Få oversikt over faktureringsalternativene

Hvis du bruker månedlig fakturering: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i mai 2019.

Hvis du bruker manuelle eller automatiske innbetalinger: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i juli 2019.

Du må opprette en ny konto med IDR som valuta for å kunne fortsette å annonsere. Finn ut mer

Når du skal oppgi betalingsopplysningene dine i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte». Med betalingsmåte sikter vi til hvordan du gjør opp for kostnadene påløpt. Betalingsinnstilling viser på sin side til når du betaler.

Som en tommelfingerregel er det landet ditt og valutaen du bruker, som avgjør hvilke betalingsmåter og betalingsinnstillinger du kan velge i kontoen din. Det kan imidlertid forekomme at en betalingsmåte eller -innstilling du normalt sett kan bruke i det aktuelle landet eller med den aktuelle valutaen, er midlertidig utilgjengelig i kontoen din.

Betalingsinnstillingen: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Automatiske betalinger: Du belastes automatisk etter etter at annonsene dine er vist. Dette skjer enten 30 dager etter siste automatiske fakturering eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (kalles for faktureringsgrensen), avhengig av hva som inntreffer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på utestående skyld. Merk: Google godtar ikke lenger at automatiske betalinger gjøres med forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er oppbrukt, slutter annonsene dine å vises.
    Innstillingen for manuell innbetaling er ikke tilgjengelig i nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du registrerer kontoen din, må du velge automatiske betalinger for å kunne fullføre kontoopprettelsen. I disse landene kan ikke kontoer flyttes over på manuelle innbetalinger.

Land
    • Nord-Amerika
      • Canada
      • USA
    • Sør-Amerika
      • Chile
    • Afrika
      • Sør-Afrika
    • Europa
      • Østerrike
      • Belgia
      • Tsjekkia
      • Danmark
      • Finland
      • Frankrike
      • Tyskland
      • Hellas
      • Irland
      • Italia
      • Luxemburg
      • Nederland
      • Norge
      • Portugal
      • Polen
      • Spania
      • Sverige
      • Sveits
      • Storbritannia
    • Midtøsten
      • Israel
      • Saudi-Arabia
      • De forente arabiske emirater
    • Asia og Stillehavsregionen
      • Australia
      • Hongkong
      • Japan
      • Malaysia
      • New Zealand
      • Singapore
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som tilfredsstiller visse krav, kan gis en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Hvis du ønsker mer informasjon eller vil vite mer om månedlig fakturering, kan du kontakte en av Google Ads-annonseringsekspertene.

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel kredittkort eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet du bor i (dvs. landet forretningsadressen er hjemmehørende i) og valutaen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Hvis du bruker månedlig fakturering: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i mai 2019.

Hvis du bruker manuelle eller automatiske innbetalinger: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i juli 2019.

Du må opprette en ny konto med IDR som valuta for å kunne fortsette å annonsere. Finn ut mer

Når du skal oppgi betalingsopplysningene dine i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstillingen: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Automatiske innbetalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist, enten etter 30 dager eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som kommer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på utestående skyld. Merk: Google godtar ikke lenger at automatiske betalinger gjøres med forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er oppbrukt, slutter annonsene dine å vises.
    Innstillingen for manuell innbetaling er ikke tilgjengelig i nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du registrerer kontoen din, må du velge automatiske betalinger for å kunne fullføre kontoopprettelsen. I disse landene kan ikke kontoer flyttes over på manuelle innbetalinger.

Land
    • Nord-Amerika
      • Canada
      • USA
    • Sør-Amerika
      • Chile
    • Afrika
      • Sør-Afrika
    • Europa
      • Østerrike
      • Belgia
      • Tsjekkia
      • Danmark
      • Finland
      • Frankrike
      • Tyskland
      • Hellas
      • Irland
      • Italia
      • Luxemburg
      • Nederland
      • Norge
      • Portugal
      • Polen
      • Spania
      • Sverige
      • Sveits
      • Storbritannia
    • Midtøsten
      • Israel
      • Saudi-Arabia
      • De forente arabiske emirater
    • Asia og Stillehavsregionen
      • Australia
      • Hongkong
      • Japan
      • Malaysia
      • New Zealand
      • Singapore
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som tilfredsstiller visse krav, er kvalifisert for en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Hvis du ønsker mer informasjon eller vil vite mer om månedlig fakturering, kan du kontakte en av Google Ads-annonseringsekspertene.

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel kredittkort eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet du bor i (dvs. landet forretningsadressen er hjemmehørende i) og valutaen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Avgiftsinformasjon

Hvilke avgifter som belastes kontoen din, avhenger av landet i faktureringsadressen til bedriften din og valutaen du bruker i kontoen din. I delen om avgifter i brukerstøtten kan du se hvilke avgifter som gjelder der bedriften din holder til.

Linker til beslektet innhold

Hvis du bruker månedlig fakturering: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i mai 2019.

Hvis du bruker manuelle eller automatiske innbetalinger: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i juli 2019.

Du må opprette en ny konto med IDR som valuta for å kunne fortsette å annonsere. Finn ut mer

Når du skal oppgi betalingsopplysningene dine i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstillingen: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Automatiske innbetalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist, enten etter 30 dager eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som kommer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på utestående skyld. Merk: Google godtar ikke lenger at automatiske betalinger gjøres med forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er brukt opp, slutter annonsene dine å kjøre.
    Innstillingen for manuell innbetaling er ikke tilgjengelig i nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du registrerer kontoen din, må du velge automatiske betalinger for å kunne fullføre kontoopprettelsen. I disse landene kan ikke kontoer flyttes over på manuelle innbetalinger.

Land
    • Nord-Amerika
      • Canada
      • USA
    • Sør-Amerika
      • Chile
    • Afrika
      • Sør-Afrika
    • Europa
      • Østerrike
      • Belgia
      • Tsjekkia
      • Danmark
      • Finland
      • Frankrike
      • Tyskland
      • Hellas
      • Irland
      • Italia
      • Luxemburg
      • Nederland
      • Norge
      • Portugal
      • Polen
      • Spania
      • Sverige
      • Sveits
      • Storbritannia
    • Midtøsten
      • Israel
      • Saudi-Arabia
      • De forente arabiske emirater
    • Asia og Stillehavsregionen
      • Australia
      • Hongkong
      • Japan
      • Malaysia
      • New Zealand
      • Singapore
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som tilfredsstiller visse krav, er kvalifisert for en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Hvis du ønsker mer informasjon eller vil vite mer om månedlig fakturering, kan du kontakte en av Google Ads-annonseringsekspertene.

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel kredittkort eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet du bor i (dvs. landet forretningsadressen er hjemmehørende i) og valutaen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Informasjon om merverdiavgift

Det må betales merverdiavgift (mva.) for alle Google Ads-kontoer med forretningsadresse i et EU-land. Vi har ført opp noen viktige punkter nedenfor. Ta kontakt med lokale skattemyndigheter hvis du har behov for mer informasjon.

• Vi belaster ikke mva. i Google Ads-kontoen din. Du har selv ansvaret for å beregne og betale mva. i henhold til den lokale satsen i det aktuelle EU-landet.
  • Hvis bedriften har adresse i Irland, belastes mva. i henhold til gjeldende irsk sats.

Linker til beslektet innhold

Hvis du bruker månedlig fakturering: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i mai 2019.

Hvis du bruker manuelle eller automatiske innbetalinger: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i juli 2019.

Du må opprette en ny konto med IDR som valuta for å kunne fortsette å annonsere. Finn ut mer

Når du skal oppgi betalingsopplysningene dine i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstillingen: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. I landet ditt tilbyr vi foreløpig bare de følgende betalingsinnstillingene:

• Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er brukt opp, slutter annonsene dine å kjøre.
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som tilfredsstiller visse krav, er kvalifisert for en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Hvis du ønsker mer informasjon eller vil vite mer om månedlig fakturering, kan du kontakte en av Google Ads-annonseringsekspertene.

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du bruker til å fylle på penger i kontoen din. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet ditt (dvs. landet forretningsadressen din er hjemmehørende i) og valutaen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Informasjon om merverdiavgift

Alle Google-annonsører med faktureringsadresse i Russland belastes 20 % mva. for alle betalinger, uten unntak.

Linker til beslektet innhold

Hvis du bruker månedlig fakturering: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i mai 2019.

Hvis du bruker manuelle eller automatiske innbetalinger: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i juli 2019.

Du må opprette en ny konto med IDR som valuta for å kunne fortsette å annonsere. Finn ut mer

Når du skal oppgi betalingsopplysningene dine i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstillingen: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er brukt opp, slutter annonsene dine å kjøre.
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som tilfredsstiller visse krav, er kvalifisert for en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Hvis du ønsker mer informasjon eller vil vite mer om månedlig fakturering, kan du kontakte en av Google Ads-annonseringsekspertene.

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du bruker til å fylle på penger i kontoen din eller betale fakturaene dine. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet ditt (dvs. landet forretningsadressen din er hjemmehørende i) og valutaen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Informasjon om merverdiavgift

I henhold til prøveprosjektet for mva. i Shanghai er Google Advertising (Shanghai) pålagt å belaste 6 % mva. for alle kunder – også for dem som ikke holder til i Shanghai. Det gjøres ingen unntak.

