Sæt dig ind i dine faktureringsmuligheder

OOO Google (Google Russia) filed for bankruptcy in Russia in June 2022 and is no longer operating. On 18 October 2023, the bankruptcy court announced the start of the liquidation phase of Google Russia’s bankruptcy proceedings. During this phase, a court-appointed liquidator will manage Google Russia and its liquidation.

These insolvency proceedings are governed by the Insolvency Law of the Russian Federation. More information about these proceedings is available on the court’s website (link) and the official bankruptcy register (link).

Når du konfigurerer dine betalingsoplysninger i Google Ads, er der to ting, du skal være opmærksom på: Din betalingsindstilling og din betalingsmetode.

Betalingsindstilling: Hvordan du betaler

Dette er den måde, du foretager betaling på. Når du tilmelder dig med henblik på oprettelse af en ny Google Ads-konto, har du følgende valgmuligheder med hensyn til betalingsindstilling, alt efter hvilket land, hvilken valuta og hvilken betalingsmetode du har valgt:

• Automatiske betalinger: Du debiteres automatisk, efter at dine annoncer er blevet kørt – enten på den første dag i hver måned, eller når du når et foruddefineret beløb (også kaldet din faktureringsgrænse), alt efter hvad der indtræffer først. Du kan også til enhver tid regulere dine omkostninger ved selv at foretage betalinger. Bemærk! Google accepterer ikke længere brug af forudbetalte kort til automatiske betalinger.
  • Manuelle betalinger: Betal for fremtidige omkostninger, når det passer dig. Med denne indstilling foretager du en betaling, før dine annoncer køres. Efterhånden som dine annoncer køres, og du akkumulerer omkostninger, bruges kreditten derefter fra din indbetaling. Når betalingsbeløbet er opbrugt, bliver dine annoncer ikke længere kørt.

Du kan skifte betalingsindstilling for din konto (fra automatiske til manuelle betalinger og omvendt) under faktureringsindstillingerne for kontoen. Sådan skifter du betalingsindstilling:

1. Klik på faktureringsikonet Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Åbn sektionen "Sådan betaler du", og klik på "Alternative betalingsmuligheder" for at få vist andre tilgængelige valgmuligheder.
  4. Følg den fremgangsmåde, der vises i pop op-vinduet, for at bekræfte ændringen.
Bemærk! Det er kun brugere med administrator- eller redigeringsadgang til betalingsprofilen, der kan foretage denne ændring. Du kan tjekke din adgangstype ved at klikke på faktureringsikonet Faktureringsikon, vælge Indstillinger og derefter klikke på sektionen "Betalingsbrugere" for at åbne den.

Hvis du har mere end én Google Ads-konto, er denne funktion muligvis ikke tilgængelig på alle dine konti.

Månedlig fakturering (med kreditgrænse) (denne valgmulighed er tilgængelig for kvalificerede kunder, der har indgået en kontrakt med Google Ireland): Nogle virksomheder er kvalificerede til en Google-kreditgrænse, hvis bestemte krav er opfyldt. Med denne indstilling påløber der først omkostninger, hvorefter du modtager en månedlig faktura. Du betaler for disse omkostninger med check eller via bankoverførsel. Betalinger skal foretages inden for den tidsfrist, du har aftalt med Google, i henhold til de gældende vilkår og betingelser. Få flere oplysninger om månedlig fakturering.

Betalingsmetode: Det, du betaler med

Dette er den metode, du benytter til betaling af dine fakturaer, f.eks. et kreditkort eller et betalingskort. Hvilke valgmuligheder der er til rådighed, afhænger af, hvilket land du har virksomhedsadresse i, og hvilken valuta du har valgt for din Google Ads-konto. Se dine betalingsmuligheder.

Dine momsoplysninger

Alle Google-annoncører, som betaler via bankoverførsel og har faktureringsadresse i Ukraine, skal ifølge ukrainsk lovgivning betale moms, og den aktuelle momssats er 20 %.

Hvis din konto administreres af Google Ukraine, skal du i henhold til skattereglerne i Ukraine betale moms som en del af prisen, når du køber varer eller tjenester hos en virksomhed, der er underlagt de almindelige skatteregler. Eftersom "Google Ukraine" er underlagt de almindelige skatteregler, skal du altså også betale moms for køb via Google Ads.

Hvis din konto administreres af Google Ireland og du betaler med kreditkort, opkræver Google 20 % moms, hvis du har skattestatussen "Personal" (Personlig) eller "Individual entrepreneur" (Enkeltmandsvirksomhed), og hvis "VAT registration status" (Momsregistreringsstatus) er angivet som "Not registered" (Ikke registreret).

Du kan få flere oplysninger om afgifter på denne side.

Når du konfigurerer dine betalingsoplysninger i Google Ads, er der to ting, du skal være opmærksom på: Din betalingsindstilling og din betalingsmetode. Din betalingsmetode er den måde, du betaler på, og din betalingsindstilling er afgørende for, hvornår du betaler.

Generelt er det dit land og din valuta, der er afgørende for, hvilke betalingsmetoder og betalingsindstillinger der er tilgængelige for din konto. Der kan dog være tilfælde, hvor en betalingsmetode eller -indstilling, som normalt er tilgængelig for dit land eller din valuta, er midlertidigt utilgængelig for din konto.

Betalingsindstilling: Hvornår du betaler

Dette er den måde, du foretager betaling på. Du kan vælge mellem følgende:

• Automatiske betalinger: Du debiteres automatisk, efter at dine annoncer er blevet kørt – enten på den første dag i hver måned, eller når du når et foruddefineret beløb (også kaldet din faktureringsgrænse), alt efter hvad der indtræffer først. Du kan også til enhver tid regulere dine omkostninger ved selv at foretage betalinger. Bemærk! Google accepterer ikke længere brug af forudbetalte kort til automatiske betalinger.
  • Manuelle betalinger: Betal for fremtidige omkostninger, når det passer dig. Med denne indstilling foretager du en betaling, før dine annoncer køres. Efterhånden som dine annoncer køres, og du akkumulerer omkostninger, bruges kreditten derefter fra din indbetaling. Når betalingen er opbrugt, vises dine annoncer ikke længere.
    Indstillingen "manuelle betalinger" er ikke tilgængelig for nye konti i de lande og områder, der er angivet nedenfor. Hvis du ikke kan finde denne mulighed, når du opretter din konto, skal du vælge muligheden "automatiske betalinger" for at fuldføre oprettelsen af din konto. Du kan ikke skifte til manuelle betalinger for din konto i disse lande og områder.

