Konfigurering av valuta og tidssone

Når du oppretter en konto, blir du bedt om å velge både valuta og tidssone. Du kan endre tidssonen én gang, men du kan aldri endre valutaen du velger for kontoen din, så vær nøye når du velger disse innstillingene. Innstillingene brukes for å avgjøre hvordan du faktureres.

Velg valuta

Du må velge valutaen du vil bruke for å betale for annonseringskostnadene dine.

Vær oppmerksom på følgende

Valutaalternativene dine kan variere avhengig av hvilket land du registrerte kontoen din i. I noen land kan bare bestemte valutaer benyttes. I Russland er det for eksempel bare mulig å betale med RUB, ikke andre valutaer som USD eller EUR.

I tillegg kan valget av valuta påvirke hvilke alternativer du har for fakturabetaling, for eksempel betalingsmåten du kan bruke for å betale saldoen din. Hvis du vil betale med en annen valuta, må du opprette en ny Google Ads-konto og velge ønsket valuta under opprettingen.

Velg kontoens tidssone

Rapportene og statistikken for kontoen din påvirkes av tidssonen du velger. Hvis du for eksempel segmenterer rapporter etter tidspunkt, genereres resultatene i henhold til tidssonen for kontoen din. Du kan velge mellom mer enn 200 tidssoner i Google Ads-kontoen, noe som omfatter de fleste standardtidssonene i verden.

Alle tidssoner må være i hele eller halve timeintervaller i forhold til GMT (Greenwich Mean Time). Hvis den lokale tidssonen er en av de få som avviker fra GMT med et kvarter, har ikke Google Ads-systemet støtte for tidssonen din. Velg en annen tidssone for kontoen din.

Hvis du allerede har angitt en tidssone og ønsker å endre den, kan du finne ut hvordan du endrer tidssonen.

Merk

• Selv om du kan velge tidssone for kontoen din, blir alle elementer på faktureringssidene dine bare vist i tidssonen Pacific Time (PT).

• Husk at tidssonevalget bare påvirker administreringen av kontoen din. Det har ingen innvirkning på hvilke steder annonsen din kan vises på.

Fremgangsmåten videre