Selaimeen liittyvän ongelman ratkaiseminen

Jos saavuit tälle sivulle, sinut on uudelleenohjattu tänne siksi, että selaimesi ei ole yhteensopiva nykyisen Google Ads ‑käyttöliittymän kanssa.

Tämä artikkeli sisältää luettelon tuetuista selaimista ja ohjeet haluttujen selainten määrittämiseen.

Ohjeet

Google Ads tukee alla mainittujen selainten nykyisiä versioita ja merkittäviä aiempia versioita. Lataa selaimesi uusin versio, jotta saat parhaan mahdollisen Google Ads ‑käyttökokemuksen. Saatat myös nähdä tililläsi tämän ilmoituksen: "Nykyinen selaimesi ei tue uutta Google Adsia."

Tietokoneilla tuetaan seuraavia selaimia:

Huom. Jos olet jo asentanut tuetun selaimen mutta Google Ads ei silti näy, sinun on ehkä myös sallittava evästeet ja JavaScript selainasetuksistasi.

Android- ja iOS-laitteilla kannattaa käyttää Google Ads ‑mobiilisovellusta:

Aiheeseen liittyvä linkki