Lande og områder
    Nord- og Sydamerika Afrika Europa Mellemøsten Det asiatiske stillehavsområde
    • Anguilla
    • Antigua og Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Canada
    • Caymanøerne
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Fransk Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • De Nederlandske Antiller
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent og Grenadinerne
    • Saint Pierre og Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad og Tobago
    • USA
    • USA's ydre småøer
    • Uruguay
    • Venezuela
    • De Britiske Jomfruøer
    • Amerikanske Jomfruøer

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kap Verde
    • Den Centralafrikanske Republik
    • Comorerne
    • Congo
    • Den Demokratiske Republik Congo
    • Elfenbenskysten
    • Ækvatorialguinea
    • Eritrea
    • Etiopien
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libyen
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauretanien
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Mozambique
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • São Tomé og Príncipe
    • Senegal
    • Seychellerne
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sydafrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunesien
    • Vestsahara
    • Zambia
    • Albanien
    • Andorra
    • Østrig
    • Belgien
    • Bosnien-Hercegovina
    • Bulgarien
    • Kroatien
    • Cypern
    • Tjekkiet
    • Danmark
    • Estland
    • Færøerne
    • Finland
    • Frankrig
    • Georgien
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Grækenland
    • Grønland
    • Ungarn
    • Island
    • Irland
    • Italien
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxembourg
    • Makedonien
    • Malta
    • Moldova
    • Monaco
    • Nederlandene
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbien
    • Slovakiet
    • Slovenien
    • Spanien
    • Svalbard og Jan Mayen
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien
    • Armenien
    • Bahrain
    • Egypten
    • Irak
    • Israel
    • Jordan
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudi-Arabien
    • Tadsjikistan
    • Turkmenistan
    • Forenede Arabiske Emirater
    • Amerikansk Samoa
    • Australien
    • Bhutan
    • Brunei
    • Cambodja
    • Østtimor
    • Fiji
    • Fransk Polynesien
    • Franske Sydlige Territorier
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldiverne
    • Mikronesien
    • Mongoliet
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Ny Kaledonien
    • New Zealand
    • Niue
    • Norfolkøen
    • Nordmarianerne
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Ny Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonøerne
    • South Georgia og South Sandwich Islands
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis og Futunaøerne

Du kan muligvis skifte betalingsindstillingen for din konto fra automatiske til manuelle betalinger og omvendt i faktureringsindstillingerne for din konto. Det er kun muligt at skifte fra automatiske til manuelle betalinger i lande, hvor muligheden Manuel betalíng er tilgængelig. Hvis du i øjeblikket har valgt Manuelle betalinger, og denne mulighed ikke længere er tilgængelig i dit land, kan du kun skifte til Automatiske betalinger, og du vil ikke kunne skifte tilbage til Manuelle betalinger. Få flere oplysninger om tilgængeligheden af muligheden Manuelle betalinger her.

Sådan ændrer du din betalingsindstilling:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
    2. Skriv Indstillinger i søgefeltet øverst på startsiden, og vælg Indstillinger > Fakturering.
      • (Du kan også vælge at skrive tastaturgenvejen G B for at gå direkte til Fakturering).
    3. I sektionen "Betalingskonto" skal du klikke på redigeringsikonet Rediger indstilling, blyantikon ud for "Sådan betaler du".
    4. Vælg den ønskede betalingsindstilling på rullemenuen.
    5. Følg den fremgangsmåde, der vises i pop op-vinduet, for at bekræfte ændringen.

Bemærk! Det er kun brugere med administrator- eller redigeringsadgang til betalingsprofilen, der kan foretage denne ændring. Du kan tjekke din adgangstype ved skrive Indstillinger i søgefeltet øverst på startsiden for at vælge Indstillinger > Fakturering og rulle ned til sektionen "Betalingsbrugere" nederst på siden.

Hvis du har mere end én Google Ads-konto, er denne funktion muligvis ikke tilgængelig på alle dine konti.

• Månedlig fakturering (kreditgrænse): Nogle virksomheder er kvalificerede til en Google-kreditgrænse, hvis de lever op til visse krav. Med denne indstilling påløber der først omkostninger, hvorefter du modtager en månedlig faktura. Du betaler for disse omkostninger med check eller via bankoverførsel. Betalinger skal foretages inden for den tidsfrist, du har aftalt med Google, i henhold til de gældende vilkår og betingelser. Få flere oplysninger om månedlig fakturering

Betalingsmetode: Det, du betaler med

Dette er den metode, du benytter til betaling af dine fakturaer, f.eks. et kreditkort eller et betalingskort. Hvilke valgmuligheder der er til rådighed, afhænger af, hvilket land du har virksomhedsadresse i, og hvilken valuta du har valgt for din Google Ads-konto. Se dine betalingsmuligheder.

Når du konfigurerer dine betalingsoplysninger i Google Ads, er der to ting, du skal være opmærksom på: Din betalingsindstilling og din betalingsmetode.

Betalingsindstilling: Hvordan du betaler

Dette er den måde, du foretager betaling på. Du kan vælge mellem følgende:

• Automatiske betalinger: Du debiteres automatisk, efter at dine annoncer er blevet kørt – enten på den første dag i hver måned, eller når du når et foruddefineret beløb (også kaldet din faktureringsgrænse), alt efter hvad der indtræffer først. Du kan også til enhver tid regulere dine omkostninger ved selv at foretage betalinger. Bemærk! Google accepterer ikke længere brug af forudbetalte kort til automatiske betalinger.
  • Manuelle betalinger: Betal for fremtidige omkostninger, når det passer dig. Med denne indstilling foretager du en betaling, før dine annoncer køres. Efterhånden som dine annoncer køres, og du akkumulerer omkostninger, bruges kreditten derefter fra din indbetaling. Når betalingen er opbrugt, vises dine annoncer ikke længere.
    Indstillingen "manuelle betalinger" er ikke tilgængelig for nye konti i de lande og områder, der er angivet nedenfor. Hvis du ikke kan finde denne mulighed, når du opretter din konto, skal du vælge muligheden "automatiske betalinger" for at fuldføre oprettelsen af din konto. Du kan ikke skifte til manuelle betalinger for din konto i disse lande og områder.