Linker til beslektet innhold

Hvis du bruker månedlig fakturering: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i mai 2019.

Hvis du bruker manuelle eller automatiske innbetalinger: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i juli 2019.

Du må opprette en ny konto med IDR som valuta for å kunne fortsette å annonsere. Finn ut mer

Når du skal oppgi betalingsopplysningene dine i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstillingen: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Automatiske innbetalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist, enten etter 30 dager eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som kommer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på utestående skyld. Merk: Google godtar ikke lenger at automatiske betalinger gjøres med forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er oppbrukt, slutter annonsene dine å vises.
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som tilfredsstiller visse krav, er kvalifisert for en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Hvis du ønsker mer informasjon eller vil vite mer om månedlig fakturering, kan du kontakte en av Google Ads-annonseringsekspertene.

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel kredittkort eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet ditt (dvs. landet forretningsadressen din er hjemmehørende i) og valutaen og betalingsinnstillingen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Informasjon om merverdiavgift

Merverdiavgift (mva.) er en skatt på 5 % på varer og tjenester, som betales til skattemyndighetene i Taiwan. Hvis du bruker manuelle innbetalinger, utsteder Google en GUI (Government Uniform Invoice) hver gang du betaler inn penger. Hvis du har kreditt hos Google, utstedes en slik GUI hver gang du mottar en månedlig faktura med et skattepliktig beløp. Betaling med kredittkort representerer imidlertid et unntak (både ved automatisk og manuell betaling): Det belastes ikke mva. for innbetalinger med kredittkort, og Google utsteder heller ingen GUI.

Linker til beslektet innhold

Hvis du bruker månedlig fakturering: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i mai 2019.

Hvis du bruker manuelle eller automatiske innbetalinger: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i juli 2019.

Du må opprette en ny konto med IDR som valuta for å kunne fortsette å annonsere. Finn ut mer

Når du skal oppgi betalingsopplysningene dine i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstillingen: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Automatiske innbetalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist, enten etter 30 dager eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som kommer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på utestående skyld. Merk: Google godtar ikke lenger at automatiske betalinger gjøres med forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er oppbrukt, slutter annonsene dine å vises.
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som tilfredsstiller visse krav, er kvalifisert for en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Hvis du ønsker mer informasjon eller vil vite mer om månedlig fakturering, kan du kontakte en av Google Ads-annonseringsekspertene.

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel kredittkort eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet ditt (dvs. landet forretningsadressen din er hjemmehørende i) og valutaen og betalingsinnstillingen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Avgiftsinformasjon

Hvilke avgifter som belastes kontoen din, avhenger av landet i faktureringsadressen din, valutaen du bruker i kontoen din, samt betalingsmåte og betalingsinnstillinger. Se hvilke avgifter som gjelder der bedriften din har forretningsadresse.

Linker til beslektet innhold

Hvis du bruker månedlig fakturering: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i mai 2019.

Hvis du bruker manuelle eller automatiske innbetalinger: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i juli 2019.

Du må opprette en ny konto med IDR som valuta for å kunne fortsette å annonsere. Finn ut mer

Når du skal oppgi betalingsopplysningene dine i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstillingen: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Automatiske innbetalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist, enten etter 30 dager eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som kommer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på utestående skyld. Merk: Google godtar ikke lenger at automatiske betalinger gjøres med forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er oppbrukt, slutter annonsene dine å vises.
    Innstillingen for manuell innbetaling er ikke tilgjengelig i nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du registrerer kontoen din, må du velge automatiske betalinger for å kunne fullføre kontoopprettelsen. I disse landene kan ikke kontoer flyttes over på manuelle innbetalinger.

Land
    • Nord-Amerika
      • Canada
      • USA
    • Sør-Amerika
      • Chile
    • Afrika
      • Sør-Afrika
    • Europa
      • Østerrike
      • Belgia
      • Tsjekkia
      • Danmark
      • Finland
      • Frankrike
      • Tyskland
      • Hellas
      • Irland
      • Italia
      • Luxemburg
      • Nederland
      • Norge
      • Portugal
      • Polen
      • Spania
      • Sverige
      • Sveits
      • Storbritannia
    • Midtøsten
      • Israel
      • Saudi-Arabia
      • De forente arabiske emirater
    • Asia og Stillehavsregionen
      • Australia
      • Hongkong
      • Japan
      • Malaysia
      • New Zealand
      • Singapore
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som tilfredsstiller visse krav, er kvalifisert for en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Hvis du ønsker mer informasjon eller vil vite mer om månedlig fakturering, kan du kontakte en av Google Ads-annonseringsekspertene.

