Hylätyn mainoksen korjaaminen

Jos jokin mainoksistasi hylätään, se tarkoittaa, että emme voi näyttää kyseistä mainosta sellaisenaan. Korjaa tilanne selvittämällä, mikä mainoksistasi hylättiin, ja muokkaa sitten hylättyä mainostasi siten, että se vastaa mainostuskäytäntöjämme.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit selvittää mainoksen hylkäämisen syyn ja miten voit muokata mainostasi ja lähettää sen sitten uudelleen hyväksyttäväksi.

Ohjeet

Mainoksen korjaamiseen tarvittavat vaiheet vaihtelevat sen mukaan, millainen sääntörikkomus mainokseen vaikuttaa. Mainos itse ei ehkä ole tiettyjen Google Ads ‑käytäntöjen mukainen (mainos ei esimerkiksi noudata Googlen toimituksellista käytäntöä) tai mainoksen kohteeseen saattaa liittyä joitakin ongelmia (esimerkiksi kohde ei toimi tai kohteessa on kiellettyä sisältöä). Sinun tulee tarkistaa, mikä käytäntö mainokseesi vaikuttaa. Noudata sen jälkeen alla olevia ohjeita soveltuvin osin.

Mainokset, joiden sääntörikkomukset eivät liity kohteeseen

Jos mainokseesi vaikuttavat käytännöt, jotka eivät liity mainoksen kohteeseen, korjaa mainos seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Siirry Mainokset ja laajennukset ‑sivulle ja etsi korjattava mainos tai laajennus.
  2. Vie hiiri mainoksen tai laajennuksen päälle ja klikkaa Muokkaa.
  3. Muokkaa mainosta tai laajennusta niin, että se on käytännön mukainen.
  4. Klikkaa Tallenna. Mainos tarkistetaan automaattisesti uudelleen. Voit tarkistaa mainoksen tilaa koskevat päivitykset Mainokset ja laajennukset ‑sivulta.

Mainokset, joiden sääntörikkomukset liittyvät kohteeseen

Jos mainoksen sääntörikkomukset liittyvät mainoksen kohteeseen, noudata alla olevia ohjeita. Kohde ei esimerkiksi ehkä toimi, tai siinä on sisältöä, joka ei ole sallittua (kohde saattaa esimerkiksi tarjota rahapeleihin liittyvää sisältöä maissa, joissa se ei ole sallittua).

1. Korjaa kohde siten, että se on Google Adsin käytännön mukainen.

Jos hylätty mainos on Laajennettu tekstimainos, noudata alla olevia ohjeita ja lähetä mainos uudelleen tarkistettavaksi suoraan Google Ads ‑tililtäsi. Muiden mainostyyppien kohdalla käytä Hylätyt mainokset ja käytäntökysymykset ‑lomaketta, kun lähetät mainoksen tarkistettavaksi.
  1. Lähetä mainos uudelleen tarkistettavaksi. Kun olet korjannut kohteen, klikkaa vasemmasta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset. Sieltä on kaksi mahdollista tapaa siirtyä Sääntörikkomukset-sivulle, jolta voit lähettää mainoksia uudelleen tarkistettaviksi.

Suoraan Mainokset ja laajennukset ‑taulukosta:

1. Valitse mainokset, jotka haluat lähettää uudelleen tarkistettaviksi.
  2. Klikkaa yläreunan valikosta Muokkaa.
  3. Klikkaa Lähetä uudelleen tarkistettavaksi. Sinut siirretään Sääntörikkomukset-sivulle. Jos jotkin valituista mainoksista eivät ole kelvollisia lähetettäviksi uudelleen, näet viestin, jossa kerrotaan, mitkä mainokset eivät ole kelvollisia.
  4. Valitse kohdasta Uudelleenlähetyksen syy Tein muutoksia käytännönmukaisuuden varmistamiseksi.
  5. Valitse Lähetä uudelleen ‑kohdasta ne mainokset, jotka haluat lähettää uudelleen tämän sääntörikkomuksen vuoksi.
  6. Valitse Lähetä.