Lande og områder
    Nord- og Sydamerika Afrika Europa Mellemøsten Det asiatiske stillehavsområde
    • Anguilla
    • Antigua og Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Canada
    • Caymanøerne
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Fransk Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • De Nederlandske Antiller
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent og Grenadinerne
    • Saint Pierre og Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad og Tobago
    • USA
    • USA's ydre småøer
    • Uruguay
    • Venezuela
    • De Britiske Jomfruøer
    • Amerikanske Jomfruøer

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kap Verde
    • Den Centralafrikanske Republik
    • Comorerne
    • Congo
    • Den Demokratiske Republik Congo
    • Elfenbenskysten
    • Ækvatorialguinea
    • Eritrea
    • Etiopien
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libyen
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauretanien
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Mozambique
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • São Tomé og Príncipe
    • Senegal
    • Seychellerne
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sydafrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunesien
    • Vestsahara
    • Zambia
    • Albanien
    • Andorra
    • Østrig
    • Belgien
    • Bosnien-Hercegovina
    • Bulgarien
    • Kroatien
    • Cypern
    • Tjekkiet
    • Danmark
    • Estland
    • Færøerne
    • Finland
    • Frankrig
    • Georgien
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Grækenland
    • Grønland
    • Ungarn
    • Island
    • Irland
    • Italien
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxembourg
    • Makedonien
    • Malta
    • Moldova
    • Monaco
    • Nederlandene
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbien
    • Slovakiet
    • Slovenien
    • Spanien
    • Svalbard og Jan Mayen
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien
    • Armenien
    • Bahrain
    • Egypten
    • Irak
    • Israel
    • Jordan
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudi-Arabien
    • Tadsjikistan
    • Turkmenistan
    • Forenede Arabiske Emirater
    • Amerikansk Samoa
    • Australien
    • Bhutan
    • Brunei
    • Cambodja
    • Østtimor
    • Fiji
    • Fransk Polynesien
    • Franske Sydlige Territorier
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldiverne
    • Mikronesien
    • Mongoliet
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Ny Kaledonien
    • New Zealand
    • Niue
    • Norfolkøen
    • Nordmarianerne
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Ny Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonøerne
    • South Georgia og South Sandwich Islands
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis og Futunaøerne

Du kan muligvis skifte betalingsindstillingen for din konto fra automatiske til manuelle betalinger og omvendt i faktureringsindstillingerne for din konto. Det er kun muligt at skifte fra automatiske til manuelle betalinger i lande, hvor muligheden Manuel betalíng er tilgængelig. Hvis du i øjeblikket har valgt Manuelle betalinger, og denne mulighed ikke længere er tilgængelig i dit land, kan du kun skifte til Automatiske betalinger, og du vil ikke kunne skifte tilbage til Manuelle betalinger. Få flere oplysninger om tilgængeligheden af muligheden Manuelle betalinger her.

Sådan ændrer du din betalingsindstilling:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
    2. Skriv Indstillinger i søgefeltet øverst på startsiden, og vælg Indstillinger > Fakturering.
      • (Du kan også vælge at skrive tastaturgenvejen G B for at gå direkte til Fakturering).
    3. I sektionen "Betalingskonto" skal du klikke på redigeringsikonet Rediger indstilling, blyantikon ud for "Sådan betaler du".
    4. Vælg den ønskede betalingsindstilling på rullemenuen.
    5. Følg den fremgangsmåde, der vises i pop op-vinduet, for at bekræfte ændringen.

Bemærk! Det er kun brugere med administrator- eller redigeringsadgang til betalingsprofilen, der kan foretage denne ændring. Du kan tjekke din adgangstype ved skrive Indstillinger i søgefeltet øverst på startsiden for at vælge Indstillinger > Fakturering og rulle ned til sektionen "Betalingsbrugere" nederst på siden.

Hvis du har mere end én Google Ads-konto, er denne funktion muligvis ikke tilgængelig på alle dine konti.

• Månedlig fakturering (kreditgrænse): Nogle virksomheder er kvalificerede til en Google-kreditgrænse, hvis de lever op til visse krav. Med denne indstilling påløber der først omkostninger, hvorefter du modtager en månedlig faktura. Du betaler for disse omkostninger med check eller via bankoverførsel. Betalinger skal foretages inden for den tidsfrist, du har aftalt med Google, i henhold til de gældende vilkår og betingelser. Få flere oplysninger om månedlig fakturering

Betalingsmetode: Det, du betaler med

Dette er den metode, du benytter til betaling af dine fakturaer, f.eks. et kreditkort eller et betalingskort. Hvilke valgmuligheder der er til rådighed, afhænger af, hvilket land du har virksomhedsadresse i, og hvilken valuta du har valgt for din Google Ads-konto. Se dine betalingsmuligheder.

Dine skatteoplysninger

Hvilke skatter og afgifter der anvendes på din konto, afhænger af, hvilket land du har faktureringsadresse i, og hvilken valuta du bruger på din konto. Få flere oplysninger om, hvilke skatter og afgifter der gælder i dit land, i afsnittet Afgifter i Hjælp.

Når du konfigurerer dine betalingsoplysninger i Google Ads, er der to ting, du skal være opmærksom på: Din betalingsindstilling og din betalingsmetode.

