Korriger et visningsrelatert problem i nettleseren din

Hvis du ser denne siden, kan du ha blitt videresendt fordi nettleseren din ikke er kompatibel med det nye Google Ads-grensesnittet.

I denne artikkelen finner du en liste over nettlesere som støttes, og du får også vite hvordan du kommer i gang med de nettleserne du ønsker å bruke.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Merk deg at automatisk målretting bare er tilgjengelig i den nye utgaven av Google Ads.

AdWords støtter gjeldende og tidligere større versjoner av nettleserne i listen nedenfor. For å få en best mulig opplevelse i AdWords bør du laste ned den nyeste versjonen av nettleseren du skal bruke. Du kan også få følgende varselmelding i kontoen din: «Det kan hende at AdWords-grensesnittet ikke fungerer riktig i nettleseren din.»

Vi har støtte for følgende på datamaskiner:

Merknad

Hvis du har installert en nettleser som støttes, men Google Ads fortsatt ikke vises, kan det hende at du også må oppdatere nettleserinnstillingene dine for å tillate informasjonskapsler og JavaScript.

På Android-enheter anbefaler vi at du bruker Google Ads-appen:

Linker til beslektet innhold