Kampanja-asetukset

Muokkaamalla kampanja-asetuksiasi voit räätälöidä kampanjasi tarpeidesi mukaiseksi. Valitsemiasi kampanja-asetuksia käytetään kaikissa saman kampanjan mainoksissa. Valitsemasi kampanjatyyppi määrittää, mitkä asetukset ovat käytettävissäsi.

Eri kampanja-asetusten merkitykset

Asetus Kuvaus Viitteet
Kampanjan nimi Lisää tähän kohtaan kampanjan nimi. Vaikka Google Ads lisääkin kampanjalle oletusnimen, kampanjalle kannattaa valita nimi, joka kuvaa hyvin sen teemaa. Näin löydät kampanjan helposti tililtäsi. Asiakkaat eivät näe kampanjan nimeä.
Kampanjatyyppi

Valitsemalla oikean kampanjatyypin voit varmistaa, että kampanja-asetukset sopivat tavoitteisiisi.

Voit valita myös yhden tai useampia mainontatavoitteita. Kun jatkat Google Adsin käyttöä, näet valitsemiisi tavoitteisiin perustuvia ehdotuksia.

Lue lisää sopivan kampanjatyypin valitsemisesta.
Verkostot

Verkostot-asetus kertoo, missä haluat mainosten näkyvän valitsemasi kampanjatyypin perusteella. Google-hakuverkoston mainoksesi voivat esimerkiksi näkyä Googlen hakusivustoilla ja muilla hakusivustoilla (kuten CNN-sivustolla), jotka julkaisevat hakumainoksia yhteistyössä Googlen kanssa. Tällaisia yhteistyökumppaneita kutsutaan hakukumppaneiksi.

Google Display ‑verkoston mainoksesi puolestaan voivat näkyä muilla sivustoilla, jotka tekevät Googlen kanssa mainosyhteistyötä.

Lue lisää hakuverkostosta.
Lue lisää Display-verkostosta.

Laitteet Kampanjoita voi kohdistaa erilaisiin laitteisiin, kuten pöytäkoneisiin, tabletteihin ja mobiililaitteisiin. Voit muokata mainoksia myöhemmin eri laitteille sopiviksi. Lue lisää mobiilimainosten tyypeistä.
Sijainnit ja kielet Kampanjasi mainokset voivat näkyä asiakkaille, jotka ovat kohdistukseen valitsemissasi maantieteellisissä sijainneissa tai jotka ovat valinneet selaimensa kieliasetukseksi valitsemasi kohdekielen. Suosittelemme valitsemaan kielen, jolla palvelet asiakkaitasi. Lue lisää alue- ja kielikohdistuksesta.
Hintatarjoukset ja budjetti

Määritä mainosklikkausten hintatarjoukset manuaalisesti tai anna Google Adsin tehdä se puolestasi. Kampanjatyypistä riippuen saatat nähdä muita hintatarjousvaihtoehtoja, joista valita.

Hintatarjousstrategian avulla voit säädellä sitä, kuinka maksat mainosinteraktioista. Hintatarjousraja on suurin summa, jonka maksat mainosryhmän mainosten yhdestä klikkauksesta. Budjetti on keskimääräinen summa, jonka olet valmis maksamaan kampanjastasi päivittäin. Voit valita budjetin täysin omien tarpeidesi mukaan ja muokata sitä milloin tahansa.

Lue lisää hintatarjouksen ja budjetin asettamisesta.
Mainoselementit Voit lisätä mainoksiin esimerkiksi sijaintitietoja, sivustolinkkejä ja puhelinnumerosi. Lue lisää mainosten tehostamisesta elementeillä.
Lisäasetukset

Muita valinnaisia ominaisuuksia, jotka auttavat kampanjasi optimoinnissa:

• Ajoita: Valitse kampanjan alkamis- ja päättymispäivä.
  • Mainosten ajoitus: Valitse tietyt päivät tai kellonajat, jolloin haluat mainosten näkyvän.
  • Mainosten näyttö: Mainokset näkyvät oletuksena silloin, kun ne todennäköisimmin saavat klikkauksia tai konversioita. Voit kuitenkin valita, että mainokset näkyvät tasaisemmin päivän mittaan.
  • Sijainnin lisäasetukset
  • Kampanjan URL-valinnat
Lue lisää mainosten ajoituksesta.