Tutustu aiempaan AdWordsiin

Tämä artikkeli koskee aiempaa AdWordsia. Selvitä, mitä Google Adsia käytät.

Jos käytät uutta Google Adsia, lue artikkeli Tutustu uuteen Google Adsiin.

Jos olet uusi Google Ads ‑käyttäjä, haluamme varmistaa, että osaat liikkua tililläsi vaivattomasti.

Päävälilehdet

• Etusivu: Tällä välilehdellä on Tilin tilannekuva ‑sivu. Sivulla näytetään yhteenveto tilin tärkeimmistä tiedoista.
  • Kampanjat: Tällä välilehdellä vietät suurimman osan ajasta, kun hallinnoit Google Ads ‑tiliäsi. Voit lisätä ja muokata kampanjoita, mainoksia, avainsanoja ja kampanja-asetuksia. Sivun yläosassa olevista tehokkuuden yhteenvetokaavioista voit tarkistaa kampanjoiden tehokkuuden. Voit myös ladata tilin tehokkuustietoja sisältäviä taulukoita raportteina.
  • Mahdollisuudet: Tällä välilehdellä voit esimerkiksi etsiä uusia avainsanoja sekä parantaa hintatarjouksia ja budjetteja. Mahdollisuudet-välilehden avulla voit saada enemmän irti Google Adsista – koko osio on suunniteltu helpottamaan kampanjoiden parantamista.
  • Työkalut: Tällä välilehdellä on tilin työkaluja, joiden avulla voit hallinnoida ja parantaa tiliäsi. Tarkennettujen raportointityökalujen avulla voit havaita potentiaalisia ongelmia ja korjata ne, ennen kuin ne aiheuttavat todellisia ongelmia.

Ratasvalikko

• Laskutus ja maksut: Tällä välilehdellä voit lisätä laskutustiedot ja muuttaa niitä, katsoa koko laskutushistoriaasi ja tulostaa laskuja.
  • Tilin asetukset: Tällä välilehdellä voit katsoa ja muokata henkilötietojasi, kuten kirjautumistietoja ja käyttäjäasetuksia. Tältä välilehdeltä voit halutessasi myös kutsua ystävän tai kollegan hallinnoimaan Google Ads ‑tiliäsi.
  • Lähetä palautetta: Tällä välilehdellä voit lisätä kommentteja tai ehdotuksia, jotka auttavat parantamaan Google Adsia.
  • Ohje: Täältä löydät vastauksia Google Adsia koskeviin kysymyksiisi sekä tietoja siitä, kuinka voit ottaa yhteyttä meihin.

Seuraava vaihe

Lue lisää ensimmäisen mainoskampanjan luomisesta.