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel kredittkort eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet du bor i (dvs. landet forretningsadressen er hjemmehørende i) og valutaen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Hvis du bruker månedlig fakturering: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i mai 2019.

Hvis du bruker manuelle eller automatiske innbetalinger: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i juli 2019.

Du må opprette en ny konto med IDR som valuta for å kunne fortsette å annonsere. Finn ut mer

Når du skal oppgi betalingsopplysningene dine i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstillingen: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Automatiske innbetalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist, enten etter 30 dager eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som kommer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på utestående skyld. Merk: Google godtar ikke lenger at automatiske betalinger gjøres med forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er oppbrukt, slutter annonsene dine å vises.
    Innstillingen for manuell innbetaling er ikke tilgjengelig i nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du registrerer kontoen din, må du velge automatiske betalinger for å kunne fullføre kontoopprettelsen. I disse landene kan ikke kontoer flyttes over på manuelle innbetalinger.

Land
    • Nord-Amerika
      • Canada
      • USA
    • Sør-Amerika
      • Chile
    • Afrika
      • Sør-Afrika
    • Europa
      • Østerrike
      • Belgia
      • Tsjekkia
      • Danmark
      • Finland
      • Frankrike
      • Tyskland
      • Hellas
      • Irland
      • Italia
      • Luxemburg
      • Nederland
      • Norge
      • Portugal
      • Polen
      • Spania
      • Sverige
      • Sveits
      • Storbritannia
    • Midtøsten
      • Israel
      • Saudi-Arabia
      • De forente arabiske emirater
    • Asia og Stillehavsregionen
      • Australia
      • Hongkong
      • Japan
      • Malaysia
      • New Zealand
      • Singapore

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel kredittkort eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet du bor i (dvs. landet forretningsadressen er hjemmehørende i) og valutaen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Dokumenter og betalingsopplysninger

Hvis du klikker på tannhjulikonet og velger Fakturering, kan du se transaksjonsloggen din, innstillingene dine, betalingsmåtene du kan velge, samt informasjonen i faktureringsprofilen din.

Linker til beslektet innhold

Hvis du bruker månedlig fakturering: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i mai 2019.

Hvis du bruker manuelle eller automatiske innbetalinger: Google Ads-kontoer i Indonesia uten IDR som valuta, blir deaktivert tidlig i juli 2019.

Du må opprette en ny konto med IDR som valuta for å kunne fortsette å annonsere. Finn ut mer

Når du skal oppgi betalingsopplysningene dine i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstillingen: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Automatiske innbetalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist, enten etter 30 dager eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som kommer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på utestående skyld. Merk: Google godtar ikke lenger at automatiske betalinger gjøres med forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er oppbrukt, slutter annonsene dine å vises.
    Innstillingen for manuell innbetaling er ikke tilgjengelig i nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du registrerer kontoen din, må du velge automatiske betalinger for å kunne fullføre kontoopprettelsen. I disse landene kan ikke kontoer flyttes over på manuelle innbetalinger.

Land
    • Nord-Amerika
      • Canada
      • USA
    • Sør-Amerika
      • Chile
    • Afrika
      • Sør-Afrika
    • Europa
      • Østerrike
      • Belgia
      • Tsjekkia
      • Danmark
      • Finland
      • Frankrike
      • Tyskland
      • Hellas
      • Irland
      • Italia
      • Luxemburg
      • Nederland
      • Norge
      • Portugal
      • Polen
      • Spania
      • Sverige
      • Sveits
      • Storbritannia
    • Midtøsten
      • Israel
      • Saudi-Arabia
      • De forente arabiske emirater
    • Asia og Stillehavsregionen
      • Australia
      • Hongkong
      • Japan
      • Malaysia
      • New Zealand
      • Singapore
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som tilfredsstiller visse krav, er kvalifisert for en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Hvis du ønsker mer informasjon eller vil vite mer om månedlig fakturering, kan du kontakte en av Google Ads-annonseringsekspertene.

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel kredittkort eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet du bor i (dvs. landet forretningsadressen er hjemmehørende i) og valutaen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Merk

Beklager! Vi klarer ikke å fastsette faktureringslandet ditt.

Hvis du vil se tilgjengelige faktureringsalternativer for landet ditt, velger du landet ditt fra rullegardinmenyen ovenfor. Via denne menyen kan du også se informasjon om faktureringsalternativene som finnes i andre land.