Om tilgangsnivåer i Google Adas-kontoer

Hver gang du gir tilgang til Google Ads-kontoen din, kan du velge hvilke funksjoner brukeren kan påvirke, ved å tilordne et tilgangsnivå.

I denne artikkelen forklarer vi hvilke tilgangsnivåer du kan tilordne, samt funksjonene som er tilgjengelige for hvert tilgangsnivå.

Finn også ut hvordan du gir tilgang til Google Ads-kontoen din eller fjerner tilgangen.

Tilgangsnivåer

Kontotilgangsnivå Bare e-post Bare lesetilgang Standard Administrativ
Kan motta e-postvarsler og rapporter
Kan logge på og kjøre rapporter
Kan bla gjennom Kampanjer-siden, Anbefalinger-siden, Verktøy-siden og Kontoinnstillinger
Kan bare gi e-posttilgang
Kan redigere alle deler av en konto og de tilhørende kampanjene
Kan gi kontotilgang, endre tilgangsnivåer og annullere invitasjoner fra andre brukere
Kan godta og avslå forespørsler om tilknytning til managerkontoer
Kan koble fra managerkontoer
Kan gjennomgå autentiseringsmetoden og det siste påloggingstidspunktet til hver bruker

Tilgang for managerkontoer

Hvis du har godtatt en invitasjon til å knytte kontoen din sammen med en managerkonto, kan de som har administratortilgang til managerkontoen, få e-postvarsler og administrere alle deler av kontoen din samt de tilhørende kampanjene. De kan også endre tilgangsnivået for andre personer, og i noen tilfeller kan de annullere andres tilgangsnivå. Finn ut mer om tilgangsnivåene for managerkontoer.

Tilgang til fakturering og betalinger

Du kan administrere hvilke brukere som kan utføre visse oppgaver, for eksempel gjennomføre betalinger, endre betalingsmåter eller motta fakturaer, ved å legge til eller fjerne disse brukerne fra Google-betalingsprofilen din i Googles betalingssenter.