Informatie over de organisatie van uw account

Voordat u meer advertenties maakt, is het belangrijk om te weten dat u in uw Google Ads-account drie lagen kunt onderscheiden. Als u begrijpt wat de relatie tussen deze lagen van uw account is, kunt u uw advertenties, zoekwoorden en advertentiegroepen indelen in doeltreffende campagnes die de juiste doelgroep targeten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe de elementen van uw account zijn ingedeeld.

Hoe Google Ads is ingedeeld

Google Ads-accounts zijn opgebouwd uit drie lagen: het account, de campagnes en de advertentiegroepen.

1. Uw account is gekoppeld aan een uniek e-mailadres, een wachtwoord en factureringsgegevens.
  2. Uw campagnes beschikken over een eigen budget en instellingen op basis waarvan wordt bepaald waar uw advertenties kunnen worden weergegeven.
  3. Uw advertentiegroepen bevatten een reeks vergelijkbare advertenties en zoekwoorden.

Opmerkingen

• In het geval van videocampagnes bevat een advertentiegroep videoadvertenties met gemeenschappelijke targetingcriteria en biedingen.
    • Een advertentiegroep kan alleen videoadvertenties met dezelfde indeling bevatten. Als u TrueView InStream- en In-display-advertenties wilt uitvoeren, moet u twee verschillende advertentiegroepen maken.

Account

Uniek e-mailadres en wachtwoord
Factureringsgegevens

Campagne

Campagne

Budget-
instellingen

Budget-
instellingen

Advertentiegroep

Advertentiegroep

Advertentiegroep

Advertentiegroep

Advertenties
Zoekwoorden

Advertenties
Zoekwoorden

Advertenties
Zoekwoorden

Advertenties
Zoekwoorden