Over toegangsniveaus in uw Google Ads-account

Elke keer dat u iemand toegang tot uw Google Ads-account verleent, kunt u een toegangsniveau toewijzen aan de betreffende gebruiker en zo de beschikbare functies voor deze gebruiker selecteren.

Dit artikel bevat informatie over de toegangsniveaus die u kunt toewijzen en de beschikbare functies voor elk toegangsniveau.

Lees ook meer informatie over toegang tot uw Google Ads-account verlenen of intrekken.

Toegangsniveaus

Toegang op accountniveau Alleen toegang voor e-mail Alleen-lezen toegang Standaard Beheerderstoegang
E-mailmeldingen en rapporten ontvangen
Inloggen en rapporten uitvoeren
Door de tabbladen Campagnes, Aanbevelingen en Hulpprogramma's en uw Accountinstellingen browsen
Alleen toegang tot e-mail verlenen
Alle onderdelen van een account en de campagnes bewerken
Accounttoegang verlenen, toegangsniveaus wijzigen en uitnodigingen van andere gebruikers annuleren
Linkverzoeken voor manageraccounts accepteren en afwijzen
Manageraccounts loskoppelen
Verificatiemethode en laatste inlogtijd van elke gebruiker bekijken

Toegang voor manageraccounts

Als u een uitnodiging heeft geaccepteerd om te linken met een manageraccount, kunnen gebruikers met beheerderstoegang tot het manageraccount e-mailmeldingen ontvangen en elk onderdeel van uw account en de bijbehorende campagnes beheren. Ook kunnen ze het toegangsniveau van andere gebruikers wijzigen en in bepaalde gevallen beëindigen. Meer informatie over toegangsniveaus voor manageraccounts.

Toegang tot facturering en betalingen

U kunt beheren welke gebruikers taken kunnen uitvoeren zoals betalingen verrichten, betaalmethoden wijzigen of facturen ontvangen door ze toe te voegen aan of te verwijderen uit uw Google-betalingsprofiel in het Google-betalingscentrum.