Yksittäisen mainoksen tilasarakkeesta:

1. Vie hiiri uudelleenlähetettävän mainoksen Tila-sarakkeen päälle ja klikkaa Lähetä uudelleen tarkistettavaksi.
  2. Valitse kohdasta Uudelleenlähetyksen syy Tein muutoksia käytännönmukaisuuden varmistamiseksi.
  3. Valitse Lähetä uudelleen ‑kohdasta ne mainokset, jotka haluat lähettää uudelleen tämän sääntörikkomuksen vuoksi.
  4. Valitse Lähetä.

Huomaa, että Sääntörikkomukset-sivulta näet paneelit kaikista sääntörikkomuksista, joiden vuoksi voit lähettää mainoksia uudelleentarkistettaviksi. Voit lähettää mainoksia uudelleen niin monen sääntörikkomuksen vuoksi kuin tarpeen.

Käytäntöä koskevan päätöksen kiistäminen

Huom. Käytäntöä koskevan päätöksen kiistäminen suoraan Google Ads ‑tililtä on tällä hetkellä käytettävissä ainoastaan Laajennetuille tekstimainoksille.

Kaikkia muita mainosmuotoja koskevat käytäntöpäätökset voidaan kiistää käyttämällä Hylätyt mainokset ja käytäntökysymykset ‑lomaketta.

Jos olemme mielestäsi tehneet virheen tarkistettuamme mainostasi koskevan käytännön, voit kiistää käytäntöä koskevan päätöksen suoraan Google Ads ‑tililtäsi. Aloita klikkaamalla vasemmasta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset. Sieltä voi lähettää mainoksen uudelleen tarkistettavaksi kahdella eri tavalla.

Mainokset ja laajennukset -taulukosta:

1. Valitse mainokset, jotka haluat lähettää uudelleen tarkistettaviksi.
  2. Valitse yläreunan valikosta Muokkaa.
  3. Klikkaa Lähetä uudelleen tarkistettavaksi. Jos jotkin valitsemistasi mainoksista eivät ole kelvollisia lähetettäviksi uudelleen, näet viestin, jossa kerrotaan, mitkä mainokset eivät ole kelvollisia.
  4. Valitse kohdasta Uudelleenlähetyksen syy Käytäntöä koskevan päätöksen kiistäminen.
  5. Valitse Lähetä.

Mainoksen Tila-sarakkeesta:

1. Vie hiiri kiistettävän mainoksen Tila-sarakkeen päälle ja klikkaa Lähetä uudelleen tarkistettavaksi.
  2. Valitse kohdasta Uudelleenlähetyksen syy Käytäntöä koskevan päätöksen kiistäminen.
  3. Valitse uudelleenlähetettävät mainokset kohdasta Lähetä uudelleen.
  4. Valitse Lähetä

Uudelleenlähetyksen tilan tarkistaminen

Kun olet lähettänyt mainoksesi uudelleen, voit tarkistaa sen tarkistuksen tilan käytäntöjen hallintatyökalusta.

1. Klikkaa tilisi oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta .
  2. Valitse Asetukset-kohdasta Käytäntöjen hallintatyökalu.
  3. Uudelleenlähetyshistoria-välilehdeltä näet tiedot kaikista mainoksista, jotka olet lähettänyt uudelleen.
  • Tila-sarakkeessa näkyy, onko uudelleenlähetyksen jälkeinen tarkistus edelleen käynnissä vai valmis.
  • Tulokset-sarakkeista näkyy uudelleenlähetyksen jälkeisen tarkistuksen tulokset, mukaan lukien se, kuinka monen mainoksen käytäntöjen hyväksymistila päivitettiin tarkistuksen jälkeen.
  • Toiminto-sarake näyttää muut toiminnot, jotka voit tehdä mainoksillesi (voit esimerkiksi yrittää lähettää mainoksesi uudelleen).

Aiheeseen liittyvä linkki