Hylätyn mainoksen korjaaminen

Jos jokin mainoksistasi hylätään, se tarkoittaa, että emme voi näyttää kyseistä mainosta sellaisenaan. Korjaa tilanne selvittämällä, mikä mainoksistasi hylättiin, ja muokkaa sitten hylättyä mainostasi siten, että se vastaa mainostuskäytäntöjämme.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit selvittää mainoksen hylkäämisen syyn ja miten voit muokata mainostasi ja lähettää sen sitten uudelleen hyväksyttäväksi.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

1. Siirry Mainokset- tai Mainoslaajennukset-välilehdelle ja etsi hylätty mainos tai laajennus.
  2. Vie hiiri Tila-sarakkeen Hylätty-tekstin vieressä näkyvän valkoisen puhekuplan Mainoksen hylkäyksen ohjekupla päälle ja klikkaa hylkäyksen syytä, niin saat lisätietoja käytännöstä.

Huom. Osaa käytännöistä sovelletaan myös mainoksen kohteeseen. Jos mainoksesi on käytännön mukainen, tarkista kohde ja selvitä, onko se hylkäyksen syy. Tee tarvittavat muutokset ennen kuin jatkat.

3. Vie hiiri mainoksen tai laajennuksen päälle ja klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa.
  4. Muokkaa mainosta tai laajennusta niin, että se on käytännön mukainen.
  5. Valitse Tallenna.
Suodattimen avulla voit nähdä kaikki hylätyt mainokset samalla kertaa.

Jos sinulla on suuri tili ja paljon mainoksia, voit etsiä kaikki hylätyt mainoksesi suodattimien avulla seuraavasti:

1. Klikkaa tilisi Mainokset-välilehden tilastotaulukon yläpuolelta Suodata.
  2. Valitse Luo suodatin.
  3. Valitse ensimmäisestä avattavasta valikosta Hyväksyntätila.
  4. Poista kaikkien muiden valintaruutujen paitsi Hylätty-valintaruudun valinta.
  5. Valitse Tallenna suodatin ‑valintaruutu, jos haluat käyttää tätä suodatinta uudelleen.
  6. Klikkaa Käytä.

Taulukko päivittyy automaattisesti ja näyttää kaikki hylätyt mainoksesi.