Uw klant-ID opzoeken

Uw klant-ID is een uniek nummer dat wordt gebruikt om uw Google Ads-account te identificeren. U kunt dit nummer ook gebruiken om uw account te koppelen met andere Google-producten, zoals Google Analytics of Google Mijn Bedrijf. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw klant-ID kunt vinden.

Tips

• Houd uw klant-ID bij de hand wanneer u contact opneemt met de klantenondersteuning van Google Ads.
  • Deel uw ID alleen met mensen die u vertrouwt. Iedereen die beschikt over uw klant-ID, kan namelijk toegang krijgen tot uw Google Ads-gegevens.
  • Het duurt enkele minuten voordat nieuwe klant-ID's in ons systeem zijn verwerkt.

Instructies

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder 'Vorige'. Meer informatie

1. Log in op uw AdWords-account.
  2. Ga naar de rechterbovenhoek van een willekeurige pagina.
  3. U vindt uw klant-ID boven uw e-mailadres.

How to find your ID

Gerelateerde link