Betalingsindstilling: Hvordan du betaler

Dette er den måde, du foretager betaling på. Du kan vælge mellem følgende:

• Manuelle betalinger: Betal for fremtidige omkostninger, når det passer dig. Med denne indstilling foretager du en betaling, før dine annoncer køres. Efterhånden som dine annoncer køres, og du akkumulerer omkostninger, bruges kreditten derefter fra din indbetaling. Når betalingen er opbrugt, vises dine annoncer ikke længere.
    Indstillingen "manuelle betalinger" er ikke tilgængelig for nye konti i de lande og områder, der er angivet nedenfor. Hvis du ikke kan finde denne mulighed, når du opretter din konto, skal du vælge muligheden "automatiske betalinger" for at fuldføre oprettelsen af din konto. Du kan ikke skifte til manuelle betalinger for din konto i disse lande og områder.

Lande og områder
    Nord- og Sydamerika Afrika Europa Mellemøsten Det asiatiske stillehavsområde
    • Anguilla
    • Antigua og Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Canada
    • Caymanøerne
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Fransk Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • De Nederlandske Antiller
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent og Grenadinerne
    • Saint Pierre og Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad og Tobago
    • USA
    • USA's ydre småøer
    • Uruguay
    • Venezuela
    • De Britiske Jomfruøer
    • Amerikanske Jomfruøer

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kap Verde
    • Den Centralafrikanske Republik
    • Comorerne
    • Congo
    • Den Demokratiske Republik Congo
    • Elfenbenskysten
    • Ækvatorialguinea
    • Eritrea
    • Etiopien
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libyen
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauretanien
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Mozambique
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • São Tomé og Príncipe
    • Senegal
    • Seychellerne
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sydafrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunesien
    • Vestsahara
    • Zambia
    • Albanien
    • Andorra
    • Østrig
    • Belgien
    • Bosnien-Hercegovina
    • Bulgarien
    • Kroatien
    • Cypern
    • Tjekkiet
    • Danmark
    • Estland
    • Færøerne
    • Finland
    • Frankrig
    • Georgien
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Grækenland
    • Grønland
    • Ungarn
    • Island
    • Irland
    • Italien
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxembourg
    • Makedonien
    • Malta
    • Moldova
    • Monaco
    • Nederlandene
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbien
    • Slovakiet
    • Slovenien
    • Spanien
    • Svalbard og Jan Mayen
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien
    • Armenien
    • Bahrain
    • Egypten
    • Irak
    • Israel
    • Jordan
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudi-Arabien
    • Tadsjikistan
    • Turkmenistan
    • Forenede Arabiske Emirater
    • Amerikansk Samoa
    • Australien
    • Bhutan
    • Brunei
    • Cambodja
    • Østtimor
    • Fiji
    • Fransk Polynesien
    • Franske Sydlige Territorier
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldiverne
    • Mikronesien
    • Mongoliet
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Ny Kaledonien
    • New Zealand
    • Niue
    • Norfolkøen
    • Nordmarianerne
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Ny Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonøerne
    • South Georgia og South Sandwich Islands
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis og Futunaøerne

Du kan muligvis skifte betalingsindstillingen for din konto fra automatiske til manuelle betalinger og omvendt i faktureringsindstillingerne for din konto. Det er kun muligt at skifte fra automatiske til manuelle betalinger i lande, hvor muligheden Manuel betalíng er tilgængelig. Hvis du i øjeblikket har valgt Manuelle betalinger, og denne mulighed ikke længere er tilgængelig i dit land, kan du kun skifte til Automatiske betalinger, og du vil ikke kunne skifte tilbage til Manuelle betalinger. Få flere oplysninger om tilgængeligheden af muligheden Manuelle betalinger her.

Sådan ændrer du din betalingsindstilling:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
    2. Skriv Indstillinger i søgefeltet øverst på startsiden, og vælg Indstillinger > Fakturering.
      • (Du kan også vælge at skrive tastaturgenvejen G B for at gå direkte til Fakturering).
    3. I sektionen "Betalingskonto" skal du klikke på redigeringsikonet Rediger indstilling, blyantikon ud for "Sådan betaler du".
    4. Vælg den ønskede betalingsindstilling på rullemenuen.
    5. Følg den fremgangsmåde, der vises i pop op-vinduet, for at bekræfte ændringen.

Bemærk! Det er kun brugere med administrator- eller redigeringsadgang til betalingsprofilen, der kan foretage denne ændring. Du kan tjekke din adgangstype ved skrive Indstillinger i søgefeltet øverst på startsiden for at vælge Indstillinger > Fakturering og rulle ned til sektionen "Betalingsbrugere" nederst på siden.

Hvis du har mere end én Google Ads-konto, er denne funktion muligvis ikke tilgængelig på alle dine konti.

• Månedlig fakturering (kreditgrænse): Nogle virksomheder er kvalificerede til en Google-kreditgrænse, hvis de lever op til visse krav. Med denne indstilling påløber der først omkostninger, hvorefter du modtager en månedlig faktura. Du betaler for disse omkostninger med check eller via bankoverførsel. Betalinger skal foretages inden for den tidsfrist, du har aftalt med Google, i henhold til de gældende vilkår og betingelser. Få flere oplysninger om månedlig fakturering

Betalingsmetode: Det, du betaler med

Dette er den metode, du benytter til betaling af dine fakturaer, f.eks. et kreditkort eller et betalingskort. Hvilke valgmuligheder der er til rådighed, afhænger af, hvilket land du har virksomhedsadresse i, og hvilken valuta du har valgt for din Google Ads-konto. Se dine betalingsmuligheder.

Dine skatteoplysninger

Hvilke skatter og afgifter der anvendes på din konto, afhænger af, hvilket land du har faktureringsadresse i, og hvilken valuta du bruger på din konto. Få flere oplysninger om, hvilke skatter og afgifter der gælder i dit land, i afsnittet Afgifter i Hjælp.

Når du konfigurerer dine betalingsoplysninger i Google Ads, er der to ting, du skal være opmærksom på: Din betalingsindstilling og din betalingsmetode.

