Løs et problem med din browser

Hvis du ser denne side, er du blevet omdirigeret hertil, fordi din browser ikke er kompatibel med den aktuelle Google Ads-grænseflade.

I denne artikel finder du en liste over de understøttede browsere og en beskrivelse af, hvordan du kan få konfigureret dem, du ønsker.

Vejledning

Google Ads understøtter generelt de aktuelle og tidligere primære versioner af browserne på listen herunder. Du får mest ud af Google Ads, hvis du downloader den nyeste version af din browser. Du kan muligvis også se følgende advarsel på din konto: "Din aktuelle browser understøtter ikke den nye Google Ads-oplevelse".

På stationære computere understøtter vi følgende:

Bemærk! Hvis du har installeret en understøttet browser, men Google Ads stadig ikke vises, er du muligvis også nødt til at opdatere dine browserindstillinger til at tillade cookies og JavaScript.

For Android- og iOS-enheder anbefaler vi, at du bruger Google Ads-mobilappen: