Om tekstannoncer

Vigtigt!
  • Fra og med den 30. juni 2022 kan du ikke længere oprette og redigere udvidede tekstannoncer.
  • Eksisterende udvidede tekstannoncer vises fortsat, og du får også stadig vist rapporter om deres effektivitet.
  • Du kan stadig sætte dine udvidede tekstannoncer på pause og genoptage dem, eller du kan fjerne dem, hvis det er nødvendigt.
  • Vi anbefaler kraftigt, at du overgår til responsive søgeannoncer.
  • Få flere oplysninger om denne ændring af udvidede tekstannoncer
Vi har for nylig foretaget ændringer af udvidede tekstannoncer, så du har mere plads til at formidle dit budskab til dine kunder. Nu kan du:
  • Tilføje en tredje overskrift
  • Tilføje en anden beskrivelse
  • Bruge op til 90 tegn til hver beskrivelse

Tekstannoncer på Søgenetværket vises over og under Google-søgeresultater. En tekstannonce består af 3 dele: En annonceret webadresse, en overskriftstekst og en beskrivelsestekst.

Annonce · www.eksempel.dk/forsikring

Omfattende forsikring | God og billig beskyttelse | Få en estimeret pris gratis dag

Få en billig forsikring med tryghedsgaranti. 10 % rabat på alle onlinetilbud. Enkel og hurtig sammenligning af forsikringsplaner side om side.

Mulige årsager til, at du ikke kan se dine søgeannoncer

Måske er der ikke annoncer på alle søgeresultater, selv for forespørgsler, som annoncører byder på. Du vil måske ofte opleve, at der ikke er nogen annoncer på en side, selv når en annoncør byder på de søgetermer, der genererede disse resultater.

For at sikre annonceindhold af høj kvalitet i Googles søgeresultater kræver Google, at alle annoncer lever op til en vis kvalitet. I nogle tilfælde vises annoncer af lav kvalitet stort set ikke (selvom de har høje bud). Få flere oplysninger om annoncekvalitet.

Overskrift

Der er størst sandsynlighed for, at brugerne lægger mærke til din overskriftstekst, og den bør derfor så vidt muligt indeholde ord, som de kan have anvendt i deres Google-søgning. Din tekstannonce består af tre overskrifter, hvor du kan indtaste op til 30 tegn i hver for at promovere dit produkt eller din tjeneste. Overskrifterne er adskilt af en lodret streg ("|") og kan vises på forskellige måder, alt efter hvilken enhed en person bruger, når vedkommende ser din annonce.

Annonceret webadresse

Den annoncerede webadresse er adressen på dit website, og den vises som regel med grøn tekst. Denne annoncerede webadresse består af domænet fra din endelige webadresse og teksten i de valgfri "Sti"-felter. Disse felter er designet til at give folk, som ser din annonce, en bedre fornemmelse af, hvor de ender, når de klikker på annoncen. Teksten i "Sti"-felterne behøver ikke at matche teksten i din endelige webadresse præcist.

Beskrivelse

Brug beskrivelsesfelterne til at fremhæve oplysninger om dit produkt eller din tjeneste. Det er en god idé at inkludere en "opfordring til handling", dvs. den handling, som du vil have din kunde til at foretage. Hvis du sælger sko i en netbutik, kan du f.eks. skrive "Køb nu" eller "Køb sko nu" i din beskrivelse. Hvis du tilbyder en tjeneste, kan du tilføje indhold såsom "Få et tilbud online" eller "Se priser".

Længdebegrænsninger

Felt Maksimumlængde
Overskrift 1 30 tegn
Overskrift 2 30 tegn
Overskrift 3 30 tegn
Beskrivelse 1 90 tegn
Beskrivelse 2 90 tegn
Sti (2) 15 tegn hver

I udvidede tekstannoncer er længdegrænserne er de samme på tværs af alle sprog. Hvert tegn i sprog med tegn i dobbelt bredde, f.eks. koreansk, japansk og kinesisk, tæller som to tegn i forhold til grænsen i stedet for ét.

Hvis du vil se, hvordan dine annoncer ser ud på Googles søgeresultatside uden at påvirke din annoncestatistik, skal du bruge værktøjet til forhåndsvisning og diagnose af annoncer.

Tip!

Du kan give flere oplysninger om din virksomhed, f.eks. dens adresse, telefonnummer eller ekstra dybe links til dit website, ved at tilføje aktiver i dine tekstannoncer. Få flere oplysninger om annonceaktiver

Du kan også bruge dynamisk tekst til at tilpasse din annonce den enkelte person. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter tekstannoncer med tilpasset tekst

Brug af specialtegn i dine annoncer

De fleste ikke-engelske tegn, herunder tilde, umlaut og cedille, vises korrekt i såvel dine annoncer som dine annoncerede webadresser.