Betalingsindstilling: Hvordan du betaler

Dette er den måde, du foretager betaling på. Du kan vælge mellem følgende:

• Automatiske betalinger: Du debiteres automatisk, efter at dine annoncer er blevet kørt – enten på den første dag i hver måned, eller når du når et foruddefineret beløb (også kaldet din faktureringsgrænse), alt efter hvad der indtræffer først. Du kan også til enhver tid regulere dine omkostninger ved selv at foretage betalinger. Bemærk! Google accepterer ikke længere brug af forudbetalte kort til automatiske betalinger.
  • Manuelle betalinger: Betal for fremtidige omkostninger, når det passer dig. Med denne indstilling foretager du en betaling, før dine annoncer køres. Efterhånden som dine annoncer køres, og du akkumulerer omkostninger, bruges kreditten derefter fra din indbetaling. Når betalingen er opbrugt, bliver dine annoncer ikke kørt længere.
    Indstillingen "manuelle betalinger" er ikke tilgængelig for nye konti i de lande og områder, der er angivet nedenfor. Hvis du ikke kan finde denne mulighed, når du opretter din konto, skal du vælge muligheden "automatiske betalinger" for at fuldføre oprettelsen af din konto. Du kan ikke skifte til manuelle betalinger for din konto i disse lande og områder.

Lande og områder
    Nord- og Sydamerika Afrika Europa Mellemøsten Det asiatiske stillehavsområde
    • Anguilla
    • Antigua og Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Canada
    • Caymanøerne
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Fransk Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • De Nederlandske Antiller
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent og Grenadinerne
    • Saint Pierre og Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad og Tobago
    • USA
    • USA's ydre småøer
    • Uruguay
    • Venezuela
    • De Britiske Jomfruøer
    • Amerikanske Jomfruøer

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kap Verde
    • Den Centralafrikanske Republik
    • Comorerne
    • Congo
    • Den Demokratiske Republik Congo
    • Elfenbenskysten
    • Ækvatorialguinea
    • Eritrea
    • Etiopien
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libyen
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauretanien
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Mozambique
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • São Tomé og Príncipe
    • Senegal
    • Seychellerne
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sydafrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunesien
    • Vestsahara
    • Zambia
    • Albanien
    • Andorra
    • Østrig
    • Belgien
    • Bosnien-Hercegovina
    • Bulgarien
    • Kroatien
    • Cypern
    • Tjekkiet
    • Danmark
    • Estland
    • Færøerne
    • Finland
    • Frankrig
    • Georgien
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Grækenland
    • Grønland
    • Ungarn
    • Island
    • Irland
    • Italien
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxembourg
    • Makedonien
    • Malta
    • Moldova
    • Monaco
    • Nederlandene
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbien
    • Slovakiet
    • Slovenien
    • Spanien
    • Svalbard og Jan Mayen
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien
    • Armenien
    • Bahrain
    • Egypten
    • Irak
    • Israel
    • Jordan
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudi-Arabien
    • Tadsjikistan
    • Turkmenistan
    • Forenede Arabiske Emirater
    • Amerikansk Samoa
    • Australien
    • Bhutan
    • Brunei
    • Cambodja
    • Østtimor
    • Fiji
    • Fransk Polynesien
    • Franske Sydlige Territorier
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldiverne
    • Mikronesien
    • Mongoliet
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Ny Kaledonien
    • New Zealand
    • Niue
    • Norfolkøen
    • Nordmarianerne
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Ny Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonøerne
    • South Georgia og South Sandwich Islands
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis og Futunaøerne

Du kan muligvis skifte betalingsindstillingen for din konto fra automatiske til manuelle betalinger og omvendt i faktureringsindstillingerne for din konto. Det er kun muligt at skifte fra automatiske til manuelle betalinger i lande, hvor muligheden Manuel betalíng er tilgængelig. Hvis du i øjeblikket har valgt Manuelle betalinger, og denne mulighed ikke længere er tilgængelig i dit land, kan du kun skifte til Automatiske betalinger, og du vil ikke kunne skifte tilbage til Manuelle betalinger. Få flere oplysninger om tilgængeligheden af muligheden Manuelle betalinger her.

Sådan ændrer du din betalingsindstilling:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
    2. Skriv Indstillinger i søgefeltet øverst på startsiden, og vælg Indstillinger > Fakturering.
      • (Du kan også vælge at skrive tastaturgenvejen G B for at gå direkte til Fakturering).
    3. I sektionen "Betalingskonto" skal du klikke på redigeringsikonet Rediger indstilling, blyantikon ud for "Sådan betaler du".
    4. Vælg den ønskede betalingsindstilling på rullemenuen.
    5. Følg den fremgangsmåde, der vises i pop op-vinduet, for at bekræfte ændringen.

Bemærk! Det er kun brugere med administrator- eller redigeringsadgang til betalingsprofilen, der kan foretage denne ændring. Du kan tjekke din adgangstype ved skrive Indstillinger i søgefeltet øverst på startsiden for at vælge Indstillinger > Fakturering og rulle ned til sektionen "Betalingsbrugere" nederst på siden.

Hvis du har mere end én Google Ads-konto, er denne funktion muligvis ikke tilgængelig på alle dine konti.

• Månedlig fakturering (kreditgrænse): Nogle virksomheder er kvalificerede til en Google-kreditgrænse, hvis de lever op til visse krav. Med denne indstilling påløber der først omkostninger, hvorefter du modtager en månedlig faktura. Du betaler for disse omkostninger med check eller via bankoverførsel. Betalinger skal foretages inden for den tidsfrist, du har aftalt med Google, i henhold til de gældende vilkår og betingelser. Få flere oplysninger om månedlig fakturering

Betalingsmetode: Det, du betaler med

Dette er den metode, du benytter til betaling af dine fakturaer, f.eks. et kreditkort eller et betalingskort. Hvilke valgmuligheder der er til rådighed, afhænger af, hvilket land du har virksomhedsadresse i, og hvilken valuta du har valgt for din Google Ads-konto. Se dine betalingsmuligheder.

