Een probleem met uw browser oplossen

Als u deze pagina ziet, bent u wellicht omgeleid omdat uw browser niet geschikt is voor de huidige interface van Google Ads.

In dit artikel vindt u een lijst met ondersteunde browsers. Ook leggen we uit hoe u met de gewenste browser aan de slag kunt gaan.

Instructies

Over het algemeen ondersteunt Google Ads de huidige versie en eerdere veelgebruikte versies van de browsers in onderstaande lijst. Voor een optimale weergave van Google Ads doet u er goed aan de nieuwste versie van de browser te downloaden. U kunt ook de volgende melding tegenkomen in uw account: 'Het nieuwe, verbeterde Google Ads wordt niet ondersteund door uw huidige browser.'

Voor desktopcomputers ondersteunen we de volgende browsers:

Opmerking: Als u een ondersteunde browser heeft geïnstalleerd, maar u Google Ads nog steeds niet kunt zien, moet u wellicht ook uw browservoorkeuren updaten om cookies en JavaScript toe te staan.

Voor Android- en iOS-apparaten raden we u aan de mobiele Google Ads-app te gebruiken: