Skriv effektive tekstannoncer

Vigtigt!
  • Fra og med den 30. juni 2022 kan du ikke længere oprette og redigere udvidede tekstannoncer.
  • Eksisterende udvidede tekstannoncer vises fortsat, og du får også stadig vist rapporter om deres effektivitet.
  • Du kan stadig sætte dine udvidede tekstannoncer på pause og genoptage dem, eller du kan fjerne dem, hvis det er nødvendigt.
  • Vi anbefaler kraftigt, at du overgår til responsive søgeannoncer.
  • Få flere oplysninger om denne ændring af udvidede tekstannoncer

Det er vigtigt, at dine tekstannoncer er specifikke, relevante, interessante og handlingsrettede, så du kan nå ud til potentielle kunder på effektiv vis. I denne artikel kan du læse om optimale løsninger til at skrive effektive tekstannoncer og almindelige fejl, som du skal undgå.

Skriv effektive tekstannoncer | Fremhæv vigtige oplysninger

Fremhæv det, der gør din virksomhed til noget særligt
Gratis forsendelse? Stort udvalg? Fortæl om det! Gør potentielle kunder opmærksomme på de produkter, tjenester eller tilbud, der gør din virksomhed konkurrencedygtig.

Skriv effektive tekstannoncer | Priser

Medtag priser, promoveringer og særtilbud
Folk bruger typisk Google-søgning, når de skal træffe en beslutning om noget. Giv dem, hvad de har brug for, så de kan tage en beslutning. Hvis du tilbyder en tidsbegrænset rabat eller har et eksklusivt produkt på lager, bør du gøre opmærksom på det.

Skriv effektive tekstannoncer | Få kunderne til at foretage de ønskede handlinger

Få kunderne til at foretage de ønskede handlinger
Sælger du noget? Så fortæl folk, hvad de kan købe. Tilbyder du en tjeneste? Fortæl folk, hvordan de kan kontakte dig. Opfordringer til handling såsom køb, ring i dag, bestil, gennemse, tilmeld dig eller få en estimeret pris gør det tydeligt for brugerne, hvad de næste trin er.

Skriv effektive tekstannoncer | Medtag mindst ét af dine søgeord

Inkluder mindst ét af dine søgeord
Søgeord i din annoncetekst viser folk, at din annonce er relevant i forhold til det, de søger efter. Hvis du f.eks. inkluderer søgeordet digitalkameraer, kan din annonceoverskrift være "Køb digitalkameraer". Få oplysninger om, hvordan du opbygger den optimale søgeordsliste.

Skriv effektive tekstannoncer | Landingsside

Sørg for, at din annonce matcher din landingsside
Tag et kig på den side, du linker til i din annonce (landingssiden), for at tjekke, at promoveringerne eller produkterne i annoncen rent faktisk er med på denne side. Folk forlader muligvis dit website, hvis de ikke finder det, de forventer.

Skriv effektive tekstannoncer | Appellér til mobilkunder

Appellér til mobilkunder
Der er større sandsynlighed for, at personer, der ser dine annoncer på en mobilenhed, er interesserede i at finde ud af, hvor din virksomhed ligger, eller ringe til dig. Vis din placering og dit telefonnummer ved hjælp af aktiver til lokation og aktiver til opkald. Du bør også overveje at oprette mobiloptimerede annoncer, der bruger mobilversionen af dit website som landingsside, og tilbyde mobilbrugerne særlige tilbud. Husk! Dine tekstannoncer ser muligvis anderledes ud på mobilenheder.

Se, hvor hurtigt dit website er på mobilenheder, og få hurtige løsninger til at gøre det endnu bedre. Test dit website.

Skriv effektive tekstannoncer | Eksperimentér

Eksperimentér
Opret 3-4 annoncer med forskelligt budskab i hver annoncegruppe for at finde ud af, hvilken annonce der er mest effektiv. Google Ads roterer automatisk annoncerne, så de mest effektive bliver vist oftest. Få flere oplysninger om annoncerotation.

Skriv effektive tekstannoncer | Fejl i annonceteksten [ikon]
Tjek annonceteksten for typiske fejl
For at sikre, at alle annoncer er af høj kvalitet, skal hver annonce leve op til høje professionelle og redaktionelle standarder. Det vil f.eks. sige, at der ikke må være ekstra    mellemrum, uNderLiG brug af STORE BOGSTAVER eller uklare webadresser.
Følgende oplysninger gælder kun for standardtekstannoncer. Læs vores guide, hvis du gerne vil have flere oplysninger om udvidede tekstannoncer og tips til, hvordan du skriver dem.