Dine momsoplysninger

Ejere af Google Ads-konti med virksomhedsadresse i Den Europæiske Union (EU) er forpligtede til at betale merværdiafgift (moms). Nedenfor finder du nogle få vigtige oplysninger, men vi anbefaler, at du kontakter de lokale skattemyndigheder for at få flere oplysninger:

• Der opkræves ikke moms på din Google Ads-konto. Du er selv ansvarlig for at selvangive og betale moms til den gældende momssats i dit EU-medlemsland.
  • Hvis din virksomhedsadresse ligger i Irland, bliver du debiteret for moms efter den gældende irske momssats.

Relaterede links

Når du konfigurerer dine betalingsoplysninger i Google Ads, er der to ting, du skal være opmærksom på: Din betalingsindstilling og din betalingsmetode.

Betalingsindstilling: Hvordan du betaler

Dette er den måde, du foretager betaling på. I dit land tilbyder vi i øjeblikket følgende betalingsindstillinger:

• Manuelle betalinger: Betal fremtidige omkostninger, når det passer dig. Med denne indstilling foretager du en betaling, før dine annoncer køres. Derefter, efterhånden som dine annoncer køres, og du akkumulerer omkostninger, bruges kreditten fra din indbetaling. Når betalingen er opbrugt, bliver dine annoncer ikke kørt længere.
  • Månedlig fakturering (kreditgrænse): Nogle virksomheder er kvalificerede til en Google-kreditgrænse, hvis de lever op til visse krav. Med denne indstilling påløber der først omkostninger, hvorefter du modtager en månedlig faktura. Du betaler for disse omkostninger med check eller via bankoverførsel. Betalinger skal foretages inden for den tidsfrist, du har aftalt med Google, i henhold til de gældende vilkår og betingelser. Få flere oplysninger om månedlig fakturering

Betalingsmetode: Det, du betaler med

Dette er den metode, du benytter til at sætte penge ind på din konto. Hvilke valgmuligheder der er til rådighed, afhænger af, hvilket land du har virksomhedsadresse i, og hvilken valuta du har valgt for din Google Ads-konto. Se dine betalingsmuligheder.

Dine momsoplysninger

Alle Google-annoncører med faktureringsadresse i Rusland bliver opkrævet 20 % i merværdiafgift (moms) for hver eneste betaling, og der er ingen undtagelser.

Relaterede links

Når du konfigurerer dine betalingsoplysninger i Google Ads, er der to ting, du skal være opmærksom på: Din betalingsindstilling og din betalingsmetode.

Betalingsindstilling: Hvordan du betaler

Dette er den måde, du foretager betaling på. Du kan vælge mellem følgende:

• Automatiske betalinger: Du debiteres automatisk, efter at dine annoncer er blevet kørt – enten på den første dag i hver måned, eller når du når et foruddefineret beløb (også kaldet din faktureringsgrænse), alt efter hvad der indtræffer først. Du kan også til enhver tid regulere dine omkostninger ved selv at foretage betalinger. Bemærk! Google accepterer ikke længere brug af forudbetalte kort til automatiske betalinger.
  • Manuelle betalinger: Betal fremtidige omkostninger, når det passer dig. Med denne indstilling foretager du en betaling, før dine annoncer køres. Efterhånden som dine annoncer køres, og du akkumulerer omkostninger, bruges kreditten derefter fra din indbetaling. Når betalingen er opbrugt, bliver dine annoncer ikke kørt længere.
  • Månedlig fakturering (kreditgrænse): Nogle virksomheder er kvalificerede til en Google-kreditgrænse, hvis de lever op til visse krav. Med denne indstilling påløber der først omkostninger, hvorefter du modtager en månedlig faktura. Du betaler for disse omkostninger med check eller via bankoverførsel. Betalinger skal foretages inden for den tidsfrist, du har aftalt med Google, i henhold til de gældende vilkår og betingelser. Få flere oplysninger om månedlig fakturering.

Betalingsmetode: Det, du betaler med

Dette er den metode, du benytter til at sætte penge ind på din konto eller betale dine fakturaer. Hvilke valgmuligheder der er til rådighed, afhænger af, hvilket land du har virksomhedsadresse i, og hvilken valuta du har valgt for din Google Ads-konto. Se dine betalingsmuligheder.

Dine momsoplysninger

I henhold til "Shanghai VAT Pilot Program" skal Google Advertising (Shanghai) debitere 6 % moms hos alle kunder, også selvom de ikke har adresse i Shanghai. Der er ingen undtagelser.

Relaterede links

Når du konfigurerer dine betalingsoplysninger i Google Ads, er der 2 ting, du skal være opmærksom på: Din betalingsindstilling og din betalingsmetode.

Betalingsindstilling: Hvordan du betaler

Dette er den måde, du foretager betaling på. Du kan vælge mellem følgende:

• Automatiske betalinger: Du debiteres automatisk, efter at dine annoncer er blevet kørt – enten på den første dag i hver måned, eller når du når et foruddefineret beløb (også kaldet din faktureringsgrænse), alt efter hvad der indtræffer først. Du kan også til enhver tid regulere dine omkostninger ved selv at foretage betalinger. Bemærk! Google accepterer ikke længere brug af forudbetalte kort til automatiske betalinger.
  • Manuelle betalinger: Betal fremtidige omkostninger, når det passer dig. Med denne indstilling foretager du en betaling, før dine annoncer køres. Efterhånden som dine annoncer køres, og du akkumulerer omkostninger, bruges kreditten derefter fra din indbetaling. Når betalingen er opbrugt, vises dine annoncer ikke længere.
  • Månedlig fakturering (kreditgrænse): Nogle virksomheder er kvalificerede til en Google-kreditgrænse, hvis de lever op til visse krav. Med denne indstilling påløber der først omkostninger, hvorefter du modtager en månedlig faktura. Du betaler for disse omkostninger med check eller via bankoverførsel. Betalinger skal foretages inden for den tidsfrist, du har aftalt med Google, i henhold til de gældende vilkår og betingelser. Få flere oplysninger om månedlig fakturering

Betalingsmetode: Det, du betaler med

Dette er den metode, du benytter til betaling af dine fakturaer, f.eks. et kreditkort eller et betalingskort. Hvilke valgmuligheder der er til rådighed, afhænger af, hvilket land du har virksomhedsadresse i, og hvilken valuta du har valgt for din Google Ads-konto. Se dine betalingsmuligheder.

