Google Ads ‑asiakastunnuksen etsiminen

Asiakastunnus on yksilöllinen numero, joka toimii Google Ads ‑tilisi tunnisteena. Sen avulla voit myös yhdistää tilisi muihin Googlen tuotteisiin, kuten Google Analyticsiin tai Yritysprofiiliin. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten löydät asiakastunnuksesi.

Vinkkejä

• Etsi asiakastunnuksesi valmiiksi, ennen kuin otat yhteyttä Google Ads ‑asiakastukeen.
  • Kerro tunnuksesi vain luotettaville ihmisille, sillä tunnuksen tietävät henkilöt voivat käyttää Google Ads ‑tietojasi.
  • Äskettäin luotujen asiakastunnusten lisääminen järjestelmäämme saattaa kestää muutaman minuutin.

Ohjeet

Step 1 Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.

Step 2 Klikkaa oikeasta yläkulmasta ohjekuvaketta .

Step 3 Asiakastunnus näkyy valikon alaosassa.

Aiheeseen liittyvä linkki