengar på kontot. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Din momsinformation

Alla Google Ads-annonsörer med faktureringsadress i Ryssland debiteras 20 % moms för samtliga betalningar, utan undantag.

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: din betalningsinställning och betalningsmetod.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatisk betalning: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen den första dagen i varje månad eller när du når ett förinställt belopp (din gräns), beroende på vad som inträffar först. Du kan även göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort för automatiska betalningar.
  • Manuell betalning: Betala för framtida kostnader när du vill. Med den här inställningen betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med den här inställningen samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Läs mer om månadsvis fakturering.

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta är vad du använder för att sätta in pengar på ditt konto eller betala dina räkningar. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Din momsinformation

Enligt Shanghai VAT Pilot Program måste Google Advertising (Shanghai) debitera alla kunder 6 % moms även om de inte är baserade i Shanghai. Det ges inga undantag till denna regel.

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställning och betalningsmetod.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatisk betalning: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen den första dagen i varje månad eller när du når ett förinställt belopp (din gräns), beroende på vad som inträffar först. Du kan även göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort vid automatiska betalningar.
  • Manuell betalning: Betala för framtida kostnader när du vill. Med den här inställningen betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med den här inställningen samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Läs mer om månadsvis fakturering

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder när du betalar dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Din momsinformation

Mervärdesskatten (moms) är 5 % på varor och tjänster och betalas till skattemyndigheten i Taiwan. Google utfärdar en GUI (Government Uniform Invoice) varje gång du gör en betalning om du använder manuell betalning, eller varje gång du får en månadsfaktura med ett beskattningsunderlag om du har en kreditgräns. Det enda undantaget är om din betalningsmetod är kreditkort (antingen automatisk eller manuell betalning). I sådant fall debiteras du ingen moms och Google utfärdar ingen GUI.

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställning och betalningsmetod.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatisk betalning: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen den första dagen i varje månad eller när du når ett förinställt belopp (gränsen), beroende på vad som inträffar först. Du kan även göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort vid automatiska betalningar.
  • Manuell betalning: Betala för framtida kostnader när du vill. Med den här inställningen betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med den här inställningen samlar du först på dig kostnader och sedan får du en månadsfaktura. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Läs mer om månadsvis fakturering

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder när du betalar dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Dina skatteuppgifter

Vilka skatter som gäller för ditt konto beror på i vilket land du har din faktureringsadress, vilken valuta du har valt i ditt konto, din betalningsmetod och dina betalningsinställningar. Se vilka skatter som gäller i ditt land.

Relaterade länkar

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställning och betalningsmetod.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatisk betalning: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen den första dagen i varje månad eller när du når ett förinställt belopp (gränsen), beroende på vad som inträffar först. Du kan även göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort vid automatiska betalningar.
  • Manuell betalning: Betala för framtida kostnader när du vill. Med den här inställningen betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
    Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i länderna och territorierna som anges nedan. Om du inte ser det här alternativet när du skapar kontot måste du välja alternativet med automatiska betalningar för att skapa kontot. Du kan inte byta till manuella betalningar för ditt konto i följande länder och territorier.

Länder och territorier
    Amerika Afrika Europa Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet
    • Anguilla
    • Antigua och Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Kanada
    • Caymanöarna
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Franska Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • Nederländska Antillerna
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent och Grenadinerna
    • St. Pierre och Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad och Tobago
    • USA
    • Förenta staternas yttre öar
    • Uruguay
    • Venezuela
    • Jungfruöarna (brittiska)
    • Jungfruöarna (USA)

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kap Verde
    • Centralafrikanska republiken
    • Komorerna
    • Kongo
    • Kongo – Kinshasa
    • Elfenbenskusten
    • Ekvatorialguinea
    • Eritrea
    • Etiopien
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libyen
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauretanien
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Moçambique
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • Sao Tomé och Principe
    • Senegal
    • Seychellerna
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sydafrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunisien
    • Västsahara
    • Zambia
    • Albanien
    • Andorra
    • Österrike
    • Belgien
    • Bosnien och Hercegovina
    • Bulgarien
    • Kroatien
    • Cypern
    • Tjeckien
    • Danmark
    • Estland
    • Färöarna
    • Finland
    • Frankrike
    • Georgien
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Grekland
    • Grönland
    • Ungern
    • Island
    • Irland
    • Italien
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxemburg
    • Makedonien
    • Malta
    • Moldavien
    • Monaco
    • Nederländerna
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbien
    • Slovakien
    • Slovenien
    • Spanien
    • Svalbard och Jan Mayen
    • Sverige
    • Schweiz
    • Förenade kungariket
    • Armenien
    • Bahrain
    • Egypten
    • Irak
    • Israel
    • Jordanien
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudiarabien
    • Tadzjikistan
    • Turkmenistan
    • Förenade Arabemiraten
    • Amerikanska Samoa
    • Australien
    • Bhutan
    • Brunei
    • Kambodja
    • Östtimor
    • Fiji
    • Franska Polynesien
    • Franska sydterritorierna
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldiverna
    • Mikronesien
    • Mongoliet
    • Burma
    • Nauru
    • Nepal
    • Nya Kaledonien
    • Nya Zeeland
    • Niue
    • Norfolkön
    • Nordmarianerna
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Nya Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonöarna
    • Sydgeorgien och Sydsandwichöarna
    • Tokelauöarna
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis- och Futunaöarna

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder för att betala dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Dina dokument och betalningsuppgifter

Om du klickar på kugghjulsikonen och väljer Fakturering kan du se dina inställningar och betalningsmetoder samt din transaktionshistorik och faktureringsprofil.