Dine momsoplysninger

Moms (VAT, value added tax) er en afgift på 5 % på varer og tjenester, som skal betales til de taiwanesiske skattemyndigheder. Google udsteder en GUI (Government Uniform Invoice), hver gang du foretager en betaling, hvis din betalingsindstilling er manuel betaling, eller hver gang du modtager en månedlig faktura med et skattepligtigt skyldigt beløb, hvis du har en kreditgrænse. Der gøres dog en undtagelse fra disse principper, hvis din betalingsmetode er kreditkort (med enten automatisk eller manuel betaling). Når dette er tilfældet, debiteres du ikke for moms, og Google udsteder ikke en GUI til dig.

Når du konfigurerer dine betalingsoplysninger i Google Ads, er der to ting, du skal være opmærksom på: Din betalingsindstilling og din betalingsmetode.

Betalingsindstilling: Hvordan du betaler

Dette er den måde, du foretager betaling på. Du kan vælge mellem følgende:

• Automatiske betalinger: Du debiteres automatisk, efter at dine annoncer er blevet kørt – enten på den første dag i hver måned, eller når du når et foruddefineret beløb (også kaldet din faktureringsgrænse), alt efter hvad der indtræffer først. Du kan også til enhver tid regulere dine omkostninger ved selv at foretage betalinger. Bemærk! Google accepterer ikke længere brug af forudbetalte kort til automatiske betalinger.
  • Manuelle betalinger: Betal for fremtidige omkostninger, når det passer dig. Med denne indstilling foretager du en betaling, før dine annoncer køres. Efterhånden som dine annoncer køres, og du akkumulerer omkostninger, bruges kreditten derefter fra din indbetaling. Når betalingen er opbrugt, vises dine annoncer ikke længere.
  • Månedlig fakturering (kreditgrænse): Nogle virksomheder er kvalificerede til en Google-kreditgrænse, hvis de opfylder bestemte krav. Med denne indstilling påløber der først omkostninger, hvorefter du modtager en månedlig faktura. Du betaler for disse omkostninger med check eller via bankoverførsel. Betalinger skal foretages inden for den tidsfrist, du har aftalt med Google, i henhold til de gældende vilkår og betingelser. Få flere oplysninger om månedlig fakturering

Betalingsmetode: Det, du betaler med

Dette er den metode, du benytter til betaling af dine fakturaer, f.eks. et kreditkort eller et betalingskort. Hvilke valgmuligheder der er til rådighed, afhænger af, hvilket land du har virksomhedsadresse i, og hvilken valuta du har valgt for din Google Ads-konto. Se dine betalingsmuligheder.

Dine skatteoplysninger

Hvilke skatter og afgifter der anvendes på din konto, afhænger af, hvilket land du har faktureringsadresse i, hvilken valuta du bruger på din konto, og hvilken betalingsmetode og -indstilling du har valgt. Se, hvilke afgifter der gælder i dit land.

Relaterede links

Når du konfigurerer dine betalingsoplysninger i Google Ads, er der to ting, du skal være opmærksom på: Din betalingsindstilling og din betalingsmetode.

Betalingsindstilling: Hvordan du betaler

Dette er den måde, du foretager betaling på. Du kan vælge mellem følgende:

• Automatiske betalinger: Du debiteres automatisk, efter at dine annoncer er blevet kørt – enten på den første dag i hver måned, eller når du når et foruddefineret beløb (også kaldet din faktureringsgrænse), alt efter hvad der indtræffer først. Du kan også til enhver tid regulere dine omkostninger ved selv at foretage betalinger. Bemærk! Google accepterer ikke længere brug af forudbetalte kort til automatiske betalinger.
  • Manuelle betalinger: Betal for fremtidige omkostninger, når det passer dig. Med denne indstilling foretager du en betaling, før dine annoncer køres. Efterhånden som dine annoncer køres, og du akkumulerer omkostninger, bruges kreditten derefter fra din indbetaling. Når betalingen er opbrugt, bliver dine annoncer ikke kørt længere.
    Indstillingen "manuelle betalinger" er ikke tilgængelig for nye konti i de lande og områder, der er angivet nedenfor. Hvis du ikke kan finde denne mulighed, når du opretter din konto, skal du vælge muligheden "automatiske betalinger" for at fuldføre oprettelsen af din konto. Du kan ikke skifte til manuelle betalinger for din konto i disse lande og områder.

Lande og områder
    Nord- og Sydamerika Afrika Europa Mellemøsten Det asiatiske stillehavsområde
    • Anguilla
    • Antigua og Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Canada
    • Caymanøerne
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Fransk Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • De Nederlandske Antiller
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent og Grenadinerne
    • Saint Pierre og Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad og Tobago
    • USA
    • USA's ydre småøer
    • Uruguay
    • Venezuela
    • De Britiske Jomfruøer
    • Amerikanske Jomfruøer

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kap Verde
    • Den Centralafrikanske Republik
    • Comorerne
    • Congo
    • Den Demokratiske Republik Congo
    • Elfenbenskysten
    • Ækvatorialguinea
    • Eritrea
    • Etiopien
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libyen
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauretanien
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Mozambique
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • São Tomé og Príncipe
    • Senegal
    • Seychellerne
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sydafrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunesien
    • Vestsahara
    • Zambia
    • Albanien
    • Andorra
    • Østrig
    • Belgien
    • Bosnien-Hercegovina
    • Bulgarien
    • Kroatien
    • Cypern
    • Tjekkiet
    • Danmark
    • Estland
    • Færøerne
    • Finland
    • Frankrig
    • Georgien
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Grækenland
    • Grønland
    • Ungarn
    • Island
    • Irland
    • Italien
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxembourg
    • Makedonien
    • Malta
    • Moldova
    • Monaco
    • Nederlandene
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbien
    • Slovakiet
    • Slovenien
    • Spanien
    • Svalbard og Jan Mayen
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien
    • Armenien
    • Bahrain
    • Egypten
    • Irak
    • Israel
    • Jordan
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudi-Arabien
    • Tadsjikistan
    • Turkmenistan
    • Forenede Arabiske Emirater
    • Amerikansk Samoa
    • Australien
    • Bhutan
    • Brunei
    • Cambodja
    • Østtimor
    • Fiji
    • Fransk Polynesien
    • Franske Sydlige Territorier
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldiverne
    • Mikronesien
    • Mongoliet
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Ny Kaledonien
    • New Zealand
    • Niue
    • Norfolkøen
    • Nordmarianerne
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Ny Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonøerne
    • South Georgia og South Sandwich Islands
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis og Futunaøerne

Betalingsmetode: Det, du betaler med

Dette er den metode, du benytter til betaling af dine fakturaer, f.eks. et kreditkort eller et betalingskort. Hvilke valgmuligheder der er til rådighed, afhænger af, hvilket land du har virksomhedsadresse i, og hvilken valuta du har valgt for din Google Ads-konto. Se dine betalingsmuligheder.

Dine dokumenter og betalingsoplysninger

Når du klikker på tandhjulsikonet og vælger Fakturering, kan du se oplysninger om din transaktionshistorik, dine indstillinger, dine betalingsmetoder og din faktureringsprofil.

Relaterede links

Når du konfigurerer dine betalingsoplysninger i Google Ads, er der to ting, du skal være opmærksom på: Din betalingsindstilling og din betalingsmetode.

Betalingsindstilling: Hvordan du betaler

Dette er den måde, du foretager betaling på. Du kan vælge mellem følgende:

• Automatiske betalinger: Du debiteres automatisk, efter at dine annoncer er blevet kørt – enten på den første dag i hver måned, eller når du når et foruddefineret beløb (også kaldet din faktureringsgrænse), alt efter hvad der indtræffer først. Du kan også til enhver tid regulere dine omkostninger ved selv at foretage betalinger. Bemærk! Google accepterer ikke længere brug af forudbetalte kort til automatiske betalinger.
  • Manuelle betalinger: Betal for fremtidige omkostninger, når det passer dig. Med denne indstilling foretager du en betaling, før dine annoncer køres. Efterhånden som dine annoncer køres, og du akkumulerer omkostninger, bruges kreditten derefter fra din indbetaling. Når betalingen er opbrugt, vises dine annoncer ikke længere.
    Indstillingen "manuelle betalinger" er ikke tilgængelig for nye konti i de lande og områder, der er angivet nedenfor. Hvis du ikke kan finde denne mulighed, når du opretter din konto, skal du vælge muligheden "automatiske betalinger" for at fuldføre oprettelsen af din konto. Du kan ikke skifte til manuelle betalinger for din konto i disse lande og områder.

Lande og områder
    Nord- og Sydamerika Afrika Europa Mellemøsten Det asiatiske stillehavsområde
    • Anguilla
    • Antigua og Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Canada
    • Caymanøerne
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Fransk Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • De Nederlandske Antiller
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent og Grenadinerne
    • Saint Pierre og Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad og Tobago
    • USA
    • USA's ydre småøer
    • Uruguay
    • Venezuela
    • De Britiske Jomfruøer
    • Amerikanske Jomfruøer

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kap Verde
    • Den Centralafrikanske Republik
    • Comorerne
    • Congo
    • Den Demokratiske Republik Congo
    • Elfenbenskysten
    • Ækvatorialguinea
    • Eritrea
    • Etiopien
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libyen
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauretanien
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Mozambique
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • São Tomé og Príncipe
    • Senegal
    • Seychellerne
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sydafrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunesien
    • Vestsahara
    • Zambia
    • Albanien
    • Andorra
    • Østrig
    • Belgien
    • Bosnien-Hercegovina
    • Bulgarien
    • Kroatien
    • Cypern
    • Tjekkiet
    • Danmark
    • Estland
    • Færøerne
    • Finland
    • Frankrig
    • Georgien
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Grækenland
    • Grønland
    • Ungarn
    • Island
    • Irland
    • Italien
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxembourg
    • Makedonien
    • Malta
    • Moldova
    • Monaco
    • Nederlandene
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbien
    • Slovakiet
    • Slovenien
    • Spanien
    • Svalbard og Jan Mayen
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien
    • Armenien
    • Bahrain
    • Egypten
    • Irak
    • Israel
    • Jordan
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudi-Arabien
    • Tadsjikistan
    • Turkmenistan
    • Forenede Arabiske Emirater
    • Amerikansk Samoa
    • Australien
    • Bhutan
    • Brunei
    • Cambodja
    • Østtimor
    • Fiji
    • Fransk Polynesien
    • Franske Sydlige Territorier
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldiverne
    • Mikronesien
    • Mongoliet
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Ny Kaledonien
    • New Zealand
    • Niue
    • Norfolkøen
    • Nordmarianerne
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Ny Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonøerne
    • South Georgia og South Sandwich Islands
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis og Futunaøerne
  • Månedlig fakturering (kreditgrænse): Nogle virksomheder er kvalificerede til en Google-kreditgrænse, hvis de lever op til visse krav. Med denne indstilling påløber der først omkostninger, hvorefter du modtager en månedlig faktura. Du betaler for disse omkostninger med check eller via bankoverførsel. Betalinger skal foretages inden for den tidsfrist, du har aftalt med Google, i henhold til de gældende vilkår og betingelser. Få flere oplysninger om månedlig fakturering

Betalingsmetode: Det, du betaler med

Dette er den metode, du benytter til betaling af dine fakturaer, f.eks. et kreditkort eller et betalingskort. Hvilke valgmuligheder der er til rådighed, afhænger af, hvilket land du har virksomhedsadresse i, og hvilken valuta du har valgt for din Google Ads-konto. Se dine betalingsmuligheder.

Bemærk!

Beklager. Vi var ikke i stand til at bestemme dit faktureringsland.

Hvis du vil se faktureringsmuligheder for dit land, skal du vælge dit land i rullemenuen ovenfor. Du kan også bruge denne menu til at få oplysninger om faktureringsmuligheder i andre lande.