När du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads finns det två saker att tänka på: betalningsinställning och betalningsmetod.

Betalningsinställning: hur du betalar

Detta avser hur du gör dina betalningar. Alternativen är:

• Automatisk betalning: Du debiteras automatiskt efter att dina annonser har visats, antingen den första dagen i varje månad eller när du når ett förinställt belopp (gränsen), beroende på vad som inträffar först. Du kan även göra inbetalningar när som helst så att du har kontroll över dina kostnader. Obs! Google godkänner inte längre förbetalda kort vid automatiska betalningar.
  • Manuell betalning: Betala för framtida kostnader när du vill. Med den här inställningen betalar du innan dina annonser visas. I takt med att annonserna visas och du samlar på dig kostnader dras dessa från det inbetalda beloppet. När beloppet har förbrukats slutar annonserna visas.
    Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i länderna och territorierna som anges nedan. Om du inte ser det här alternativet när du skapar kontot måste du välja alternativet med automatiska betalningar för att skapa kontot. Du kan inte byta till manuella betalningar för ditt konto i följande länder och territorier.

Länder och territorier
    Amerika Afrika Europa Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet
    • Anguilla
    • Antigua och Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Kanada
    • Caymanöarna
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Franska Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • Nederländska Antillerna
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent och Grenadinerna
    • St. Pierre och Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad och Tobago
    • USA
    • Förenta staternas yttre öar
    • Uruguay
    • Venezuela
    • Jungfruöarna (brittiska)
    • Jungfruöarna (USA)

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kap Verde
    • Centralafrikanska republiken
    • Komorerna
    • Kongo
    • Kongo – Kinshasa
    • Elfenbenskusten
    • Ekvatorialguinea
    • Eritrea
    • Etiopien
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libyen
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauretanien
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Moçambique
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • Sao Tomé och Principe
    • Senegal
    • Seychellerna
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sydafrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunisien
    • Västsahara
    • Zambia
    • Albanien
    • Andorra
    • Österrike
    • Belgien
    • Bosnien och Hercegovina
    • Bulgarien
    • Kroatien
    • Cypern
    • Tjeckien
    • Danmark
    • Estland
    • Färöarna
    • Finland
    • Frankrike
    • Georgien
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Grekland
    • Grönland
    • Ungern
    • Island
    • Irland
    • Italien
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxemburg
    • Makedonien
    • Malta
    • Moldavien
    • Monaco
    • Nederländerna
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbien
    • Slovakien
    • Slovenien
    • Spanien
    • Svalbard och Jan Mayen
    • Sverige
    • Schweiz
    • Förenade kungariket
    • Armenien
    • Bahrain
    • Egypten
    • Irak
    • Israel
    • Jordanien
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudiarabien
    • Tadzjikistan
    • Turkmenistan
    • Förenade Arabemiraten
    • Amerikanska Samoa
    • Australien
    • Bhutan
    • Brunei
    • Kambodja
    • Östtimor
    • Fiji
    • Franska Polynesien
    • Franska sydterritorierna
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldiverna
    • Mikronesien
    • Mongoliet
    • Burma
    • Nauru
    • Nepal
    • Nya Kaledonien
    • Nya Zeeland
    • Niue
    • Norfolkön
    • Nordmarianerna
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Nya Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonöarna
    • Sydgeorgien och Sydsandwichöarna
    • Tokelauöarna
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis- och Futunaöarna
  • Månadsvis fakturering (kreditgräns): Vissa företag är berättigade till en kreditgräns från Google om de uppfyller vissa krav. Med den här inställningen samlar du först på dig kostnader och får sedan en faktura varje månad. Du betalar med check eller via banköverföring. Du måste betala inom den tidsram du har avtalat med Google enligt användarvillkoren. Läs mer om månadsvis fakturering

Betalningsmetod: vad du betalar med

Detta avser vad du använder för att betala dina räkningar, till exempel ett kredit- eller bankkort. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på i vilket land du har din faktureringsadress och vilken valuta du har valt i ditt Google Ads-konto. Se dina betalningsalternativ.

Obs!

Beklagar! Vi kunde inte fastställa ditt faktureringsland.

Välj ditt land på rullgardinsmenyn ovan för att se tillgängliga faktureringsalternativ. Där kan du också se faktureringsalternativen i andra länder.